DarioAS 20.01.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Też jestem lampek ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 21.01.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A oto lampki - sztuk dwie zakupiłam. Jedna na razie czeka na swoje docelowe miejsce na stoliku nocnym, bo stolik jest w drodze.http://images39.fotosik.pl/545/9478f9a8c40b721e.jpghttp://images50.fotosik.pl/550/93ac4013949c0866.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 21.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Anulkaa, i ja się przywitam. Zdjęcia Twojej kuchni wpadły mi w oko już jakiś czas temu, a teraz z przyjemnością oglądam piękną galerię. Łazienka powaliła mnie na kolana. Edytowane 21 Stycznia 2011 przez Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 21.01.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Darcy witaj. Bardzo mi miło jak czytam takie słowa:) I zapraszam do oglądania, komentowania i podpowiadania, bo jeszcze trochę zostało mi do wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 21.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 hej:) świetna sy[pialnia!!! Żyrandole rewelacyjne! Masz piękne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.01.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A tu nowy nabytek - stolik nocny do sypialni na parterze. W sklepie był tylko jeden - drugi został już domówiony http://images50.fotosik.pl/543/e0adb7865733821e.jpg Doszły też lampki miedziane. Zdjęcia wkrótce. No ,nie mów ,że te cudeńka kupiłaś w "wiadomym"sklepie....chyba wcześniej Cię odwiedzę Lampki też mi się przeokropnie podobają ,wszystko się ze sobą fantastycznie komponuje...Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.01.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Baetko ostatnio często odwiedzam outlet AD, ale stolik i lampki kupiłam w "normalnym" AD Na stolik dostałam 10% żnizki. POd koniec styczni - czyli w najbliższym tygodniu podobno maja tam być wyprzdaże - już na stronie AD upatrzyłam sobie zasłony do sypialni Pozdrawiam Cię A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.01.2011 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 hej:) świetna sy[pialnia!!! Żyrandole rewelacyjne! Masz piękne wnętrze Bardzo Agdula Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Piękne te lampki, wspaniale komponują się z całością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.01.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam:) Czy i ja będę mogła sobie popodglądać Twoje poczynania? Bardzo mi się podoba to co robisz. Świetny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.01.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Och przepraszam za tego jęzora. Myślałam, że to będzie sympatyczny języczek z przymróźeniem oka. Sorry - nowa jestem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.01.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 nie przejmuj się - Jak Ci się u mnie podoba - to zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Jeszcze raz sobie powzdycham do tego stoliczka nocnego.Śliczny jest:D Tak sobie myślę ,że nie musiało by być tak symetrycznie , z drugiej strony łóżka mógł by być stoliczek okrągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 23.01.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jeszcze raz sobie powzdycham do tego stoliczka nocnego.Śliczny jest:D Tak sobie myślę ,że nie musiało by być tak symetrycznie , z drugiej strony łóżka mógł by być stoliczek okrągły. Wiesz, tylko z drugiej strony łóżka jest dokładnie tyle samo miejsca - i obawiam się, że inny stolik nie zmieściłby się Miałam inny pomysł - zamiast stolika postawiłabym samą lampę - identyczna jak ta na stoliku, tylko w wersji podłogowej, ale ten pomysł upadł i aktualnie czekamy na zamówiony stoliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Anulkaa masz przepiękne drzwi w wiatrołapie. Czy robiliście je na zamówienie? Czy to jakaś firma? Zainspirowałaś mnie tymi swoimi drzwiami. Martwiłam się o mój wiatrołap, bo jest naprawdę mały i bałam się, że będzie taką kliteczką. A tu proszę jaki pomysł , że ja wcześniej na to nie wpadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnpat 23.01.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 piękne wnętrza! robią niezwykłe wrażenie! nie ukrywam, że sama dążę do osiągnięcia takiego efektu:yes:, w związku z tym miałabym Anulko zapytanie. chodzi o kuchnię. jestem zdecydowana na białą, ale nie chcę nowoczesnej, ani zbyt stylizowanej. Twoja jest jak dla mnie pośrodku i bardzo by mi odpowiadała. mogę prosić więc o informacje na PW jak i gdzie można ją zamówić, no i jakie są przybliżone koszty.będę ogromnie wdzięczna:)pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 24.01.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Warmia- drzwi zostaly zrobione na zamowienie, wg mojego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 24.01.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To gratuluję projektu! Drzwi są piękne. Marzą mi się taki tylko niestety mniejsze , ale na pewno z nich nie zrezygnuję, bo super powiększają optycznie przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 26.01.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 To gratuluję projektu! Drzwi są piękne. Marzą mi się taki tylko niestety mniejsze , ale na pewno z nich nie zrezygnuję, bo super powiększają optycznie przestrzeń. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 26.01.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 John&pat wiadomosc poszla na PW. Pozdrawiam. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts