Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domowa galeria

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tu nowy nabytek - stolik nocny do sypialni na parterze. W sklepie był tylko jeden - drugi został już domówiony :)

http://images50.fotosik.pl/543/e0adb7865733821e.jpg

Doszły też lampki miedziane. Zdjęcia wkrótce.

No ,nie mów ,że te cudeńka kupiłaś w "wiadomym"sklepie....chyba wcześniej Cię odwiedzę:D Lampki też mi się przeokropnie podobają ,wszystko się ze sobą fantastycznie komponuje...Brawo

Jeszcze raz sobie powzdycham do tego stoliczka nocnego.Śliczny jest:D Tak sobie myślę ,że nie musiało by być tak symetrycznie , z drugiej strony łóżka mógł by być stoliczek okrągły.

Wiesz, tylko z drugiej strony łóżka jest dokładnie tyle samo miejsca - i obawiam się, że inny stolik nie zmieściłby się:(

Miałam inny pomysł - zamiast stolika postawiłabym samą lampę - identyczna jak ta na stoliku, tylko w wersji podłogowej, ale ten pomysł upadł i aktualnie czekamy na zamówiony stoliczek.

Anulkaa masz przepiękne drzwi w wiatrołapie. :yes:

Czy robiliście je na zamówienie? Czy to jakaś firma?

Zainspirowałaś mnie tymi swoimi drzwiami.

Martwiłam się o mój wiatrołap, bo jest naprawdę mały i bałam się, że będzie taką kliteczką.

A tu proszę jaki pomysł :D, że ja wcześniej na to nie wpadłam.

piękne wnętrza! robią niezwykłe wrażenie!

nie ukrywam, że sama dążę do osiągnięcia takiego efektu:yes:,

w związku z tym miałabym Anulko zapytanie. chodzi o kuchnię. jestem zdecydowana na białą, ale nie chcę nowoczesnej, ani zbyt stylizowanej. Twoja jest jak dla mnie pośrodku i bardzo by mi odpowiadała. mogę prosić więc o informacje na PW jak i gdzie można ją zamówić, no i jakie są przybliżone koszty.

będę ogromnie wdzięczna:)

pozdrawiam.