anna-maria3 31.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 http://images41.fotosik.pl/889/19522367bfef6c46med.jpg Cudnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.06.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 http://images43.fotosik.pl/361/a35b4b33d7160268m.jpg Aniu czy ta lampa jest z Almi Decor? Byłam wczoraj w Almi i widziałam taką samą, albo baaaaardzo podobną. Rewelacyjnie wygląda na żywo. Myślę, że zdjęcia dużo uroku jej odbierają, bo koloru "miedzi" nie widać i tych pojedynczych kryształków. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 03.06.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Aniu czy ta lampa jest z Almi Decor? Byłam wczoraj w Almi i widziałam taką samą, albo baaaaardzo podobną. Rewelacyjnie wygląda na żywo. Myślę, że zdjęcia dużo uroku jej odbierają, bo koloru "miedzi" nie widać i tych pojedynczych kryształków. Cudo Tak - lampa jest z Almi Decor - jestem z niej bardzo zadowolona, bo super rozprasza światło:) Pozdrawiam Ania http://images46.fotosik.pl/344/f75c52082b016a5dmed.jpg Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ania, przepiękny masz ogród, co za kompozycje lawendy i ziół!!!!! Ale, ale, masz cudny zestaw ogrodowy, stół i krzesła , no pokaż proszę więcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 anulka o jaką ty wyrozumiałość prosisz, jest cholera zajebiście, ja własnie tez będę mieć posadzoną lawendę przy tarasie, powiedz dużo kłopotu z nią a jeszcze możesz zrobić zdjęcia samego tarasu bo u mnie to teraz gorący temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 03.06.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Aktualne zdjęcia tarasu muszę zrobić Taras mam drewniany - ryflowaną deskę bankigari. Meble ogrodowe widoczne w części na zdjęciu to technoratan z Miloo, - na drugim krańcu tarasu stoi stół i krzesła drewniane. A lawenda u mnie rośnie bujnie na każdej rabacie:) Uwielbiam ją. Jest mało kłopotliwa - w ubiegłym roku kupiłam około 100 małych sadzonek - z tego nie przyjęły się 4. Około 50 posadziłam w okrągłym gazonie przy tarasie, resztę na rabatach: ziołowej i kwiatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia24 03.06.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Anulka, jestem tu nowa, ale oglądając te zdjęcia przepełnia mnie zachwyt, naprawdę śliczne wnętrza a jaki klimat:) cudeńko nad cudeńkami:cool: [moderowano - niezgodne z regulaminem FM] Edytowane 6 Czerwca 2011 przez misia24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.06.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Anulko, w takim razie pokaż więcej ziół, lawendy, tych boskich okrąglaków na lawendę, desek tarasowych, mebli , więcej wszystkiego!!- stworzyłaś niezwykły klimat! A czy wokół całego budynku masz wysypany kamień/ żwir? Bo pięknie to wygląda, sądząc po zdjęciu. A jak w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 03.06.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Anulko, w takim razie pokaż więcej ziół, lawendy, tych boskich okrąglaków na lawendę, desek tarasowych, mebli , więcej wszystkiego!!- stworzyłaś niezwykły klimat! A czy wokół całego budynku masz wysypany kamień/ żwir? Bo pięknie to wygląda, sądząc po zdjęciu. A jak w praktyce? Jak tylko zrobię zdjęcia to wkleję - dziękuję za miłe słowa, ale naprawdę to u mnie nic szczególnego nie ma - w porównaniu do innych prezentowanych na forum ogrodów. Mam wysypane wielobarwne kamyczki - w praktyce ziemia z rabat nie pryska na elewację jak pada deszcz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.06.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 dołączam do zachwyconych lawendową kompozycją i mam pytanko - jak ona przetrwała zimę (ta lawenda)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.06.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ja rowniez jestem zachwycona lawenda, pieknie wyglada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.06.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witaj Anulkaa. Pięknie u Ciebie, tylko pogratulować gustu. Bardzo ciepły i przytulny klimacik.Czy możesz mi napisać co to za umywalka w górnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.06.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 dołączam do zachwyconych lawendową kompozycją i mam pytanko - jak ona przetrwała zimę (ta lawenda)? Lawenda przetrwała zimę pod śniegiem - nie okrywałam jej nawet. To, co wymarzło wycięłam, a nowe przyrosty pojawiły się bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.06.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.06.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Pięknie. Aniu, a gdzie takie technorattanowe donice można dostać?To komplet z mebelkami był czy osobno kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.06.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 pieknie, bankiraj to bankirai, każde inne bez porównania, anna donice razem z mebelkami chyba, anulka powiedz co masz za okno przy lezaku bo chyba takie jak moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.06.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Pięknie. Aniu, a gdzie takie technorattanowe donice można dostać? To komplet z mebelkami był czy osobno kupowałaś? Donice to lechuza balconera i lechuza trio. Wyszukałam je w necie na http://www.lechuza.pl - tam jest ich szeroki wybór, a mam je na każdym oknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.06.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 powiedz co masz za okno przy lezaku bo chyba takie jak moje? To okno to drzwi tarasowe przesuwne, bezprogowe z drewna meranti bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.06.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Piękny taras, piękne mebelki, piękny ogród:) Super klimacik na tarasie:) POzdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts