Anulkaa 07.06.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.06.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Cudnie jest Anulko Mam takie same meble ogrodowe:D Z Jyska, tak? A ten leżak też? Pytam, bo przymierzam się do zakupu takiego leżaka i nie wiem czy jest wygodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.06.2011 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Cudnie jest Anulko Mam takie same meble ogrodowe:D Z Jyska, tak? A ten leżak też? Pytam, bo przymierzam się do zakupu takiego leżaka i nie wiem czy jest wygodny... Dziękuję Meble drewniane to komplet z OBI. Leżak i technoratan to Miloo - leżak jest bardzo wygodny - polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Anulko.piękny masz ogród!!!zresztą jak wszytko w Twoim domu ,a teraz już widać,że też i otoczeniu....taras przecudowny ,bardzo podobają mi się drewniane ,ale boję się uciążliwej pielegnacji .Jak to jest tak naprawdę? i z jakiego drzewa jest zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 08.06.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Anulko ze wnętrza masz piękne to już dawno wiadomo ale ten ogród i tarasik.......cudnie,cudnie,cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.06.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 usiłuję zebrać japę po zobaczeniu ogrodu i schodów. CUDNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.06.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Anulko.piękny masz ogród!!!zresztą jak wszytko w Twoim domu ,a teraz już widać,że też i otoczeniu....taras przecudowny ,bardzo podobają mi się drewniane ,ale boję się uciążliwej pielegnacji .Jak to jest tak naprawdę? i z jakiego drzewa jest zrobiony? Beatko, taras to drewno bankigari - a moja jedyna pielęgnacją jest zamiatanie go. W kwietniu ekipa, która kładła taras, wyczyściła karcherem deski i zaolejowała. Podejrzewam, że w październiku znowu ich zamówię. Ja ten taras uwielbiam - dlatego też schody od frontu obiłam deskami - tym razem jest to tigerwood - na razie jest jasne, ale ładnie zbrązowieje Pozdrawiam Cię serdecznie A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.06.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dziewczyny - dziękuję za wszystkie komplementy pod adresem ogrodu. Wiem, że do zaplanowanego efektu duuuuużo mu brakuje - ale liczę, że czas zrobi swoje;) Chciałam Wam pokazać jeszcze moje róże, które zamówiłam w szkółce - ładnie rosną, choć w pielęgnacji roślin jestem debiutantką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.06.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.06.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.06.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Anulkaa pamiętasz może jaką masz odległość pomiędzy bukszpanami sama się przymierzam do takiego ich posadzenia tylko znając mnie pewnie posadzę za blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisia 12.06.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Anulka , ogród równie gustowny jak dom.Mam pytanie, jak nazywają się czerwone róże,które rosna przy ogrodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.06.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Anulkaa pamiętasz może jaką masz odległość pomiędzy bukszpanami sama się przymierzam do takiego ich posadzenia tylko znając mnie pewnie posadzę za blisko U mnie rosną co dwa metry - nie wim czy to odpowiednia odległość, ale wygląda OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.06.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Anulka , ogród równie gustowny jak dom. Mam pytanie, jak nazywają się czerwone róże,które rosna przy ogrodzeniu? Nie pamiętam nazwy:( - Kupiłam akurat te dwa krzaczki na allegro w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.06.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witaj Anulkaa. Pięknie u Ciebie, tylko pogratulować gustu. Bardzo ciepły i przytulny klimacik. Czy możesz mi napisać co to za umywalka w górnej łazience? Hej Ponawiam swoje pytanie o umywalce, z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.06.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Hej Ponawiam swoje pytanie o umywalce, z góry dziękuje Przepraszam - umknęło mi Twoje pytanie - już odpowiadam - Umywalka w górnej łazience to komplet razem z szafkami, wykonana z takiego samego tworzywa jak wanna - żadna firma - kupiłam na allegro. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.06.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Beatko, taras to drewno bankigari - a moja jedyna pielęgnacją jest zamiatanie go. W kwietniu ekipa, która kładła taras, wyczyściła karcherem deski i zaolejowała. Podejrzewam, że w październiku znowu ich zamówię. Ja ten taras uwielbiam - dlatego też schody od frontu obiłam deskami - tym razem jest to tigerwood - na razie jest jasne, ale ładnie zbrązowieje Pozdrawiam Cię serdecznie A. Dzięki za odp.:)taras wygląda fantastycznie.Możesz mi napisać jak kształtuje się cenowo?Coraz poważniej się zastanawiam nad zrobieniem takiego u siebie ,od strony ogrodu.Myślę ,że do mojego domu też by pasował? A jako ogrodniczka to może debiutujesz ,ale jaki to udany debiut!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.06.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Dzięki Batko - cena pójdzie na priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 12.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.06.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Dziękuję Meble drewniane to komplet z OBI. Leżak i technoratan to Miloo - leżak jest bardzo wygodny - polecam:) Dzięki za odpowiedz:) Twój leżak jest świetny i muszę taki mieć! Cały ogród też jest cudny, a teren pięknie zagospodarowany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts