Izabele 13.06.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Cudny ogród i taras, :yes: Mam pytanko, kupowałaś już takie duże bukszpany, czy czekałaś aż urosną???Marzą mi się takie bukszpany wzdłuż podjazdu, ale słyszałam że wolno rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.06.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Cudny ogród i taras, :yes: Mam pytanko, kupowałaś już takie duże bukszpany, czy czekałaś aż urosną???Marzą mi się takie bukszpany wzdłuż podjazdu, ale słyszałam że wolno rosną... Witaj. Bukszpany kupowałam już duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.06.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Anulkaa mam mega ogromna prosbe Widze ze Twoje schody (sliczne zreszta) wystaja poza klatke schodowa i sa widoczne w salonie Mozesz mi zrobic zdjecie z salonu jak to wyglada Jakie szerokie masz przejscie do salonu Mam dylemat bo zaproponowal mi Pan od schodow zeby moje wystawaly mi poza sciane i obawiam sie ze beda przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.06.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Aniu,przepięknie - boskie schody!!!Najbardziej zachwycają mnie Twoje kompozycje z lawendy, meble rattanowe i ogrodzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 15.06.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 15.06.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Anulkaa wielkie dzieki Jestem Ci megaaaaaaa wdzieczna za te zdjecia A mozesz mi jeszcze powiedziec ile cm masz przejscia od sciany z ta plaskorzezba do schodow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.06.2011 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Anulkaa wielkie dzieki Jestem Ci megaaaaaaa wdzieczna za te zdjecia A mozesz mi jeszcze powiedziec ile cm masz przejscia od sciany z ta plaskorzezba do schodow ? Od ostatniego stopnia do ściany jest 125 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.06.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Anulkaa i bez problemu starcza Ci takie przejscie bo u mnie jak wyjda schody to bedzie 120 cm przejscia od osttaniego schodka do sciany i zastanawiam sie czy to moze byc OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.06.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Anulkaa i bez problemu starcza Ci takie przejscie bo u mnie jak wyjda schody to bedzie 120 cm przejscia od osttaniego schodka do sciany i zastanawiam sie czy to moze byc OK? Witaj. Wystarcza idealnie. Zauważ, że ja nie mam poręczy od strony salonu - i schody w niczym nie utrudniają przy takiej odległości - uwierz mi, że jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 16.06.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi Bardzo mi pomogly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 18.06.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi Bardzo mi pomogly Cieszę się, że mogłam pomóc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 18.06.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 o MAAAAAAaatko , tyle jestem w stanie powiedzenia. przepraszam zapomniałam się przywitać więc Witam. Ogromne gratulacje dla właścicielki domu jest cudnie. płytki Venezja mnie rozbroiły, ta łazienka to po prostu spełnienie marzeń. Też chcę taką płytki nie mogłam długo znaleźć, ale znalazłam, co prawda tylko w sklepie internetowym, więc mam pytanie gdzie można je kupić i przy okazji obejrzeć na żywo?? a troszkę pytanie z innej beczki, jak duży masz taras , bo widzę że mebelków sporo się mieści, a nie wygląda żeby był niebotycznych rozmiarów. z góry dziex za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Anulka ale cudne masz wejście do domku :jawdrop:bardzo oryginalnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.06.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 mam pytanie gdzie można je kupić i przy okazji obejrzeć na żywo?? ulcia, ja też planuję Venis i długo ich poszukiwałam. W sklepie na żywo niestety nie znalazłam, ale ostatecznie zamówiłam jedną sztukę w sklepie internetowym insido.pl. Przysłali na drugi dzień Tylko przy takiej ilości niestety transport wydaje się drogi, bo przysyłają na dużej palecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.06.2011 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 o MAAAAAAaatko , tyle jestem w stanie powiedzenia. przepraszam zapomniałam się przywitać więc Witam. Ogromne gratulacje dla właścicielki domu jest cudnie. płytki Venezja mnie rozbroiły, ta łazienka to po prostu spełnienie marzeń. Też chcę taką płytki nie mogłam długo znaleźć, ale znalazłam, co prawda tylko w sklepie internetowym, więc mam pytanie gdzie można je kupić i przy okazji obejrzeć na żywo?? a troszkę pytanie z innej beczki, jak duży masz taras , bo widzę że mebelków sporo się mieści, a nie wygląda żeby był niebotycznych rozmiarów. z góry dziex za odp. Dziekuję za miłe słowa:) Taras ma około 36 m2 - jak dla nas to jest w sam raz. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.06.2011 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Anulka ale cudne masz wejście do domku :jawdrop:bardzo oryginalnie:yes: Pasie - dzięki:). Byłam pewna obaw, bo raczej wejściowych schodów nie obudowuje się dechami, ale teraz jestem maga zadowolona:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 20.06.2011 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 o MAAAAAAaatko , tyle jestem w stanie powiedzenia. przepraszam zapomniałam się przywitać więc Witam. Ogromne gratulacje dla właścicielki domu jest cudnie. płytki Venezja mnie rozbroiły, ta łazienka to po prostu spełnienie marzeń. Też chcę taką płytki nie mogłam długo znaleźć, ale znalazłam, co prawda tylko w sklepie internetowym, więc mam pytanie gdzie można je kupić i przy okazji obejrzeć na żywo?? a troszkę pytanie z innej beczki, jak duży masz taras , bo widzę że mebelków sporo się mieści, a nie wygląda żeby był niebotycznych rozmiarów. z góry dziex za odp. Możesz poszukać tez na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 23.06.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 dziękuję będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 30.06.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witaj serdecznie. Jestem zachwycona Twoim domkiem a każdym calu.Kocham taki styl.Masz piękne dodatki,żyrandole przyprawiają mnie o szybkie bicie serca(oglądałam je w AD). A gdy ujrzałam ogród(mam hopla na punkcie ogrodnictwa) to ścięło mnie z nóg.Morze lawendy to to co lubię,w otoczeniu zieleni i drewna....bajka. Zachorowałam na Twój stojak na ręczniki ale nic podobnego namierzyć nie mogę.Twój jest taki masywny ale zarazem bardzo elegancki. Czekam na kolejne zdjęcia....mam ich ciągły niedosyt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 30.06.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witaj serdecznie. Jestem zachwycona Twoim domkiem a każdym calu.Kocham taki styl.Masz piękne dodatki,żyrandole przyprawiają mnie o szybkie bicie serca(oglądałam je w AD). A gdy ujrzałam ogród(mam hopla na punkcie ogrodnictwa) to ścięło mnie z nóg.Morze lawendy to to co lubię,w otoczeniu zieleni i drewna....bajka. Zachorowałam na Twój stojak na ręczniki ale nic podobnego namierzyć nie mogę.Twój jest taki masywny ale zarazem bardzo elegancki. Czekam na kolejne zdjęcia....mam ich ciągły niedosyt Pozdrawiam Ojej - bardzo dziękuje za mile słowa:) Stojak na ręczniki to Riviera Maison - zamówiłam u polskiego przedstawiciela. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts