iwona305 30.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam bardzo gorąco. Jestem na forum od wczoraj i co chwila oglądam Pani dom. Jest przepiękny. Też jestem w trakcie budowy ale to dopiero na etapie krycia dachu. (swoją drogą to ciekawa jestem czym ma Pani pokryty swój domek?) Ja mam bardzo podobne wejście do domu i zastanawiam sie nad tymi schodami drewnianymi są przepiękne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 30.06.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam bardzo gorąco. Jestem na forum od wczoraj i co chwila oglądam Pani dom. Jest przepiękny. Też jestem w trakcie budowy ale to dopiero na etapie krycia dachu. (swoją drogą to ciekawa jestem czym ma Pani pokryty swój domek?) Ja mam bardzo podobne wejście do domu i zastanawiam sie nad tymi schodami drewnianymi są przepiękne. Pozdrawiam Dziękuję Dach mam pokryty czerwona karpiówką Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.07.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Czekam na kolejne zdjęcia....mam ich ciągły niedosyt Pozdrawiam Zdjęć na razie nie będzie, bo pokoje na górze urządzają się w ślimaczym tempie W sumie z nowości to doszło: fotel i wieszak - ten z przedpokoju znalazł się w łazience na górze, a w przedpokoju stoi nowy:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 01.07.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Anulkaa w takim razie będę czekać Stojak z R.Maison to ja u Ciebie doczytałam dawno temu,gdyż cały wątek przestudiowałam dokładnie. No cóż,uwielbiam Twój dom O ogrodzie nie wspomnę..... Edytowane 1 Lipca 2011 przez mme33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.07.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, muszę powiedzieć, że twoja kuchnia jest absolutnie jak dla mnie najpiękniejsza na tym forum, a zaraz za nią jest karmnik który jest po prostu boski- też taki chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.07.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, muszę powiedzieć, że twoja kuchnia jest absolutnie jak dla mnie najpiękniejsza na tym forum, a zaraz za nią jest karmnik który jest po prostu boski- też taki chce.... Bardzo mi miło:) A karmnik możesz zamówić tu: http://www.fide.pl/pl/ogrod/dekoracje/karmniki/ Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 02.07.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Piękne krzesło i konsolka/komódka. Ja właśnie wczoraj coś takiego u yokasty wypatrzyłam, bo też by mi pasowało Uwielbiam tę łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 02.07.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Obok kuchni kiedy miała być spiżarnia - ostatecznie jest pralnio-suszarnia i nie jest jeszcze skończona, bo brakuje półek.http://images43.fotosik.pl/953/77b14f4d7d08ab09med.jpghttp://images38.fotosik.pl/943/15639a81f7f93d25med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 02.07.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia1001 02.07.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Oceniając po kolei każde z pomieszczeń trzeba przyznać że piękne i stylowo u Ciebie, ale patrząc tak na cały dom to straszna nuda, wszystkie pomieszczenia biało szare, strasznie surowe i mało przytulne i bardzo do siebie podobne. Trudno odróżnić łazienki od siebie bo są takie same, kuchnia, przedpokój, salon i sypialnia wszystko szare szare szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 02.07.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Oceniając po kolei każde z pomieszczeń trzeba przyznać że piękne i stylowo u Ciebie, ale patrząc tak na cały dom to straszna nuda, wszystkie pomieszczenia biało szare, strasznie surowe i mało przytulne i bardzo do siebie podobne. Trudno odróżnić łazienki od siebie bo są takie same, kuchnia, przedpokój, salon i sypialnia wszystko szare szare szare. Masz prawo do swojej opinii. Ja nie uważam, żeby mój dom był nudny tylko dlatego, że wg ciebie jest szary. Szaro grafitowy mam tylko jeden pokój na piętrze Łazienki są - jedna brązowa druga biała - i bardzo łatwo je odróznić, no chyba, że ktoś ma problem z rozróżnianiem kolorów i może zdjęcia nie oddają prawdziwych kolorów...Sypialnię mam w brązach i zieleni - nic szarego tam nie ma.... Urządzając dom chciałam, żeby był spójny kolorystycznie - i mam nadzieję, że to mi się udało. A kwestia przytulności to sprawa indywidualna, bo ja czuję się przytulnie - Ty w moim domu nie musisz. Pozdrawiam A. Edytowane 2 Lipca 2011 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 anulka powiem jeszcze raz, bosko u ciebie, na tym fotelu w łazience moglabym balsamować nogi i ze trzy godziny,(u mnie mi się nie chce bo niewygodnie), superowe wnętrza natalia 1001 spójnie kolorystycznie to nie nudno, chyba nie rozumiesz o co chodzi urządzając dom, myślisz że jak każde pomieszczenie wyrwane z innej epoki i bajki to nie jest nudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 02.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Anulka pieknie u Ciebie Wieszak jest rewelacyjny a odnoszac sie do posta natali to urzadzic dom "pstrokato" cokolwiek - gdziekolwiek to zadne osiagniecie a miec dom spojny w kazdym jego centymetrze i pasujace do siebie pomieszczenia to uz jest cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia1001 02.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Nie o to mi chodzi. Bez dwóch zdań - wnętrza są piękne i ślicznie urządzone, tyle że każde z tych wnętrz jest takie podobne. Spójność w urządzaniu jest bardzo ważna ale nie polega na tum by każde pomieszczenie było w tej samej kolorystyce - styl owszem. A ja tu nie widzę nic oprócz bieli i szarości. Mieć w domu 1, 2 ostatecznie 3 pomieszczenia w podobnej kolorystyce można zaakceptować ale nie wszystkie w całym domu. pozdrawiam N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Aniu,Twój dom jest piękny, spójny, szlachetny, elegancki, pełen niespotykanej klasy, stylu i konsekwencji.Widać dobrą rękę do wybierania doskonałych jakościowo i stylistycznie materiałów, mebli & dodatków. Uśmiałam się czytając komentarz, że "można mieć tylko kilka pomieszczeń w domu w podobnej kolorystyce".No to mój dom będzie okruuuuutnie nudny. Obym tylko osiągnęła choć w połowie taki efekt, jak Ania, będę z siebie dumna. Ja domem Ani jestem zachwycona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 02.07.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) A ja tu nie widzę nic oprócz bieli i szarości. Mieć w domu 1, 2 ostatecznie 3 pomieszczenia w podobnej kolorystyce można zaakceptować ale nie wszystkie w całym domu. pozdrawiam N. Może mamy inne postrzeganie kolorów, bo ja mam w domu jeszcze dużo koloru czarnego:) i całkiem sporo brązów - schody, drzwi, okna, łóżka itd., cała sypialnia jest w brązach i gabinet, ale nie będę Cię przekonywać do mojej kolorystycznej koncepcji domu - właśnie dlatego, że jest moja i mi odpowiada : Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2011 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 02.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witaj Aniu.Twój nowy wieszak w przedpokoju jest fantastyczny.Jeśli możesz ,napisz proszę gdzie go nabyłaś?Zmiana wyszła bardzo korzystnie.Łazienka piękna,ale wypatrzyłam próg w wejściu?Dlaczego?Fotel ,osłonki...no wszystko masz gustownie dobrane.I żadną nudą u Ciebie nie wieje,wręcz przeciwnie - dom masz przytulny,nietuzinkowy i piękny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 03.07.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Fotel piękny zresztą jak cały dom. Zazdroszczę ale tak pozytywnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.07.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Anulko kolejne cuda nam pokazujesz:) a ten sypialniany fotel to gdzie wypatrzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts