Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domowa galeria

Recommended Posts

Witaj Aniu.

Twój nowy wieszak w przedpokoju jest fantastyczny.Jeśli możesz ,napisz proszę gdzie go nabyłaś?Zmiana wyszła bardzo korzystnie.Łazienka piękna,ale wypatrzyłam próg w wejściu?Dlaczego?

Dziękuję :)

Wieszak upolowałam w Almi Decor. A w łazience mamy schodek (tak jak w garażu, który jest pod nią) który został po podniesieniu parteru - panowie nie podnieśli garażu i żeby nie wylewać grubej warstwy betonu zrobiony został schodek:)

Pozdrawiam

A.

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas jest outlet AD - czasem trafia się coś fajnego - np. zasłony do salonu za 50% ceny:) lub łóżka za 50%.

ooooo widzisz a ja właśnie łóżko mam upatrzone w AD :yes: na razie to jedynie mogę skorzystać z tego, że moja kredytówka daje 10% rabatu w AD ale może i do outletu będzie się opłacało wyprawe zrobić....

ooooo widzisz a ja właśnie łóżko mam upatrzone w AD :yes: na razie to jedynie mogę skorzystać z tego, że moja kredytówka daje 10% rabatu w AD ale może i do outletu będzie się opłacało wyprawe zrobić....

Ja w naszym outlecie jestem często:)warto nawet po dekoracje ze szkła pojechać - bo tych zawsze mało:) Wazony i świeczniki są za połowę ceny:)

Oceniając po kolei każde z pomieszczeń trzeba przyznać że piękne i stylowo u Ciebie, ale patrząc tak na cały dom to straszna nuda, wszystkie pomieszczenia biało szare, strasznie surowe i mało przytulne i bardzo do siebie podobne. Trudno odróżnić łazienki od siebie bo są takie same, kuchnia, przedpokój, salon i sypialnia wszystko szare szare szare.

O matko-" nudno i mało przytulnie"- to ja chyba jakiś inne wnętrza oglądam.

Dzięki za stronkę.Karmniki oglądam, boskie są.

Proszę o zdjęcia ogrodu...może stworzysz własny wątek na forum ogrodniczym?

Dziękuję, ale wiesz - ja naprawdę nie mam czym się chwalić w porównaniu z ogrodami tam prezentowanymi - to mój pierwszy ogród w życiu -i naprawdę eksperymentuję. Ze względu na kiepską ziemię (glina i piaski) nie wszytko to, co bym chciała mogę posadzić:( Parę drzewek mi pało - np. cisy himalajskie, musiałam tez wymienić większość szmaragdów na brabanty, które podobno lepiej znoszą słabą glebę. Posadziłam np. rododendrony - ale każdy krzak dostał worek torfu. Cokolwiek chcę utrzymać w ogrodzie muszę najpierw wymienić ziemię...

Pozdrawiam

A.

Anulkaa ogród masz piękny a wątek warto założyć,aby zgłębić wiedzę i dla porównania jak ogród się zmienia.

Ja miałam ten sam problem z ziemią.Gdy chciałam coś posadzić musiałam kopać spory dół i sypać ziemię ogrodową.Ale warto:)

W ogrodzie eksperymentuje się całe życie i wciąż się go zmienia - bez efektu końcowego;)

Przynajmniej u większości zapaleńców :)

Pozdrawiam