Anulkaa 03.07.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witaj Aniu. Twój nowy wieszak w przedpokoju jest fantastyczny.Jeśli możesz ,napisz proszę gdzie go nabyłaś?Zmiana wyszła bardzo korzystnie.Łazienka piękna,ale wypatrzyłam próg w wejściu?Dlaczego? Dziękuję Wieszak upolowałam w Almi Decor. A w łazience mamy schodek (tak jak w garażu, który jest pod nią) który został po podniesieniu parteru - panowie nie podnieśli garażu i żeby nie wylewać grubej warstwy betonu zrobiony został schodek:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 03.07.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Pasie fotel kupiłam w AD z 30% zniżką. U nas był jeden, choć chętnie kupiłabym dwa:) PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Pasie fotel kupiłam w AD z 30% zniżką. U nas był jeden, choć chętnie kupiłabym dwa:) Pozdrawiam A. dzięki:) a ja całe dwa miechy uziemiona na środkowym wybrzeżu i do AD mam kawał drogi:( dopiero po wakacjach zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 04.07.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 U nas jest outlet AD - czasem trafia się coś fajnego - np. zasłony do salonu za 50% ceny:) lub łóżka za 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.07.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 U nas jest outlet AD - czasem trafia się coś fajnego - np. zasłony do salonu za 50% ceny:) lub łóżka za 50%. ooooo widzisz a ja właśnie łóżko mam upatrzone w AD na razie to jedynie mogę skorzystać z tego, że moja kredytówka daje 10% rabatu w AD ale może i do outletu będzie się opłacało wyprawe zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Fotel jest śliczny i bardzo pasuje do Twoich wnętrz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 04.07.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Anulka dom pełen smaku....jest niesamowity, robi ogromne wrażenie. Wszystko dopasowane do perfekcji, nie mam aż słów które oddałyby mój zachwyt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 04.07.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 AgaKuba dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 04.07.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ooooo widzisz a ja właśnie łóżko mam upatrzone w AD na razie to jedynie mogę skorzystać z tego, że moja kredytówka daje 10% rabatu w AD ale może i do outletu będzie się opłacało wyprawe zrobić.... Ja w naszym outlecie jestem często:)warto nawet po dekoracje ze szkła pojechać - bo tych zawsze mało:) Wazony i świeczniki są za połowę ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ja w naszym outlecie jestem często:)warto nawet po dekoracje ze szkła pojechać - bo tych zawsze mało:) Wazony i świeczniki są za połowę ceny:) mów mi jeszcze:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 mów mi jeszcze:P;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.07.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oceniając po kolei każde z pomieszczeń trzeba przyznać że piękne i stylowo u Ciebie, ale patrząc tak na cały dom to straszna nuda, wszystkie pomieszczenia biało szare, strasznie surowe i mało przytulne i bardzo do siebie podobne. Trudno odróżnić łazienki od siebie bo są takie same, kuchnia, przedpokój, salon i sypialnia wszystko szare szare szare. O matko-" nudno i mało przytulnie"- to ja chyba jakiś inne wnętrza oglądam. Dzięki za stronkę.Karmniki oglądam, boskie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 05.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wybieram się do outletu w Sosnowcu(a wszystko dzięki tobie Anulko)-mam nadzieję że coś fajnego upoluję Proszę o zdjęcia ogrodu...może stworzysz własny wątek na forum ogrodniczym? Nadal mój zachwyt sięga nieba....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.07.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Proszę o zdjęcia ogrodu...może stworzysz własny wątek na forum ogrodniczym? Dziękuję, ale wiesz - ja naprawdę nie mam czym się chwalić w porównaniu z ogrodami tam prezentowanymi - to mój pierwszy ogród w życiu -i naprawdę eksperymentuję. Ze względu na kiepską ziemię (glina i piaski) nie wszytko to, co bym chciała mogę posadzić Parę drzewek mi pało - np. cisy himalajskie, musiałam tez wymienić większość szmaragdów na brabanty, które podobno lepiej znoszą słabą glebę. Posadziłam np. rododendrony - ale każdy krzak dostał worek torfu. Cokolwiek chcę utrzymać w ogrodzie muszę najpierw wymienić ziemię... Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.07.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Anulkaa, jak zawsze z przyjemnością pooglądałam nowe zdjęcia z mojego ulubionego domu, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 06.07.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dziękuję i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 07.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Anulkaa ogród masz piękny a wątek warto założyć,aby zgłębić wiedzę i dla porównania jak ogród się zmienia. Ja miałam ten sam problem z ziemią.Gdy chciałam coś posadzić musiałam kopać spory dół i sypać ziemię ogrodową.Ale warto:) W ogrodzie eksperymentuje się całe życie i wciąż się go zmienia - bez efektu końcowego;) Przynajmniej u większości zapaleńców Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.07.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 mm33 Masz rację, że ogród to praca na całe życie - oczywiście przyjemna praca - jak ktoś to lubi. Ja uwielbiam swój mały ogródek i praca w nim to dla mnie relaks:) Wczoraj dosadziłam 3 krzaki róż z doniczek i mam nadzieję, że się przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 07.07.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Przyjmą się na 100%.Kwiaty,krzewy,drzewa z pojemników,można sadzić cały sezon-nie zapominając o podlewaniu,rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.07.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Liczę, że te róże z doniczek się przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts