Beauty 06.11.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Anulkaa,powaliła mnie na kolana ta Twoja witryna i konsolka(czarna,grafitowa?)możesz mi napisać ,gdzie zdobyłaś te cuda?Noooo ,cena też mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 06.11.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dziękuję za zdjęcie kominka:)piękny , meble cudne to jakaś cała kolekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 06.11.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Anulkaa,powaliła mnie na kolana ta Twoja witryna i konsolka(czarna,grafitowa?)możesz mi napisać ,gdzie zdobyłaś te cuda?Noooo ,cena też mnie interesuje Beatko - konsolka, witryna oraz stół z krzeslami to meble http://www.giorgiocasa.it model bodajże venezia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiairus 06.11.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam,super wnętrze, moje klimaty;) A i nawet kosz na śmieci mamy taki sam - Brabantia, prawda?? I mam pytanko, czy w łazience to płytki czy tapeta?? I to lustro-piękne!! Czy z kare designe?A na tarasie masz drewno czy te kompozyty?? Właśnie rozpatruję coś takiego na taras! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.11.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Pięknie, pięknie, pięknie!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.11.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Beatko - konsolka, witryna oraz stół z krzeslami to meble http://www.giorgiocasa.it model bodajże venezia. Sprowadzałaś je z Włoch? Czy można je kupić w Pl?Nie ukrywam ,że szukam czegos podobnego od dłuższego czasu i jak dotąd nic mnie tak nie zachwyciło ,jak te Twoje meble.Chyba dzisiaj przez nie nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 łazienka na parterze;http://images41.fotosik.pl/358/06d636b304285582med.jpghttp://images38.fotosik.pl/358/3069c43435cb84ddmed.jpghttp://images40.fotosik.pl/346/33ea7b4f18199bebmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.11.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 No nieeee, kolejna cudowna łazienka!Aniu, to białe lustro kupiłaś gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 07.11.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witaj:)Czekałam na Twoje wnętrza ,odkąd zobaczyłam kawałek kuchni.Pięknie,przestronnie i z klasą.Łazienka cudowna,świeża z pięknymi dodatkami.Zapytam jeszcze gdzie nabyłaś rolety do salonu?Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ciąg dalszy łazienki na pietrze:)http://images46.fotosik.pl/344/f75c52082b016a5dmed.jpghttp://images43.fotosik.pl/362/c471f13086b78e40med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 No nieeee, kolejna cudowna łazienka! Aniu, to białe lustro kupiłaś gotowe? Aniu, lustro kupiłam gotowe w SIA w Poznańskim Browarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Zapytam jeszcze gdzie nabyłaś rolety do salonu? Pozdrawiam:) Rolety uszyły mi panie na zamówienie w lokalnym Studiu dekoracji okien. Z tego co pamiętam, materiał sprowadziły z Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.11.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Hmm, powinnam chyba pojechać do Poznania. Bo i Zara Home, i Sia, i pewnie z tuzin innych fenomenalnych sklepów...... Aniu, wiesz, że Twoje wnętrza to taki absolutnie krystaliczny, stylowy mix bieli i czerni, retro , glamour i wieeeeelka klasa?Pewnie, że wiesz:)Sama wszystko urządzałaś, czy korzystałaś z pomocy architekta lub dekoratora?Od początku wiedziałaś, jak będzie, czy wychodziło to "w praniu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Aniu w dniu rozpoczęcia budowy domu wiedziałam na 100%, że dom będzie w klimacie lekko włoskim (jestem fanką włoskiego wystroju wnętrz). Wiedziałam, że kuchnia będzie biała, otwarta na salon - nie super nowoczesna, ale też nie w stylu wiejskim (taką już miałam w poprzednim mieszkaniu). Reszta musiała współgrać i tak to ułożyłam. Wszytko zaplanowałam sama. Na pewno nie uniknęłam błędów, ale staram się je ukryć . Tym bardziej mi miło jak się komuś podoba to, co wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam! Nie sposób przejść obok takich wnętrz i nie skomentować. Po prostu cudnie, pięknie, fantastiko. No i tak z grubej rury chciałam się zapytać o lustro w łazience i rolety ( koszt i gdzie nabyte). Już nie mogę sie doczekać reszty wnętrz. Lustro do łazienki i do przedpokoju kupiłam na allegro - koszt 490 - 590 zł. Lustra są z drewna egzotycznego. Rolety szyły mi Panie na zamówienie, materiał sprowadzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam, super wnętrze, moje klimaty;) A i nawet kosz na śmieci mamy taki sam - Brabantia, prawda?? I mam pytanko, czy w łazience to płytki czy tapeta?? I to lustro-piękne!! Czy z kare designe? A na tarasie masz drewno czy te kompozyty?? Właśnie rozpatruję coś takiego na taras! Tak - kosz to Brabantia. w łazience są płytki, lustro kupiłam na allegro. Na tarasie drewno, które zmieniło kolor z pierwotnego - na wiosnę zostanie zaolejowane ponownie i mam nadzieję, że ostatecznie będzie ciemno brązowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Sprowadzałaś je z Włoch? Czy można je kupić w Pl?Nie ukrywam ,że szukam czegos podobnego od dłuższego czasu i jak dotąd nic mnie tak nie zachwyciło ,jak te Twoje meble.Chyba dzisiaj przez nie nie zasnę Wiadomość poszła na priva:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anulkaa jestem zachwycona Twoim wnetrzem. Pieeeknieee!!!Ogromnie podoba mi sie lazienka na parterze (ta jasna), czy moge zapytac o pochodzenie glazury tam zastosowanej?I jeszcze jedno, co to za kuchnia wolnostojaca stoi w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 07.11.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Łazienka na parterze wyłożona jest płytkami Aparici seria Angel, podłoga też Aparici, ale nie pamiętam jaka to była seria.Kuchnia gazowo - elektryczna to 90 cm LOFRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasmine86 07.11.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Muszę przyznać , bardzo stylowe, eleganckie wnętrze, wszystko dopracowane, każdy szczegół... Aż miło popatrzeć chociaż ja wolę bardziej nowoczesne to mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts