Anulkaa 11.07.2011 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Róże chyba się przyjęły, bo pięknie kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 11.07.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Anulkaa właśnie natrafiłam na Twój dom. Wszystko, co mam ochotę napisać już pewnie zostało tu napisane. Mimo wszystko oprzeć się nie mogę Twój dom jest bardzo stylowy, ponadczasowy, magiczny - piękny. Lazienka na górze to istne arcydzieło, dodatki są wyjątkowe, zachwycają oczy. Będę wpadać i się zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.07.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Róże chyba się przyjęły, bo pięknie kwitną A będą fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 11.07.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A będą fotki? będą, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.07.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Aniu,"przez Ciebie" bardzo, ale to bardzo zaczęły mi się podobać brązowe okna - ależ u Ciebie one wyglądają w połączeniu z bielą i ciemną szarością - masz przepiękny odcień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.07.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Z ogromną przyjemnościa ponownie "odwiedziłam" twój dom. Muszę częściej tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.07.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Anulkaa właśnie natrafiłam na Twój dom. Wszystko, co mam ochotę napisać już pewnie zostało tu napisane. Mimo wszystko oprzeć się nie mogę Twój dom jest bardzo stylowy, ponadczasowy, magiczny - piękny. Lazienka na górze to istne arcydzieło, dodatki są wyjątkowe, zachwycają oczy. Będę wpadać i się zachwycać Zapraszam i dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.07.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Z ogromną przyjemnościa ponownie "odwiedziłam" twój dom. Muszę częściej tu zaglądać Dziękuję i zapraszam tak często, jak tylko chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 12.07.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 ja ciągle jestem pod wrażeniem wystroju wiatrołapu..... pięknie!!! wogóle wszystko robi niesamowite wrażenie:-) pozdr safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 15.07.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Safikey - dziękuję:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 17.07.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Moje róże i nie tylko....http://images45.fotosik.pl/982/7cb38651bd4a1859med.jpghttp://images38.fotosik.pl/971/106cb88535832dd6med.jpghttp://images40.fotosik.pl/972/86ceaee3ffaceec4med.jpghttp://images39.fotosik.pl/963/63a8602464e2ce0amed.jpghttp://images38.fotosik.pl/971/ff83646c94f71c09med.jpghttp://images46.fotosik.pl/939/d1d85ac16126838bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 17.07.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 17.07.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Aniu nie będę się powtarzać bo pięknie jest i stylowo jest..bez dwóch zdań, przeczytałam twój wątek od początku...doczytałam też posty natalii ( czy jakoś tak odmienne od reszty) i pomyslałam nad ................funkcjonalnością kuchni w sensie przygotowania potraw, kuchnia boska - ale zlew masz no "prawie" wbity w scianę od zlewu do kuchenki blat zastawiony od kuchenki do Jury też...zostaje kawałek blatu...i stad moje pytanie gdzie i czy wogóle coś przygotowujesz w kuchni? a podłogę kuchenną pozwolę sobie od Ciebie zgapić..podpowiedz mi tylko czy te plytki były impregnowane? i jakkie są w codziennym użytkowaniu, bo jak patrze na Twoje foty to mam takie wrażenie jakby on wogołe nie był zamieszkały...i tu myslę może o to chodzilo ten natalii??? bo w sensie takim jest on zimny - nie widac oznak takiego domowego rozgardiaszu...uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 17.07.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) Tesko Witaj:)Może odpowiem Ci od końca - lubię mieć wszytko poukładane i tylko potrzebne rzeczy stoją na widoku. Lubie porządek i nie wyobrażam sobie pokazywać zdjęć bałaganu, rozgardiaszu i takich, na których akurat przygotowuję np. spagetti... czy cokolwiek innego. Byłoby mi po prostu wstyd. Nie wiem czy ktoś takie zdjęcia pokazuje...Kuchnia ma około 12 m2 - nas jest tylko dwoje plus koty i pies - więc uwierz mi, że miejsca mam aż nadto. Od okna do ekspresu jest około 3 m 80 cm - do tego dochodzi półwysep - na którym właśnie przygotowuję większość posiłków:) Zlew służy mi tylko do płukania warzyw i nalewania wody - ma 55 cm - dla mnie wystarcza.No i oczywista dla mnie sprawa - każdy ma swój gust i urządza swoje wnętrza tak, by czuł się w nich komfortowo i wygodnie - niezależnie od tego, czy komuś to pasuje czy nie. Poza tym - dom urządza się całe życie - więc z czasem zmieni się w nim to i owo. Płytki to imola travertino poler - nie są impregnowane. Pozdrawiam A. Edytowane 18 Lipca 2011 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 17.07.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.07.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Anulkaa, pięknie jak zawsze Cudownie wyglądają pomieszczenia na zdjęciu z zapalonymi świecami na stole - stylowo, przytulnie, ciepło. Domowo po prostu. A i ogród cudny. Jedna różna piękniejsza od drugiej. I jakby tego było mało, mój ulubiony mikser na blacie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Ania masz rację kazdy urządza według swojego gustu i dla siebie...mam nadzieję że nie odniosłaś mojego posta jak napaść, bo takowym ten post nie był,..z drugiej strony jak się tak bardzo odsłania to co ma się w domku to trzeba być przygotowanym na inne niż piejące z zachwytu opinie:D kuchnia jest fajna - i sporo robisz w niej km...od lodowki do zlewu, pózniej blat..i kuchenka.................................ale co mi tam u mnie jest podobnie mam tylko więcej pustego blatu na blacie mam tylko ekspres, czajnik i pojemnik na owoce. płytki w kuchni na 100% ogdapię od Ciebie jak będę robiła remont ( mieszkam już 7 lat)..zastanawiam się nad swoją łazienką i tak sobie myślę piekne masz kafle ( te jasne) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 17.07.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Tesko nawet nie pomyślałam tak - każdy ma prawo pisać co myśli. Uważam, że jak bym miała pusto na blacie, to właśnie kuchnia byłaby zimna i właśnie nie domowa. Miksera szkoda mi chować, blendera używam często do koktajli - toster i ekspres wiadomo - śniadanka. A mam taką pracę, że w sumie tylko weekendy gotuję obiady i jak przyjedzie rodzina, więc często nie ganiam:) Ale w życiu ruszać się trzeba i nie jest to dla mnie problem:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 17.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Fajne wnętrza, choć jak dla mnie odrobinę za zimno, ale brawo za konsekwencję brzy urządzaniu. Może to fotki tylko?.. W kuchni przestawiłbym jednak śmietnik, bo obecnie jest na pierwszym planie:). Fajne jest to że masz miejsce na wyspę jecze. Świetny okap, i poduszki na tarasie, zdradziśz gdzie kupowane? czy to jakieś okazy nie do zdobycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts