Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domowa galeria

Recommended Posts

diabel200 Dzięki. Śmietnik będzie stał, bo tak po prostu jest nam wygodniej:) Wyspy nie planuje, bo kuchnia jest otwarta na salon - i nie jest najważniejszym pomieszczeniem w domu, mebli w kuchni mam wystarczająco - stoi też tam witryna, której nie widać na zdjęciach....

Poduchy dostępne na allegro - są świetne - polecam.

http://allegro.pl/poszewki-na-poduszki-country-club-i1712271331.html

Pozdrawiam

A.

Edytowane przez Anulkaa

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pięknie Anulko Ci wszystko zakwitło:yes: Szczególnie cudne są róże i clematisy:D

Wnętrza niezmiennie intrygujące (absolutnie nie uważam, że są zimne:no:), ale poduchy to już kompletny odlot. Ja jeszcze nie kupiłam, bo te jyskowe są bleee, a nic innego nie wpadło mi w oko.

Perovskia śliczna,ja dodałabym przed lawendę bukszpanowe kule,byłyby ładnym tłem tej srebrno szarej kompozycji.Czy z przodu coś rośnie?Róże?

Odnośnie okna-roleta wygląda na zewnątrz cudnie.Przyznam że stolik pod tv mnie zaskoczył...jakoś mi nie pasuje ,ale może z szybą będzie wyglądał inaczej:)

Komoda z parą lamp genialna...a to nastrojowe zdjęcie jak z magazyny wnętrzarskiego-bravo!!!

Perovskia śliczna,ja dodałabym przed lawendę bukszpanowe kule,byłyby ładnym tłem tej srebrno szarej kompozycji.Czy z przodu coś rośnie?Róże?

Odnośnie okna-roleta wygląda na zewnątrz cudnie.Przyznam że stolik pod tv mnie zaskoczył...jakoś mi nie pasuje ,ale może z szybą będzie wyglądał inaczej:)

Komoda z parą lamp genialna...a to nastrojowe zdjęcie jak z magazyny wnętrzarskiego-bravo!!!

Przed lawendą, wiosną rosną mi tam tulipany i hiacynty - więc bukszpan odpada. Róże rosną wzdłuż ogrodzenia i i na bocznej rabacie obok garażu.

Co do stolika TV - wiem, że jest nowoczesny, ale wcześniej był szklany - nie pasował za bardzo. Ten biały stolik to kompromis, bo kominek jest dosyć wyrazisty a wypoczynek nowoczesny, i jakoś stolik nie mógł być stylowy.

Poza tym dziękuję za miłe słowa:)

A.

mme33 Tylko ta moja rabata jest długa i wąska, kule bukszpanu na pewno się nie zmieszczą :( po bokach perovskiej posadziłam hortensje - po trzy sztuki z każdej strony, po tawułce i rozłożystej trzmielinie (z każdej strony). mam nadzieję, że w przyszłym roku roślinki się rozrosną i będzie to sensownie wyglądało.

Witaj Anulkaa

od dawna obserwuje Twoje wnetrza, wprost urzekaja:) sa piekne, ja bede w najblizszych miesiacach urzadac swoj szeregowiec

mam pytanie odnosnie Twojej lodowki(co to za firma, model, i jak sie sprawuje,)probuje przekonac meza do podobnej ale twierdzi ze bedzie nie oszczedna ze wzgledow na drzwi...?jesli mozesz to prosze o jakies informacje na forum lub maila