Anulkaa 18.07.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) diabel200 Dzięki. Śmietnik będzie stał, bo tak po prostu jest nam wygodniej:) Wyspy nie planuje, bo kuchnia jest otwarta na salon - i nie jest najważniejszym pomieszczeniem w domu, mebli w kuchni mam wystarczająco - stoi też tam witryna, której nie widać na zdjęciach.... Poduchy dostępne na allegro - są świetne - polecam.http://allegro.pl/poszewki-na-poduszki-country-club-i1712271331.htmlPozdrawiam A. Edytowane 18 Lipca 2011 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.07.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Pięknie Anulko Ci wszystko zakwitło:yes: Szczególnie cudne są róże i clematisy:DWnętrza niezmiennie intrygujące (absolutnie nie uważam, że są zimne:no:), ale poduchy to już kompletny odlot. Ja jeszcze nie kupiłam, bo te jyskowe są bleee, a nic innego nie wpadło mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 18.07.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 witam.Przepięknie jest u Ciebie i ogród cudowny. Czekam na dalsze zdjęcia, jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 19.07.2011 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Perovskia śliczna,ja dodałabym przed lawendę bukszpanowe kule,byłyby ładnym tłem tej srebrno szarej kompozycji.Czy z przodu coś rośnie?Róże?Odnośnie okna-roleta wygląda na zewnątrz cudnie.Przyznam że stolik pod tv mnie zaskoczył...jakoś mi nie pasuje ,ale może z szybą będzie wyglądał inaczej:)Komoda z parą lamp genialna...a to nastrojowe zdjęcie jak z magazyny wnętrzarskiego-bravo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.07.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Perovskia śliczna,ja dodałabym przed lawendę bukszpanowe kule,byłyby ładnym tłem tej srebrno szarej kompozycji.Czy z przodu coś rośnie?Róże? Odnośnie okna-roleta wygląda na zewnątrz cudnie.Przyznam że stolik pod tv mnie zaskoczył...jakoś mi nie pasuje ,ale może z szybą będzie wyglądał inaczej:) Komoda z parą lamp genialna...a to nastrojowe zdjęcie jak z magazyny wnętrzarskiego-bravo!!! Przed lawendą, wiosną rosną mi tam tulipany i hiacynty - więc bukszpan odpada. Róże rosną wzdłuż ogrodzenia i i na bocznej rabacie obok garażu. Co do stolika TV - wiem, że jest nowoczesny, ale wcześniej był szklany - nie pasował za bardzo. Ten biały stolik to kompromis, bo kominek jest dosyć wyrazisty a wypoczynek nowoczesny, i jakoś stolik nie mógł być stylowy. Poza tym dziękuję za miłe słowa:) A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 20.07.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja też mam posadzone tulipany między bukszpanami i uwierz mi wygląda to super.Szybko przekwitają a bukszpany zawsze są ozdobą rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 20.07.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 mme33 Tylko ta moja rabata jest długa i wąska, kule bukszpanu na pewno się nie zmieszczą po bokach perovskiej posadziłam hortensje - po trzy sztuki z każdej strony, po tawułce i rozłożystej trzmielinie (z każdej strony). mam nadzieję, że w przyszłym roku roślinki się rozrosną i będzie to sensownie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.07.2011 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.07.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Agawi74 i beap - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.07.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Agawi74 i beap - dziękuję Nie ma za co:D Qrczę Anulko no pięknie u Ciebie jest... A powiedz mi proszę jaki to żyrandol masz w kuchni? Szukam podobnego, tylko w bieli do sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.07.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Żyrandol kupiony w Almi Decor dwa lata temu Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.07.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Żyrandol kupiony w Almi Decor dwa lata temu Pozdrawiam A. Dzięęęki- jak będę w najbliższym czasie to sprawdzę czy jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 22.07.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Naprawdę pieknie u Ciebie nie do konca wszystko w moim stylu, ale mi się b. podoba i w ogródku cudnie sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beap 23.07.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 kuchnia super. w Twoich wnętrzach można poczuć się naprawdę luksusowo. To jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 24.07.2011 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 india83 i beab - dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martus8412 29.07.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witaj Anulkaaod dawna obserwuje Twoje wnetrza, wprost urzekaja:) sa piekne, ja bede w najblizszych miesiacach urzadac swoj szeregowiecmam pytanie odnosnie Twojej lodowki(co to za firma, model, i jak sie sprawuje,)probuje przekonac meza do podobnej ale twierdzi ze bedzie nie oszczedna ze wzgledow na drzwi...?jesli mozesz to prosze o jakies informacje na forum lub maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 29.07.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Bardzo dziękuję Ci za miłe słowa:) Lodówka to liebherr CBNes 6256 - jestem z niej zadowolona - choć dla mnie jest trochę za wysoka:). Ale jest dosyć pojemna i generalnie jestem z niej bardzo zadowolona> Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.08.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.08.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No pięknie i ławeczka zdecydowanie w klimacie reszty domu. Myślisz, że u mnie ten styl by przeszedł, czy nie pasuje? Aniu, a Ty ją gotową kupowałaś, czy coś na życzenie było robione - obocie, kolor nóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 05.08.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ławkę zamówiłam w kolorze czarnym - obicie wybrałam z palety kolorów przesłanych przez pracownię. Jestem naprawdę zadowolona z wykonania i jakości. U Ciebie chyba pasowałaby bardziej prosta w formie ławka - tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts