Anulkaa 29.08.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Anulka , możesz polecić jakieś szczególne miejsca , dobre hotele itd.Toskania to moje marzenie na przyszły rok?Kocham Italię.... Ja też uwielbiam Toskanię A w tym roku pogoda wyjątkowo nam dopisała. Jeździmy w okolice Sieny do agroturystyki - a ciekaw oferty są na: http://www.bellatoscana.pl Pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Anulka piękne zdjęcia z Toskany, też takie mam;) W czwartek wrocilam wlasnie z tych rejonów, tylko my bylismy nad samym morzem w pięknym miasteczku gdzie pogoda zawsze dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.08.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Foty boooskie Anulko Nakarmiłam nimi duszę i mogę iść:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 30.08.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Anulka piękne zdjęcia z Toskany, też takie mam;) W czwartek wrocilam wlasnie z tych rejonów, tylko my bylismy nad samym morzem w pięknym miasteczku gdzie pogoda zawsze dopisuje. My tym razem też nie narzekaliśmy na pogodę - każdego dnia powyżej 40 stopni - uffff. Na jeden dzień wpadliśmy do Grossetto nad morzem - było upalnie, ale morze łagodziło gorąc:) Zdjęć z tych wakacji mam ponad 800 i każde przywołuje miłe wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.08.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 My tym razem też nie narzekaliśmy na pogodę - każdego dnia powyżej 40 stopni - uffff. Na jeden dzień wpadliśmy do Grossetto nad morzem - było upalnie, ale morze łagodziło gorąc:) Zdjęć z tych wakacji mam ponad 800 i każde przywołuje miłe wspomnienia... Grosseto powiadasz;) My własnie w tych okolicach bylismy.Dwa tygodnie byliśmy w Castiglione Della Pescaia. Może sie widziałyśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.08.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Anulka-polecam jezioro Garda, cudnie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 31.08.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Może sie widziałyśmy? Może, może:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 31.08.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Anulka-polecam jezioro Garda, cudnie tam... Słyszałam, że tam jest pięknie - może w przyszłym roku tam wpadniemy jak będziemy jechać znowu do Toskanii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agafaw2 31.08.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Piękne wnętrza, jaka jest nazwa jasnych płytek położonych w salonie? jak z utrzymaniem czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 31.08.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Piękne wnętrza, jaka jest nazwa jasnych płytek położonych w salonie? jak z utrzymaniem czystości? Dziękuję. Płytki to Imola travertino poler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.08.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Anulkaa alez cudne wakacje Mialas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 31.08.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ano prawda - szkoda, że się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.08.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Anulko cudna ta Twoja Toskania - nigdy jeszcze nie byłam w tych rejonach Włoch - może za rok się skuszę a co do Twoich 800 zdjęć to nieźle - my właśnie wróciliśmy z Chorwacji i ja zrobiłam niecałe 400 a i tak mój małż patrzyła mnie jak na wariatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.09.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Anulko cudna ta Twoja Toskania - nigdy jeszcze nie byłam w tych rejonach Włoch - może za rok się skuszę a co do Twoich 800 zdjęć to nieźle - my właśnie wróciliśmy z Chorwacji i ja zrobiłam niecałe 400 a i tak mój małż patrzyła mnie jak na wariatkę... Skuś się bo warto Warto dla wina, fiorentiny,świeżych owoców morza, sera pecorino, oliwy z oliwek i niepowtarzalnych widoków. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka567 15.10.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Halo!!! Czekamy na kolejne zdjęcia Twojego cudnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 20.10.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzowianka 23.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 pięknie urządziłaś swój dom!! spójnie, z klasą, naprawdę świetnie. Niektóre elementy mnie zachwyciły aż mi szczęka opadła. Pozdrawiam, gorzowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 24.10.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Gorzowianka - bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 http://polchat.pl/media/images/emotwar/mdleje.gif http://www.babskieforum.pl/images/smiles/mdleje.gif taaaka chałpa i taaaki ogród! Mój malutki ogródek dopiero powstaje i może coś się wykluje na wiosnę. Będę mieć skąd czerpać inspiracje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 25.10.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 . Będę mieć skąd czerpać inspiracje... Zapraszam.. i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts