Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domowa galeria

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przyszlam sie przywitac i ujawnic :)

podgladam galerie od jakiegos czasu, jak potrzebuje chwilki dla siebie to przegladam na nowo od 1 strony, to ze jestem urzeczona pewnie zabrzmi banalnie, ale jest prawdziwe :D bardzo podobaja mi sie Twoje wnetrza, gust, wyczucie smaku i... kot :lol: oraz sikorki :lol:

czytam, ze sama sobie urzadzilas dom, gratuluje i podziwiam, bardzo harmonijne wnetrza

czy moglabym prosic o wymiary mniejszej lazienki ? i kuchni ? zastanawiam sie czy taki uklad potrafilabym zastosowac u siebie

pozdrawiam cieplo

Nie mogę uwierzyć, że dopiero teraz trafiłam do Twojej domowej galerii :) Przyłączam się, oczywiście, do wszystkich komplementów, masz taki dom, że mogłabym bez namysłu w nim zamieszkać, jest poprostu ....boski, tak, to odpowiednie określenie :) Widać, że włożyłaś w niego serce :) Ja z mężem również urządzamy powolutku Retro, jesteśmy na etapie zakupów płytek, podłóg itd.itp. Będę do Ciebie zaglądać, bo to prawdziwa skarbnica :) Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję pięknego domu i ogrodu, rzecz jasna :)

• 2 weeks później...
od czasu do czasu zaglądam na kilka wątków aby napaść oczy przecudnymi wnętrzami i Twój dom jest jednym z faworytów...zakochałam się w Twojej kuchni- od dwóch lat szukam białej w podobnym klimacie i proszę znalazłam u Ciebie. Stolarz będzie mi robił podobna na wiosnę, wiem ze ta Twoja jest włoska pewnie była sakramencko droga...... i zapewne uchwyty ma tez do kompletu ale się zapytam dla pewności, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć podobnych niestety:( one mnie najbardziej urzekły.........jakie one maja wymiary? chodzi mi o długość uchwytu i jak się sprawują? czy można je dostać w Polsce? dziękuje za pomoc

Witaj mkmk10

Dziękuję za miłe słowa :) Kuchnia nie była jakoś specjalnie droga - jak ją zamawiałam Euro było po 3.3 zł - :) Uchwyty są w komplecie - dł 16 cm. Użytkują się dobrze - a jak się z czasem porysują mam dwa zapasowe:) Możesz zamówić uchwyty przez studio kuchenne - jak Ci na nich zależy - myślę, że nie byłaby to jakaś kosmiczna cena.

Pozdrawiam

Ania