Anulkaa 23.11.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 23.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 jaki piechurek spiekny, do wysciskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ślicny piesecek:wiggle::wiggle:Musi być mu wygodnie na taaakiej sofce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.11.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Piękny, mądry Pies - to widać po Pyszczku, Anulko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 24.11.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ślicny piesecek:wiggle::wiggle:Musi być mu wygodnie na taaakiej sofce:D A to prawda, normalnie ja tam zalegam jak coś czytam lub oglądam TV, ale jak tylko jest sofka wolna to mój Psiur zaraz tam się gramoli, bo to dobre miejsce do obserwowania tego, co się dzieje za szybą. A poza tym mój Pies stwierdził, że mimo swojego osobnego posłania, właśnie to miejsce w nocy najbardziej mu odpowiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) http://img38.imageshack.us/img38/5968/christmasl.png Edytowane 22 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.12.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif Wesołych świąt! Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych świąt! A w święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie jak najwięcejZwykłego, ludzkiego szczęścia. Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt - życzy nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 bez życzy tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img51.imageshack.us/img51/9633/kamisduza2.jpg Uploaded with ImageShack.usZdrowych i spokojnych ŚwiątMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego Sylwestra!!! Życzy Beata z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 27.12.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dziękuję bardzo wszystkim za życzonka- dopiero dzisiaj mam dostęp do netu... A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.01.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam w Nowym Roku. U mnie niewiele się dzieje - ale doszły meble do górnej sypialni i kilka elementów dekoracyjnych - jak tylko uda m się zrobić zdjęcia, to wrzucę je do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.01.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam w Nowym Roku. U mnie niewiele się dzieje - ale doszły meble do górnej sypialni i kilka elementów dekoracyjnych - jak tylko uda m się zrobić zdjęcia, to wrzucę je do galerii. jakoś w to nie wierzę fotki, fotki - już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.01.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Aniu,stworzyłaś cudowny, niepowtarzalny dom, niezwykle elegancki, wytworny, a przy tym ciepły, domowy - wyjątkowy!Masz przepiękne okna, kuchnię, schody, łazienki, podłogi! Niezwykle udanie wszystko razem zmiksowałaś!Proszę, pokaż więcej swoich wnętrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Nie wieże, że dopiero teraz znalazłam Twoje wnętrza Każde pomieszczenie jest piękne a do tego wszystkie tworzą jedną spójną całość. Zakochałam się w górnej łazience, jest taka elegancka a w sumie prosta, piękna. Oczywiście uwielbiam też kuchnię i klatkę schodową. Przekonują mnie, że połączenie biel, szarość,czerń i drewno wygląda naprawdę pięknie i z klasą. Masz cudowne wnętrze Jak będziesz miała chwilkę pokaż więcej fotek z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.01.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dziewczyny bardzo wam dziękuję za miłe słowa:) Już rzadziej zaglądam na forum, a w swojej galerii też już rzadko piszę. Zdjęcia były wcześniej ale usunęłam, ale obiecuję, że wstawię je na nowo i może też trochę nowych - jak uda mi się to jutro, a jak nie to dopiero po powrocie z tygodniowego wyjazdu na narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witaj Anulkaa:welcome: Nigdy się nie odzywałam(nawet nie byłam zalogowana) ale teraz pomyślałam...a właściwie czemu nie:)Piękne wnętrza stworzyłaś!!!Rozsiadam się i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 obiecuję, że wstawię je na nowo i może też trochę nowych - jak uda mi się to jutro Innej opcji wogóle nie przyjmuję Jutro czekam...i życzę wspaniałego narciarskiego wypadu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Hej Anulko, ja też czekam na fotki Twoich cudnych wnętrz:wiggle: Kochana mam prośbę- możesz mi napisać, gdzie kupowałaś swoje krzesła ludwiczki? O ile dobrze pamiętam stały takie przy stole... Jesteśmy napalone na takie z kilkoma dziewczynami i szukamy dobrych zakupowych źródeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts