Amtla 31.01.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) WOW, WOW, WOW... ...nic więcej nie napiszę... ...ale jednak, jesteś cudownie wierna swojemu stylowi....i poproszę o zbliżenie rzeźby Edytowane 1 Lutego 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.02.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.02.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Aniu, Twój dom zachwyca konsekwencją i stylem - pokaż proszę więcej okien, podłóg drewnianych! Podłogi drewniane mam na piętrze - w jednym z pokoi są to deski dębowe naturalne olejowane, w drugim dębowe bielone olejowane. Okna drewniane - meranti kolor orzech. W sypialni na parterze i gabinecie też są deski dębowe - barwione na kolor orzecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 01.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Anulka , nie myślałaś o zawodowym urządzaniu wnętrz? Masz talent:) Ciężko mi do ciebie nie zaglądać Uwielbiam Twój domek , a niedługo zacznie się okres ogrodowy , więc liczę na regularne foteczki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.02.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Anulka , nie myślałaś o zawodowym urządzaniu wnętrz? Masz talent:) Ciężko mi do ciebie nie zaglądać Uwielbiam Twój domek , a niedługo zacznie się okres ogrodowy , więc liczę na regularne foteczki Pozdrawiam mme33 dziękuję Ci, ale myślę, że potrafiłabym tylko urządzić dom komuś, kogo bardzo dobrze bym znała Zapraszam do częstego zaglądania - będzie mi bardzo miło:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.02.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 WOW, WOW, WOW... ...nic więcej nie napiszę... ...ale jednak, jesteś cudownie wierna swojemu stylowi....i poproszę o zbliżenie rzeźby Wiadomość poszła na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 01.02.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 w salonie doszedł tylko gazetnik:) http://images37.fotosik.pl/1302/d4b4ec04166856a1med.jpg http://images41.fotosik.pl/1286/47b3ba4a302372d2med.jpg Witam, mam pytanko jak sprawdza się użytkowanie kominka i TV na jednej ścianie i czy nie ma problemu z bliskością jednego obok drugiego. pozdrawiam. A wnętrza bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 01.02.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam, mam pytanko jak sprawdza się użytkowanie kominka i TV na jednej ścianie i czy nie ma problemu z bliskością jednego obok drugiego. pozdrawiam. A wnętrza bardzo ładne Jak do tej pory nie było żadnego problemu - kominek jest od wewnątrz odpowiednio izolowany i praktycznie ściana jest zimna, więc nic się nie dzieje. TV jest umocowany na wysięgniki i gdy nie jest używany/oglądany to przylega bardziej do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 02.02.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jak do tej pory nie było żadnego problemu - kominek jest od wewnątrz odpowiednio izolowany i praktycznie ściana jest zimna, więc nic się nie dzieje. TV jest umocowany na wysięgniki i gdy nie jest używany/oglądany to przylega bardziej do ściany Dziekuje za info, a jaką macie odległość pomiędzy - wiecej niż 80 cm? poza tym ktoś mi kiedyś powiedział że źle się ogląda tv kiedy pali się w kominku. czy to przeszkadza? zresztą jak się użytkuje kominek można wyłączyć TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 02.02.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 beata.i Nam to absolutnie nie przeszkadza. Poza tym w kominku nie pali się cały rok. jak zauważyłaś na zdjęciu - kominek wystaje około 50 cm od ściany, na której wisi telewizor - dla nas nie jest to żaden problem Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wpadłam się przywitać i pogratulować pięknych wnętrz. Naprawdę cudnie u Ciebie. Stylowo, ze smakiem, bez przeładowania. Łazienka na piętrze jest po prostu obłędna - kąpiel w takim otoczeniu musi być prawdziwą przyjemnością. No i jakiego Ty masz kota! Uwielbiam koty, a Twój jest przesłodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 02.02.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Drop_Inn Bardzo Ci dziękuję A koty mam dwa Obydwa teraz są ostrzyżone - ale już im futerko dorasta Pozdrawiam miłośniczkę futer A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Anulka no pięknieeeee jest u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 03.02.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Aneta - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 23.02.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Aniu Fantastyczny ten dzbanuszek http://forum.barcis.pl/images/smilies/zauroczona.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 fajowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Bardzo fajny ,elegancki zakup Aniu....pasuje do Twojego wytwornego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiap 23.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Anulkaa gratuluję. Domek śliczny, piękne wnętrza. Wszystko dobrane na 6. Cudnie. Jestem zachwycona.Mam pytanko odośnie wieszaka w przedpokoju gdzie można taki kupić i jakie ma wymiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 24.02.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Wieszak kupiłam w Almi Decor - nie wiem czy jeszcze jest dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts