joliska 07.11.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Hmm, powinnam chyba pojechać do Poznania. Bo i Zara Home, i Sia, i pewnie z tuzin innych fenomenalnych sklepów...... Anja, mają też Inne meble, które powinny przypaść Ci do gustu Anulkaa, górna łazienka rzuciła mnie na kolana! Jeszcze chwila i zacznę skuwać swoje płytki Edytowane 7 Listopada 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.11.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ooo, to byłby trzeci super sklep w Poznaniu do odwiedzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anulko, niezwykle elegancki dom, wielkie brawa zwłaszcza za to, że sama tego dokonałaś. Szczerze podziwiam. Łazienki cudowne, nie mogę się napatrzeć, ciągle mi mało. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.11.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anulko ,bardzo dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.11.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Anulkaa nareszcie mamy Twoje piekne wnetrza w jednym miejscu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Lustro do łazienki i do przedpokoju kupiłam na allegro - koszt 490 - 590 zł. Lustra są z drewna egzotycznego. Rolety szyły mi Panie na zamówienie, materiał sprowadzany. Śliczne dzięki. A u jakiego sprzedawcy, jeśli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.11.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 To jeszcze raz ja:yes:: Anulko pieścisz moje oczy swoimi wnętrzami....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.11.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 WitamGratulacje! Bardzo ładne wnętrza. Trzeba się chyba nagłowi, żeby coś takiego wymyślić. Osobiście przypadła mi bardzo, bardzo do gustu kuchnia. Czy sama projektowałaś te meble? Powiedz coś więcej na ich temat . Jak możesz to zdradź tajemnicę obudowy kominka. Gdzie go kupiłaś? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.11.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam Gratulacje! Bardzo ładne wnętrza. Trzeba się chyba nagłowi, żeby coś takiego wymyślić. Osobiście przypadła mi bardzo, bardzo do gustu kuchnia. Czy sama projektowałaś te meble? Powiedz coś więcej na ich temat . Jak możesz to zdradź tajemnicę obudowy kominka. Gdzie go kupiłaś? pozdrawiam Meble w kuchni to gotowe moduły: http://www.stosa.it, model beverly. Moduły wtybrałam sama, ale pan ze studia pomógł mi z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkaf1 08.11.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam! Mam pytanie o żyrandol w łazience na piętrze, skąd takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.11.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Żyrandol w łazience na piętrze kupiłam w Almi Decor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.11.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ciągle nas zaskakujesz porostu pięknie hol i sypialnia cudne .Chodzą za mną te włoskie meble czy mogła bym dostać informację jak je kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 09.11.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 jo@nna - wiadomość posżła na priva. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 09.11.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 09.11.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Anulko, niezwykle elegancki dom, wielkie brawa zwłaszcza za to, że sama tego dokonałaś. Szczerze podziwiam. Łazienki cudowne, nie mogę się napatrzeć, ciągle mi mało. Pięknie Tolu bardzo dziękuję za te miłe słowa:) A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 To ja dziękuję za możliwość oglądania tak pięknych wnętrz. To wielka przyjemność Anulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 09.11.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Tolu, odkąd jestem na forum, oglądałam Twój ogród - i uwierz mi - to jest dopiero przyjemność. Zawsze zerkam na Twoje nowe zdjęcia i marzę o takim ogrodzie... Jesteś niesamowitą osobą Pozdrawiam Cię ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.11.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Tak, ogród...dopijam kawę i zmykam zgrabiać liście. Mam wolne do 12, ale to wolne będzie pracowite O ile deszcz mnie nie przegoni. Dobrego dnia Anulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 09.11.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Po prostu klasa. Moje klimaty, jak patrzę na Twoją kuchnię to nie mogę sobie wydarować ze dalam się przekonac do ciemnej. Tęż dążę do tego zeby w moim domu stworzyć taki klimacik tylko że to co nam na dzień dzisiejszy u siebie to przy Twoim domku mały pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 10.11.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 anbama bardzo Ci dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts