lady in red 10.11.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witam! Dlaczego dopiero teraz tu trafiłam? Pięknie u Ciebie-wszystko co uwielbiam-iękne lustra,kryształowe żyrandole,krzesła ludwiczki i biała kuchnia.Bardzo mi się u Ciebie podoba Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 10.11.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisia 11.11.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam Anulkaaniektóre z powyższych zdjęć miałam już okazję widzieć w innych wątkach, lecz dopiero wszystkie zebrane w jednym miejscu dają faktyczny obraz Twojego domku.Piękne, klasycznie lekkie wnętrza urządzone z wielką konsekwencją i dbałością o każdy szcegół. Gratulacje.Czy i ja mogę prosić na priv informację, jak można kupić włoskie meble.Pozdrowienia ze słonecznego Podlasia.Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 11.11.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam i również dołączam do ochów i achów .... : łazienki, kuchnia i wszystkie lampy - cudne. Będę jeszcze zaglądać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.11.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam Anulkaa niektóre z powyższych zdjęć miałam już okazję widzieć w innych wątkach, lecz dopiero wszystkie zebrane w jednym miejscu dają faktyczny obraz Twojego domku. Piękne, klasycznie lekkie wnętrza urządzone z wielką konsekwencją i dbałością o każdy szcegół. Gratulacje. Czy i ja mogę prosić na priv informację, jak można kupić włoskie meble. Pozdrowienia ze słonecznego Podlasia. Ania Bardzo dziękuję Wiadomość poszła na priva. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.11.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam i również dołączam do ochów i achów .... : łazienki, kuchnia i wszystkie lampy - cudne. Będę jeszcze zaglądać..... Zapraszam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.11.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Cudne wnętrza, wielki szacun:cool: Orginalnie, inaczej niż wszędzie, piękny styl. Byłam pewna że łazienka na dole jest we włoskich płytkach fap, kolekcja fapsuite, bardzo podobne, u mnie takie będą Górną łazienką też jestem zachwycona, moje klimaty , też mam podobnie zaprojektowaną, kolory i wanna wolnostojaca:) Jaką masz baterie przy wannie, właśnie poszukuję takowej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.11.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Cudne wnętrza, wielki szacun:cool: Orginalnie, inaczej niż wszędzie, piękny styl. Byłam pewna że łazienka na dole jest we włoskich płytkach fap, kolekcja fapsuite, bardzo podobne, u mnie takie będą Górną łazienką też jestem zachwycona, moje klimaty , też mam podobnie zaprojektowaną, kolory i wanna wolnostojaca:) Jaką masz baterie przy wannie, właśnie poszukuję takowej:D Bardzo dziękuję Baterię kupiłam kilka lat temu na allegro - pochodzi z Niemiec - nie wiem jakiej jest firmy. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 O ja... Dołączam do zachwytów, bo słów mi brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 18.11.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 DarioAS witam Cię w mojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Anulkaa podoba mi się twoje ogrodzenie i kolor, który by mi pasował. Bo rozumiem, że płotki są malowane lub impregnowane, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.11.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 DarioAS witam Cię w mojej galerii Bardzo mi miło Coś czuję, że będę tu częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.11.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Anulkaa podoba mi się twoje ogrodzenie i kolor, który by mi pasował. Bo rozumiem, że płotki są malowane lub impregnowane, tak? Ogrodzenie w całości zostało pomalowane Sadolinem w kolorze orzecha laskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitaa24 19.11.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam! Mi też bardzo podoba się ogrodzenie, też nad takim myślimy.A jak siesprawdza?Macie w ten sposób ogrodzoną całą działke? Można prosić o więcej zdjęć?Jestem ciekawa jak macie zrobioną furtke i brame.No i zapomniałam dodać że w domu masz cuuuudnie!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.11.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Działkę panelami ogrodzilam z trzech stron. Front wygląda trochę inaczej - jak tylko znajdę zdjęcie to wkleję. PozdrawiamA. Edytowane 19 Listopada 2010 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Ogrodzenie w całości zostało pomalowane Sadolinem w kolorze orzecha laskowego. Wielkie dzięki. Front domu też pięknie sie prezentuje. A mogę jeszcze zapytać o kolor elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 21.11.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 21.11.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 21.11.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) ; Edytowane 13 Marca 2012 przez Anulkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.11.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Anulko,piękna dachówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts