Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domowa galeria

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Anulkaa

niektóre z powyższych zdjęć miałam już okazję widzieć w innych wątkach, lecz dopiero wszystkie zebrane w jednym miejscu dają faktyczny obraz Twojego domku.

Piękne, klasycznie lekkie wnętrza urządzone z wielką konsekwencją i dbałością o każdy szcegół. Gratulacje.

Czy i ja mogę prosić na priv informację, jak można kupić włoskie meble.

Pozdrowienia ze słonecznego Podlasia.

Ania

Witam Anulkaa

niektóre z powyższych zdjęć miałam już okazję widzieć w innych wątkach, lecz dopiero wszystkie zebrane w jednym miejscu dają faktyczny obraz Twojego domku.

Piękne, klasycznie lekkie wnętrza urządzone z wielką konsekwencją i dbałością o każdy szcegół. Gratulacje.

Czy i ja mogę prosić na priv informację, jak można kupić włoskie meble.

Pozdrowienia ze słonecznego Podlasia.

Ania

Bardzo dziękuję:) Wiadomość poszła na priva.

Pozdrawiam

A.

Cudne wnętrza, wielki szacun:cool: Orginalnie, inaczej niż wszędzie, piękny styl.

Byłam pewna że łazienka na dole jest we włoskich płytkach fap, kolekcja fapsuite, bardzo podobne, u mnie takie będą:)

Górną łazienką też jestem zachwycona, moje klimaty , też mam podobnie zaprojektowaną, kolory i wanna wolnostojaca:) Jaką masz baterie przy wannie, właśnie poszukuję takowej:D

Cudne wnętrza, wielki szacun:cool: Orginalnie, inaczej niż wszędzie, piękny styl.

Byłam pewna że łazienka na dole jest we włoskich płytkach fap, kolekcja fapsuite, bardzo podobne, u mnie takie będą:)

Górną łazienką też jestem zachwycona, moje klimaty , też mam podobnie zaprojektowaną, kolory i wanna wolnostojaca:) Jaką masz baterie przy wannie, właśnie poszukuję takowej:D

Bardzo dziękuję:)

Baterię kupiłam kilka lat temu na allegro - pochodzi z Niemiec - nie wiem jakiej jest firmy.

Pozdrawiam

A.

Witam! Mi też bardzo podoba się ogrodzenie, też nad takim myślimy.A jak siesprawdza?Macie w ten sposób ogrodzoną całą działke? Można prosić o więcej zdjęć?Jestem ciekawa jak macie zrobioną furtke i brame.

No i zapomniałam dodać że w domu masz cuuuudnie!!! Pozdrawiam