Anulkaa 21.11.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Wielkie dzięki. Front domu też pięknie sie prezentuje. A mogę jeszcze zapytać o kolor elewacji? To tynk silikonowy kupiony tu:http://www.mega1000.pl/tynki/tynk-silikonowy/, kolor 10 003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Piękne te karmniki Anulko, luksusowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 21.11.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Anulkaa, piękne masz mieszkanie. Zachwyciła mnie też Twoja działka i ogrodzenie. Czy te panele to jedyna zagroda? Czy masz za nimi jeszcze siatkę? To jest drewno? Możesz zdradzić pełną nazwę oraz jak to się przedstawia cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.11.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Tolu - o tych karmnikach w swoim ogródku marzyłam od zawsze:) ale w sklepie internetowym były za drogie. Udało mi się wyszukać na allegro za połowę ceny. Zobacz jaki jeszcze ptaszki mają wybór domków. http://www.wildlifegarden.co.uk/the_multiholk.html Ja jestem w nich zakochana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.11.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Czy te panele to jedyna zagroda? Czy masz za nimi jeszcze siatkę? To jest drewno? Możesz zdradzić pełną nazwę oraz jak to się przedstawia cenowo? Kijanka9 - bardzo mi miło. Ogrodzenie to panele drewniane, do kupienia w każdym dużym sklepie budowlanym (Castorama, Obi) pomalowane sadolinem. Nie mam za nimi siatki, są dobrze umocowane na kotwach w fundamencie betonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Anulka, karmiczki są cudowne Oglądałam takie na ebayu, jestem w nich zakochana tym bardziej, że uwielbiam ptaszki. Jak już oporządzimy plac to może sobie takie sprawię Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.11.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Możesz zdradzić pełną nazwę oraz jak to się przedstawia cenowo? Cena poszła na priva. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Anulko, piękne karmniki, jak miniaturowe domki . Bardzo drogi taki luksus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Gdyby były w przyzwoitej cenie (choć nie sądzę) można by kupić większą ilość tych domków i mając starodrzew w ogrodzie zrobić wśród drzew prawdziwą ptasią ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 22.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witam Jestem tu u Ciebie pierwszy raz i oniemiałam z wrażenia. Gratuluje !!!!!!!!!!! Zakochałam się w Twoch wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.11.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Anulko, piękne karmniki, jak miniaturowe domki . Bardzo drogi taki luksus? zobacz tu są ceny: http://www.fide.pl/pl/wildlife_garden/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 To tynk silikonowy kupiony tu:http://www.mega1000.pl/tynki/tynk-silikonowy/, kolor 10 003 Dzięki. A karmniki, no cóż, wszystko co ładne musi trochę kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 23.11.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam Jestem tu u Ciebie pierwszy raz i oniemiałam z wrażenia. Gratuluje !!!!!!!!!!! Zakochałam się w Twoch wnętrzach. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 23.11.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Gratuluję pięknych wnętrz. Szczególnie kuchnia mi się podoba. Moje klimaty. Będę podglądać i zachwycać się dalej. My wykończeniówkę domu mamy zaplanowaną na wiosnę. Myślę, że Twój dom będzie dla mnie inspiracją. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 23.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Anulkaa dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 24.11.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Gratuluję pięknych wnętrz. Szczególnie kuchnia mi się podoba. Moje klimaty. Będę podglądać i zachwycać się dalej. My wykończeniówkę domu mamy zaplanowaną na wiosnę. Myślę, że Twój dom będzie dla mnie inspiracją. Pozdrawiam. Warmia dziękuję i zapraszam do podglądania Pozrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek5555 24.11.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ten dom jest śliczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.11.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dzisiaj znowu oglądałam twoje zdjęcia i stwierdzam, że codziennie zachwyca mnie coś innego u ciebie. Anulkaa powiedz mi co za kafle masz w dolnej łazience? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 25.11.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dzisiaj znowu oglądałam twoje zdjęcia i stwierdzam, że codziennie zachwyca mnie coś innego u ciebie. Anulkaa powiedz mi co za kafle masz w dolnej łazience? Pozdrawiam Witaj! to są kafle: Aparici Angel Blanco Ornato , kupiłam je w internetowym sklepie http://www.insido.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 25.11.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dzięki za odp. Łazienka jest cudna. Udała ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts