Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domowa galeria

Recommended Posts

• Odpowiedzi 608
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję wyczucia smaku. Cały dom pięknie wyszedł. Lubie takie klimaty. Co to za płytki w górnej łazience - są super - wygląda to jak tapeta. I jaki kolor imoli travertino jest na parterze na podłodze - chodzi mi jasny kolor- kiedyś chciałam je kupić, po tym jak zobaczyłam u kogoś na zdjęciach w internecie, ale w sklepie był jakiś taki trochę ciemniejszy kolor i myślałam ze tylko taki jest, ale teraz widzę ze jednak chyba jest kilka odcieni tych jasnych płytek (ten odcień, co widziałam w sklepie mi się nie podobał, ale ten u Ciebie jest boski)

Pozdrawiam

jen77

Dziękuję:)

Płytki w górnej łazience na ścianie to Venis Venezia (44x66)

http://images35.fotosik.pl/339/085a2ce0258ed6d2.jpg

Na parterze to Imola travertino clasico (poler)Płytka występuje w trzech zbliżonych do siebie kolorach : Dorato, Classico, Noce.

http://images47.fotosik.pl/504/6927817cb994786c.jpg

Pozdrawiam

A.

Poszukałam troche o tych płytkach venis venezia i widzę, że są dwa podobne odcienie: venis venezia ( bardziej szare) i venis venezia cobre - (bardziej brązowe) - u Ciebie chyba są te bardziej szare? Pochodziłam dzisiaj po sklepach, ale nigdzie nie mają tych płytek, żeby zobaczyć je na żywo. Masz jakieś zdjęcia bardziej z bliska pojedyńczej płytki, najlepiej w świetle dziennym, aby było widać lepiej odcień? A może ktoś wie gdzie w Krakowie można je zobaczyć na żywo?

Poszukałam troche o tych płytkach venis venezia i widzę, że są dwa podobne odcienie: venis venezia ( bardziej szare) i venis venezia cobre - (bardziej brązowe) - u Ciebie chyba są te bardziej szare? Pochodziłam dzisiaj po sklepach, ale nigdzie nie mają tych płytek, żeby zobaczyć je na żywo. Masz jakieś zdjęcia bardziej z bliska pojedyńczej płytki, najlepiej w świetle dziennym, aby było widać lepiej odcień? A może ktoś wie gdzie w Krakowie można je zobaczyć na żywo?

Postaram się zrobić zdjęcie z bliska i Ci pokażę, choć one na zdjęciach rożnie wychodzą. Płytki mam te bardziej szare:)

Pozdrawiam

A.

Anulkaa Twoje wnętrza są po prostu powalające. Mam pytanie - czy mogłabyś mi napisać gdzie kupiłaś lustro do górnej łazienki oraz rolety do kuchni? Bardzo mi się podobają i myślę, że do moich wnętrz też by pasowały :))))) Gratuluję dobrego smaku!

Dziękuję:)

Lustro kupiłam na allegro.

Rolety zostały uszyte na specjalne zamówienie w studiu dekoracyjnym.

Pozdrawiam

A.