Anjazzielonego 05.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Chcę do jadalni krzesła rattanowe, plecione - w takim stylu, jak na zdjęciach. Pytanie do posiadaczy takowych, a jednocześnie właścicieli kotów - czy koty nie niszczą krzeseł, nie robią sobie z nich drapaka? Mam dwa koty, w planach trzeci - nie chcę, by się okazało, że w krótkim czasie z krzeseł zostaną strzępy... Edytowane 5 Listopada 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.11.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Zostana strzępy, na pewno. Chyba, ze nauczysz koty, ze maja drapać tylko w wyznaczonym do tego miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 05.11.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ciężko powiedzieć u mnie 2 koty się nie interesują wikliną, a 3ci drapie tylko wiklinę.... z kotami nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.11.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 o rany...No nie jest to informacja, na jaką liczyłam.Nadzieja w tym, że będą wychodzić do ogrodu i lasu - może odczepią się od moich wymarzonych krzeseł i będą ostrzyć pazurki w naturalnym środowisku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.11.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a koci drapak nie wchodzi w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.11.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 no, jakby ŁASKAWIE zechciały drapać drapak, a nie to, co sobie upatrzą, to oczywiście, że wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.11.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 U mojej mamy (kotów obecnie 9, bylo 10), drapia wszystko. Krzesła drewniane w kuchni mają nogi takie, jakby bobry je zebami piłowały - niedlugo się pewnie połamią. Jedne koty drapia, inne nie. Mają drapak, ale drapak drapią tylko 2, reszta woli meble. Generalnie wszystko poniszczone straszliwie - meble tapicerowane wydarte do desek, tapety na ścianach pozrywane, firanki słuzyły do wspinaczki, gdy kotki były małe... Ale miłość do zwierząt silniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Trynity_ 05.11.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ja miałam kocura - kochanego, grzecznego i cudownego - i nigdy niczego nie zniszczył. niestety mój kocurek się otruł i teraz mam nowe maleństwo - a to już istny szatan. wisi na firankach, wszystkie liście w strzępach, ostatnio próbuje biegać po ścianach tak więc wszystko zależy od charakteru kocia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.11.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 A tak, nasze za dziecięctwa uprawiały wspinaczkę wysokogórską po:- firankach i zasłonach- moich długich płaszczach, z których hyc hyc wyskakiwały na półkę wyżej w szafie- po nogach właścicieli (kto przeżył to osobiście, wie, jak boli) Teraz nie drapią. Są grzeczne, spokojne; krzesła, tapczany, tkaniny mamy w całości.Boję się tylko, że jak dojdą krzesła plecione, to im się spodoba drapanie, bo to taki ciekawy obiekt do ostrzenia pazurów może być. Pozostaje mieć nadzieję, że wyszalały się za młodu.A trzeci kot to będzie weteran - staruszek, nie powinien mieć dzikich pomysłów. Trzeba godzić miłość do kotów z pragnieniami wnętrzarskimi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts