romanorok 05.11.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam i serdecznie pozdrawiam.proszę o pomoc....Gdy otwieram drzwiczki kominka by dołożyć drewno dym cofa się do pokoju, słyszałem że może pomuc tz. ""strażak"" na kominie czy jest to dobry pomysł ???? Macie może inne pomysły????Z poważaniem Roman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 05.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Prawdopodobnie brak kratki nawiewowej w pomieszczeniu gdzie pali się kominek, przez co ciąg komina jest bardzo słaby. Spróbuj powolutku otwierac drzwiczki. U mnie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romanorok 05.11.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Prawdopodobnie brak kratki nawiewowej w pomieszczeniu gdzie pali się kominek, przez co ciąg komina jest bardzo słaby. Spróbuj powolutku otwierac drzwiczki. U mnie pomaga Piotr kratkę mam...a otwierać dźwiczki spróbuje tak jak radzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts