Vafel 05.11.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Hej, Szukam osób, które mają na dachu pokrycie Ahi Roofing albo Metrotile albo Decra Icopala. Bardzo proszę o kontakt w tym wątku albo na priv Z góry wielkie dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldemarRj 27.12.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Bardzo łatwo się montuje, lekka i 45lat gwarancji, dodatkowo dałem folię Sun'X Szybka Bariera SBS-30lat gwarancji. Jedno jest pewne sprawdziłem w bardzo upalne dni jak odbija ciepło (nie oszukują). Wykończenia były gotowe i nawet pasowały, mam tylko wiatrownice i gąsiory (nie ma kominów i koszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slup 05.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 witam jestem dekarzem na podhalu i krylem kazda z nich co chcecie wiedziecpiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 07.02.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki, ale dla mnie temat już nieistotny.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek 11 12.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 proszę o opinie na temat pokryć Metrotile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 14.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Witam. Jesteśmy dystrybutorem pokryć AHI Roofing. Zainteresowanych z Radomia i okolic proszę pisać na pw. Moge dosłać zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts