perm 05.11.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Prezes kopnął w czułą część ciała sprawczynię swojego sukcesu wyborczego a jak sam uważa wielkiej porażki Joannę Kluzik-Rostkowską. Joanna jak się spekuluje zabierze ze sobą swoich bardziej liberalnych kolegów. Niczego innego po prezesie chyba nikt się nie spodziewał. Tylko Joanna śpiewając "Give PiS A Chance" ślepa chyba była. Ja trochę Jarosława rozumiem, pokazują w telewizji systematycznie Joannę razem z prezesem zaraz po wyborach i tam widać że ta nadzieja maluczkich na wielkość nie ma dwójki a reszta tego co w jamie zebów raczej nie przypomina. Wiem że barakuda napisze że to własnie jest norma światowa ale ja na miejscu prezesa zamiast robić "porządek" we własnej partii jak i w Polsce, zrobiłbym wpierw porządek z własnymi zębami. Niestety on nawet tego chyba nie potrafi... No tak, do kompletu usunięto tez Jakubiak Elzbietę. Tu akurat nie dziwię się bo bardziej pozbawiony własnego zdania w PiS jest chyba tylko Błaszczak. Świetne sa pierwsze reakcje platformowców. "Jarosław Kaczyński działa niezgodnie z oczekiwaniami Lecha Kaczyńskiego" palnął któryś. Jak pamiętam to Lech o wszystko się brata pytał. Edytowane 5 Listopada 2010 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.11.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 pare dni temu byla informacja,ze 35 poslow PIS chce odejsc z partii(wymienialo sie min Kluzik,Jakubiak i Poncyljusza)pewnie to bylo dzialanie na zasadzie "predzej Cie zwolnie niz sama odejdziesz" i ta sprawa byla juz przesadzona...chodzilo tylko o tzw ambicje,bo z PIS-u tak po prostu sie nie odchodzi....to naprawde dla nich nie wyglada dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.11.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Czy ktoś odważy się zdelegalizować sektę kaczora? wystarczy mu lekko skrzywić palec w d.... i wypada się z pisu. Tak wygląda państwo pis, i to za NASZĄ kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.11.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Cyrk, k..wa, cyrk, cyrk! W TVN Szejnfeld rozmawia z Czarneckim. O wyrzuceniu dwóch głupich bab z PiS. (no niech będzie że tylko jedna głupia ). Czrnecki zaczepia Szejnfelda mówiąc że pierdołami takimi sie zajmuje na co Szejnfeld odpiera że może mówić o sprawach powaznych i wymienia: dostawy gazu itp (tyle zapamietałem ). Czarnecki na to że ok i zaczyna pytać. Morozowski przerywa i mówi że nie o tym ten program!!! Cyrk się liczy! Przecież to usunięcie Kluzik i Jakubowskiej to wewnętrzna sprawa PiS. Głupie były że tam poszły, ich sprawa. Możemy się pośmiać, podumać nad kondycją PiS ale to bzdety. Czarnecki mógł powiedzieć coś ważnego, pokazać własna kompetencję lub niedoinformowanie, podobnie z Szejnfeldem. Guzik! Genialny ten Morozowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.11.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dwie zawiedzione niewiasty udzieliły konferencji łapiąc oddech i łykając łzy. Mógłbym sie ponabijać ale zawiedziona kobieta to najgorsze zło jakie może spotkać faceta. Jak nic będą wbijac szpilki w woskową figurkę prezesa. Resztka zębów mu wypadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.11.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) zawiedzione,bo nie zdazyly rzucic prezesowi legitymacja.... ida plotki,ze Oldakowski odchodzi mysle,ze w najblizszych dniach nie zabraknie nam politycznych emocji.... Edytowane 5 Listopada 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 05.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 zawiedzione,bo nie zdazyly rzucic prezesowi legitymacja.... ida plotki,ze Oldakowski odchodzi mysle,ze w najblizszych dniach nie zabraknie nam politycznych emocji.... Nie ma się czym podniecać.... Za parę dni panie pójdą do PO (zostaną przyjęte bo mają znane nazwiska). Później Palikot zapisze się do SLD, a Kalisz do PO. I tak dalej, i tak dalej... I co to zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.11.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ano nic.... ale oglada sie jak serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.11.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Zranione do żywego panie nie zapiszą się do PO. To potwierdziłoby słuszność decyzji prezesa a tego raczej obie nie chcą. Będą cierpieć w milczeniu przełykając łzy jak każda zdradzona kobieta. Potem nastąpi erupcja. Czego to niestety nie da się przewidzieć. Muppet Show trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 05.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Moi drodzy,A cóż was tak obchodzi ten brzydki PiS??? A może piszecie na zamówienie Jedynie Słusznej Partii Obłudników? Przecież tam jest ciekawiej!! KOMISJA HAZARDOWA podobno udowodniła, że nie było żadnej afery!! Czy to nie ciekawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.11.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Moi drodzy, A cóż was tak obchodzi ten brzydki PiS??? A może piszecie na zamówienie Jedynie Słusznej Partii Obłudników? Przecież tam jest ciekawiej!! KOMISJA HAZARDOWA podobno udowodniła, że nie było żadnej afery!! Czy to nie ciekawsze? Ale o tym nikt nie chce pisać ani co gorsze czytać. Ludność woli maszkarony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 05.11.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Moi drodzy, A cóż was tak obchodzi ten brzydki PiS??? Jakoś tak , ciekawy jestem , jak skończy PIS. " To już jest koniec , niema już PIS" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.11.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Po pierwsze: nikt rozsądny i przy zdrowych zmysłach z partii nie odchodzi sam! Jak odejdzie, jest zdrajcą i ma piętno przechrzty albo dwulicowca. Jeśli chce odejść i coś zyskać, to musi tak wycyrklować, aby go wyrzucono, a wtedy zdrajcą nie jest, tylko czarną owcą, która ma genotyp prawie identyczny z bohaterem. Edytowane 5 Listopada 2010 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.11.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Po pierwsze: nikt rozsądny i przy zdrowych zmysłach z partii nie odchodzi sam! Jak odejdzie, jest zdrajcą i ma piętno przechrzty albo dwulicowca. Jeśli chce odejść i coś zyskać, to musi tak wycyrklować, aby go wyrzucono, a wtedy zdrajcą nie jest, tylko czarną owcą, która ma genotyp prawie identyczny z bohaterem. PaczPani ... ... Jarosław od ostatnich wyborów prezydenckich "cyrkluje" i nikt go nie wyrzuca ... pewnie nie chcą by bohaterem został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.11.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Pawle, och Pawle, czy należałeś kiedyś do jakiejś partii, albo czy ktoś bliski Ci na tyle, aby jego relacje uznać za wiarygodne należał? Tak czytam tej mój wpis i pomyślałam, że niektózy mogą go źle zrozumieć. Ale .......... to ich problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 06.11.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 na pewno w tym jest duzo racji... natomiast tych bohaterow tez za wielu byc nie moze....nastepnymi glowami do sciecia maja byc ponoc Poncyljusz i Kowal.....jak zadziala prawo serii,to do polowy przyszlego tygodnia mozemy miec juz spora grupke meczennikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.11.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Pawle, och Pawle, czy należałeś kiedyś do jakiejś partii, albo czy ktoś bliski Ci na tyle, aby jego relacje uznać za wiarygodne należał? Tak czytam tej mój wpis i pomyślałam, że niektózy mogą go źle zrozumieć. Ale .......... to ich problem! ... cholera jasna ... no nie należałem ... byłem jedynie sympatykiem i głosującym na Republikanów (ponad 20 lat) dwa lata temu, się jednak wypisałem - po wybraniu "etnicznego socjała" na Prezydenta i braku alternatywy Partii Republikańskiej - teraz jestem "NPA" (no-party-affiliation) i bardzo dobrze mnie z tym pozdróweczka "niepolityczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 06.11.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jakoś tak , ciekawy jestem , jak skończy PIS. " To już jest koniec , niema już PIS" A ja czekam (z radością), jak "posypie" się Platforma (wg mnie ma na to większe szanse) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 06.11.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 o tym tez jest watek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167721-Sypie-si%C4%99-platforma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.11.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Nie wodzów nam trzeba.Może 70 lat temu taki J.K. porwałby naród.Może podbilibyśmy Arktykę albo Antarktydę.Ale nie dziś.Dziś trzeba kalkulanta z kalkulatorem w ręce, coby nam jaki zysk wyszedł,coby kraj szedł w przód a nie w tył.Żal mi tych kobiet (bo zawsze mi kobiet żal) że dały się z lekka zmanipulować.No cóż ,w sektach zawsze sekciarze są zmanipulowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts