babcia krysia 14.11.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jakie ambicje? Dzisiaj u Olejnik była Jakubiak. Ona dalej ma nadzieję że prezes jej przebaczy! Ona jest gotowa przepraszać chociaż nic nie zrobiła. Chore to jakieś! Gwiazda malego ekranu zrobi wszystko aby mogla dalej blyszczec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 15.11.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 No pewnie, że ma. A poza tym to w temacie. A Ty co tak nerwowo reagujesz? Odejście Ołdakowskiego ma dla Ciebie aż takie znaczenie? Ołdakowski był jednym z ludzi Lecha Kaczyńskiego, jeżeli mnie pamięc nie myli. Tak więc widać, że wydarzenia przewidziane przez niektórych analityków zaczynają się sprawdzać, mimo, że wyglądały jak zupełnie odjechane.. Jarek wyzbywa się ludzi Lecha ("muzealników"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Moja dobra rada.... nie ogladaj TV a bedziesz spokojniejsza. Ależ ja jestem spokojna. Mnie to po prostu bawi do łez. Takie napinanie się niemal do rozwolnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 15.11.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 dzisiejsze zale prezesa nic nie moze,ma zwiazane rece,w partii nie ma nic do gadania Zazdroszczę Donaldowi Tuskowi jednego, jego pozycji w PO. On tam może wszystko. Ja jestem ograniczony statutem, zarządem. On stworzył partię nie mającą nic wspólnego z demokracją. Nasza partia jest czystą demokracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 15.11.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 No cóż, z PO wyleciało wiele osób, a nikt nigdy Tuskowi z tego powodu nie robił zarzutów. W przeciwieństwie do Kaczyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 15.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Ależ ja jestem spokojna. Mnie to po prostu bawi do łez. Takie napinanie się niemal do rozwolnienia. Czarny wegiel dobry na te dolegliwosci. A co do kociego pyszczka to wlasnie zwrocilam uwage na kota sasiada....jest chudy ma wielkie oczy, paskudny charakter /obsrywa posesje sasiadow/ a w dodatku rudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Czarny wegiel dobry na te dolegliwosci. To zaleć go prezesowi, bo niewiele mu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 15.11.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 To zaleć go prezesowi, bo niewiele mu brakuje Bidulko.....cos sobie nie radzisz, strasznie Cie jad gryzie. ps.czego w koncu preziowi brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Ja? Ja się świetnie bawię. Czytając Twoje zacietrzewione odpowiedzi również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 16.11.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ja? Ja się świetnie bawię. Czytając Twoje zacietrzewione odpowiedzi również. A ja sie ide zabawic z dziadkiem moim...szkoda ze nie znasz tego typu zabaw , bylabys o wiele spokojniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.11.2010 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Bidulko.....cos sobie nie radzisz, strasznie Cie jad gryzie. ps.czego w koncu preziowi brakuje? Zębów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 16.11.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 bedzie stowarzyszenie"Polska jest najwazniejsza" http://wiadomosci.onet.pl/raporty/roszady-w-pis/politycy-wykluczeni-z-pis-zakladaja-stowarzyszenie,1,3787501,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 16.11.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zębów? Nooo nie dokonca masz racje bo jakies tam ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 16.11.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Jak to jest na plakatach napisane : nie róbmy polityki... najlepiej na tym wyjdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.11.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) 40% i cos tam w wyborach prezydenckich - klęska, 23% , w wyborach samorządowych - wielki sukces prezes jest inteligenty, ale jakoś inaczej przepraszam "intligentny" miało być. Edytowane 22 Listopada 2010 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 23.11.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Po kilku z rzędu przegranych meczach trener traci posadę nawet w klasie okręgowej. Po przegranych mistrzostwach posadę traci nawet taki spec jak Castellani. A Prezes po przegranych piątych z rzędu mistrzostwach dalej na czele druzyny! Za to "piłkarze" nie chcą grać już w tych barwach.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.11.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ... prawdziwy, przerażający absmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.11.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ... prawdziwy, przerażający absmak A niby tak nie cierpi Niemców... a to czysto niemiecki Abschmack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 26.11.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Główni aktorzy spektaklu wyborczego ogłosili spektakularne sukcesy wyborcze! Faktycznie każde ugrupowanie osiągnęło wynik nadspodziewanie dobry. PiS zebrał do sejmików ponad 23% . Ba! Nawet w dwóch województwach zwyciężył. Cóż z tego skoro nikt nie chce z nim współpracować. Katastroficzny brak zdolności koalicyjnej! Moim zdanie ten fakt jest teraz największym zmartwieniem PiSu, zakładając, że chce rządzić. Jeżeli jest poważną formacją polityczną, to zależałoby mu [im] na zwycięstwie w następnych wyborach parlamentarnych i przejęciu władzy. Tylko, że nawet najlepszy wynik nie pozwoli na samodzielne rządzenie, a koalicji nie ma z kim zawiązać [no chyba, że Prezes liczy się z wygranę ponad 50%]. Nasuwa się pytanie: czy faktycznie przejęcie władzy jest teraz celem PiSu? Przecież wygodniej być najsilniejszą opozycją, bez jakiegokolwiek programu. Po co się męczyć? Narażać na odpowiedzialność? Można przecież działalność polityczną ograniczyć do wiecznego krytykanctwa i organizacji raz w miesiącu marszu modlitewno - dziękczynno - politycznego pod pałacem prezydenckim.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 26.11.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Przecież wygodniej być najsilniejszą opozycją, bez jakiegokolwiek programu. Po co się męczyć? Narażać na odpowiedzialność? Można przecież działalność polityczną ograniczyć do wiecznego krytykanctwa i organizacji raz w miesiącu marszu modlitewno - dziękczynno - politycznego pod pałacem prezydenckim No właśnie chyba tylko na tym Jarkowi zależy, nieważne co gadać, aby gadać, kłócić i spierać się, być w centrum zainteresowania mediów itp. Ps.Ostatnio byłem na pogrzebie wujka, dziadek załamany po śmierci swojego syna, a jednak coś wspomniał o wyborach samorządowych i głosowaniu na PO, że puszczą polskę z torbami itp, ale jak mu odpowiedziałem że PIS też już rządził i też nic nie zrobił dla Polski, jak również że wszyscy politycy to k...rwy i złodzieje , to się dziadek zamknął w sobie i poszedł się pomodlić. Jednak Jarek coś ma w sobie takiego jak Kaszpirowski, tak człowieka zahipnotyzować. Tylko mojego dziadka mi szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts