Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sypie się PiS?

perm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szefostwo pisu w Rudzie Śląskiej zaprosiło p. Kluzik - Rostkowską na swoją konwencję wyborczą. Myślałem, że znalazł się nareszcie szczerze odważny i swoją decyzją dał po nosie prezesowi. A tu niestety - zesrał się ze strachu i zaproszenie odwołał. Przykładny polityk PiS! Mam takie odczucie, że poza aroganckimi i butnymi: Ziobrem, Kurskim i Kaczyńskim to ta opoka opozycji jest partią tchórzy i wazeliniarzy. Kto ma choć trochę honoru to już z tej partii wyleciał! To prawda co napisał powyżej prawdziwy.anika:

z PIS-u tak po prostu sie nie odchodzi....

Czyż można się wymotać z sekty?

K.

Z innej bajki. Jak to możliwe, że w demokratycznym państwie, w partii politycznej dotowanej z pieniędzy podatników można decyzją prezesa wylać na bruk niewygodnego członka? Przecież jedną z podstawowych zasad jest dwuinstancyjność wszelkich sądów, również partyjnych. A w PiS nawet nie można się odwołać od decyzji wszechwładnego! I dzieje się to zgodnie z prawem, czyli statutem partii. Pytanie zasadnicze: jakie studia prawnicze kończył sędzia, który zatwierdził statut partii?

A ja czekam (z radością), jak "posypie" się Platforma (wg mnie ma na to większe szanse):D

A ja czekam, aż się posypie cały rząd i wszystkie partie w Polsce. Ja chcę monarchii, takiej jak za Jagiellonów lub Piastów, ale to tylko marzenia i historia, kiedy Polska była wielka i coś znaczyła.!!!!!!!!

... Pytanie zasadnicze: jakie studia prawnicze kończył sędzia, który zatwierdził statut partii?

Pytanie ciekawe. Strach odpowiadac na nie, zwłaszcza, gdy przeczyta się artykuł z Przeglądu na temat kariery prawniczej czołowego arbitra PIS-u

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/jarek-marek-i-zbyszek,1,3339976,wiadomosc.html

I śmieszno i straszno :jawdrop:

Gość Konto usunięte_12*
A ja czekam, aż się posypie cały rząd i wszystkie partie w Polsce. Ja chcę monarchii, takiej jak za Jagiellonów lub Piastów, ale to tylko marzenia i historia, kiedy Polska była wielka i coś znaczyła.!!!!!!!!

To ja zaproponuję "coś" późniejszego: marzy mi się powrót ...Piłsudskiego

( i...Bereza Kartuska;))

Ale to tylko ...marzenia:D

Gość Pepeg z Gumy
To ja zaproponuję "coś" późniejszego: marzy mi się powrót ...Piłsudskiego

( i...Bereza Kartuska;))

Ale to tylko ...marzenia:D

Ach! Jakże piękne marzenie, a jak mocno przepojone humanitaryzmem, naukami Chrystusa i słowem nieodżałowanego Jana Pawła II :)

Widocznie dla pisopaty nawet zwykły bandytyzm, urastać może do rangi bohaterstwa.

Brawo!

Czekamy na kolejne pragnienia.

nie wierze....no po prostu nie wierze....Kaminski byl jedna z bardziej oddanych osob....

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/roszady-w-pis/nie-bede-kablem-i-donosicielem-pewnie-mnie-wyrzuca,1,3783759,wiadomosc.html

co sie to wyprawia....

Edytowane przez prawdziwy.anika

Gość Konto usunięte_12*
Ach! Jakże piękne marzenie, a jak mocno przepojone humanitaryzmem, naukami Chrystusa i słowem nieodżałowanego Jana Pawła II :)

Widocznie dla pisopaty nawet zwykły bandytyzm, urastać może do rangi bohaterstwa..

Człowieku! Przetrzyj te swoje okulary, przestań pieprzyć głupoty i jeszcze raz przeczytaj, co napisałem. Nic tam nie było o humanitaryźmie, Janie Pawle II, Chrystusie i t.d. Masz głupią manierę imputowania słów, których się nie napisało. A jeśli chodzi o Piłsudskiego, to szkoda, że tak mało mamy takich "bandytów" w swej historii (POpato:P)

Rychowi Czarneckiemu ..

wywalenie raczej nie grozi :)

Akurat w jego politycznej biografii to nic nowego. Przypomnę ewolucję poglądów tego czołowego działacza PiS: NZS na uniwerku, RPR [to protoplasta UPR], Wyborcz Akcja Katolicka, ZCHN, AWS, samoobrona, PiS........ Jest jeszcze sporo formacji do zaliczenia.

Gość Pepeg z Gumy
Człowieku! A jeśli chodzi o Piłsudskiego, to szkoda, że tak mało mamy takich "bandytów" w swej historii (POpato:P)

No mamy przecież kolejnego następcę dziadka socjalisty, wystarczy za wszystkich , tylko trochę ch..owo prezentowałby się na Aliku a na konia przecież nie wsiądzie, bo by zwierzę zdechło ze śmiechu.

Ale pewnie on też by z chęcią zorganizował i zamach stanu a i jaką Berezę dla opozycji by zmajstrował.

W końcu to wielki demokrata , prawdziwy patryjota , no i oczywiście Polak katolik.

No mamy przecież kolejnego następcę dziadka socjalisty, wystarczy za wszystkich , tylko trochę ch..owo prezentowałby się na Aliku a na konia przecież nie wsiądzie, bo by zwierzę zdechło ze śmiechu.

:rolleyes::rolleyes:

Cytat z klasyka nabiera teraz zupełnie innego znaczenia

"Wicia wierzchem jedzie! Nie może być ! Na kocie ?!?"