Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sypie się PiS?

perm

Recommended Posts

Znowu mam jakieś skojarzenie.

Paul kontynuuj proszę ten wątek, zaczyna być frapujący.

Jak można walić kawkę w dodatku z miętą?

... kawka taka na chłodne wieczory i poranki "stawia na nóżki" (w zależności od ilości dodanego rumu - co oczywizda) :) ;) ... można również dodać troszkę sproszkowanej czekolady ... jeżeli ktoś lubi bardziej słodkie ... no i spienionej śmietanki (śmietankę spieniamy poprzez mocne potrząchanie naczyniem ze śmietanką) :D

...

Walnełam se nuofena z braku rumu, ale popieram kontynuację porad omijających farmakoloię, bo leków syntetycznych brać nie lubię.

...

Masz tak jak ja :) ;)

...

...

Szefie, to fakt, ze zbiera te nagrania, tylko kto zechce ich słuchać. A tak poważnie ;), to minął 10 IX 2010, w którym to dniu wieszczono poczatek III WŚ. Luzik wobec tego na całego przed telewizorem.

... ieeeeetammmm ... ja czekam na Grudzień 2012 :D ;)

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli chodzi o kawkę z rumem to się zgłaszam :)

Mi ten Bielan nie pasuje do tej układanki, niby to on z Kamińskim biegał ale jego wypowiedzi pachniały mi bardziej Kurskim.

To wszystko wynika z rozedrgania umysłowego i emocjonalnego członków przedszkola PiSem przez nieporozumienie zwanego. Tatuś się nagle na część dzieci obraził no i pozostałe nie wiedzą czy tatuś je jeszcze kocha czy już nie. Może czas by znaleść nowego tatusia? Tu problem że taki tatuś jest tylko jeden. Inni wymagają odrobiny samodzielności a z tym u dzieci z PiS kiepsko.

Edytowane przez perm

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/czym-roznia-sie-bracia-kaczynscy_92225.html

Taka notka.

Postawię pytanie. Takie z grupy political fiction. Gdyby to Jarosław zginął, a Lech został, to tak by było jak jest? Myślicie, że to naprawde ta sama matryca? Ja uważam, że mimo jednojajowości, nie.

Kurde, ja coraz częściej dochodze do wniosku, że Lechu to jednak Jarka jakoś tak hamował w tych durnych zapędach.

No ale ja ni o tym chciałam, tylko o tym, że Jan Ołdakowski opuszcza klub PiS

Kurde, ja coraz częściej dochodze do wniosku, że Lechu to jednak Jarka jakoś tak hamował w tych durnych zapędach.

No ale ja ni o tym chciałam, tylko o tym, że Jan Ołdakowski opuszcza klub PiS

No i co z tego ze Oldakowski opuszcza klub PiSu? ma to dla Ciebie jakies znaczenie?

Poncyljusz szantazuje

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/roszady-w-pis/poncyljusz-stawia-warunek,1,3785760,wiadomosc.html

a swoja droga,ciekawe,gdyby zapadla decyzja o przywroceniu poslanek,czy panie wrocilyby na lono partii? :???:

Poncyliusz nie stawialby takich warunkow gdyby "gwiazdeczki" nie chcialy powrocic, co do Poncyliusza to mysle ze jego w PiSie juz nie ma /nastepny Kaminski?/.

Jakze Ty musisz byc szczesliwym czlowiekiem skoro masz problem tylko ze zmiennymi nastrojami Jaroslawa.

Ja mam problem? Nie rozśmieszaj mnie jeszcze bardziej. Mamy tu magiel więc jak to w maglu gada się przede wszystkim o takich rzeczach jak np kto puścił głośno bąka. Ostatnimi czasy nikt w tej wesołej konkurencji PiS i jego prezesa przebić nie potrafi. Co więcej osiągneli w niej mistrzostwo świata. Zasmrodzili całą Polskę!

heh,bardzo dobrze to okresliles perm-magiel

w ogole na fm fajnie sie tocza watki polityczne,szczerze mowiac pierwszy raz sie z tym spotykam,zeby dyskusje polityczne byly tak spokojne,olewcze itd

nawet jak ktos tam probuje krzyczec"sitwy,kliki"itp,to jakos tak zostaje zaraz ulagodzony.....;)

a co do tych poslanek...to tak chyba niehonornie wracac....:???:

gdzie urazone ambicje? ;)

a swoja droga,ciekawe,gdyby zapadla decyzja o przywroceniu poslanek,czy panie wrocilyby na lono partii? :???:

Też mnie to bardzo ciekawi. Ależ by to była żenada.

Babciu, nie napinaj się tak, bo dostaniesz kociej mordki :p To wprawdzie nie do mnie było, ale owszem, jestem szczęśliwym człowiekiem.

Też mnie to bardzo ciekawi. Ależ by to była żenada.

Babciu, nie napinaj się tak, bo dostaniesz kociej mordki :p To wprawdzie nie do mnie było, ale owszem, jestem szczęśliwym człowiekiem.

Czyzby Twoje dobre lustereczko pokazywalo taka mordke kiedy w nie spogladasz? a jak z Oldakowskim dalej bolejesz nad biedaczyna? a teraz napnij sie przed noca.