Chef Paul 11.11.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Znowu mam jakieś skojarzenie. Paul kontynuuj proszę ten wątek, zaczyna być frapujący. Jak można walić kawkę w dodatku z miętą? ... kawka taka na chłodne wieczory i poranki "stawia na nóżki" (w zależności od ilości dodanego rumu - co oczywizda) ... można również dodać troszkę sproszkowanej czekolady ... jeżeli ktoś lubi bardziej słodkie ... no i spienionej śmietanki (śmietankę spieniamy poprzez mocne potrząchanie naczyniem ze śmietanką) ... Walnełam se nuofena z braku rumu, ale popieram kontynuację porad omijających farmakoloię, bo leków syntetycznych brać nie lubię. ... Masz tak jak ja ... ... Szefie, to fakt, ze zbiera te nagrania, tylko kto zechce ich słuchać. A tak poważnie , to minął 10 IX 2010, w którym to dniu wieszczono poczatek III WŚ. Luzik wobec tego na całego przed telewizorem. ... ieeeeetammmm ... ja czekam na Grudzień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rume 11.11.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jeśli chodzi o kawkę z rumem to się zgłaszam Mi ten Bielan nie pasuje do tej układanki, niby to on z Kamińskim biegał ale jego wypowiedzi pachniały mi bardziej Kurskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.11.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o kawkę z rumem to się zgłaszam Mi ten Bielan nie pasuje do tej układanki, niby to on z Kamińskim biegał ale jego wypowiedzi pachniały mi bardziej Kurskim. To wszystko wynika z rozedrgania umysłowego i emocjonalnego członków przedszkola PiSem przez nieporozumienie zwanego. Tatuś się nagle na część dzieci obraził no i pozostałe nie wiedzą czy tatuś je jeszcze kocha czy już nie. Może czas by znaleść nowego tatusia? Tu problem że taki tatuś jest tylko jeden. Inni wymagają odrobiny samodzielności a z tym u dzieci z PiS kiepsko. Edytowane 11 Listopada 2010 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.11.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/czym-roznia-sie-bracia-kaczynscy_92225.html Taka notka. Postawię pytanie. Takie z grupy political fiction. Gdyby to Jarosław zginął, a Lech został, to tak by było jak jest? Myślicie, że to naprawde ta sama matryca? Ja uważam, że mimo jednojajowości, nie. Kurde, ja coraz częściej dochodze do wniosku, że Lechu to jednak Jarka jakoś tak hamował w tych durnych zapędach. No ale ja ni o tym chciałam, tylko o tym, że Jan Ołdakowski opuszcza klub PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 14.11.2010 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Kurde, ja coraz częściej dochodze do wniosku, że Lechu to jednak Jarka jakoś tak hamował w tych durnych zapędach. No ale ja ni o tym chciałam, tylko o tym, że Jan Ołdakowski opuszcza klub PiS No i co z tego ze Oldakowski opuszcza klub PiSu? ma to dla Ciebie jakies znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.11.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No i co z tego ze Oldakowski opuszcza klub PiSu? ma to dla Ciebie jakies znaczenie? Takie że PiS sie wzmacnia pozbywając się słabych elementów. Zostaną sami twardziele. Tacy jak prezes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No i co z tego ze Oldakowski opuszcza klub PiSu? ma to dla Ciebie jakies znaczenie? No pewnie, że ma. A poza tym to w temacie. A Ty co tak nerwowo reagujesz? Odejście Ołdakowskiego ma dla Ciebie aż takie znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 14.11.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No pewnie, że ma. A poza tym to w temacie. A Ty co tak nerwowo reagujesz? Odejście Ołdakowskiego ma dla Ciebie aż takie znaczenie? belkoczesz ....w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 14.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Takie że PiS sie wzmacnia pozbywając się słabych elementów. Zostaną sami twardziele. Tacy jak prezes. Spac nie mozesz przez to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.11.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Spac nie mozesz przez to? Zgadza się. Ze śmiechu. Był Jarosław Spolegliwy, potem cyk i nastał nam Jarosław Groźny a to wszystko w jednej groteskowej, trochę śmiesznej a trochę żałosnej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Poncyljusz szantazuje http://wiadomosci.onet.pl/raporty/roszady-w-pis/poncyljusz-stawia-warunek,1,3785760,wiadomosc.html a swoja droga,ciekawe,gdyby zapadla decyzja o przywroceniu poslanek,czy panie wrocilyby na lono partii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 14.11.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Zgadza się. Ze śmiechu. Był Jarosław Spolegliwy, potem cyk i nastał nam Jarosław Groźny a to wszystko w jednej groteskowej, trochę śmiesznej a trochę żałosnej postaci. Jakze Ty musisz byc szczesliwym czlowiekiem skoro masz problem tylko ze zmiennymi nastrojami Jaroslawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 14.11.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Poncyljusz szantazuje http://wiadomosci.onet.pl/raporty/roszady-w-pis/poncyljusz-stawia-warunek,1,3785760,wiadomosc.html a swoja droga,ciekawe,gdyby zapadla decyzja o przywroceniu poslanek,czy panie wrocilyby na lono partii? Poncyliusz nie stawialby takich warunkow gdyby "gwiazdeczki" nie chcialy powrocic, co do Poncyliusza to mysle ze jego w PiSie juz nie ma /nastepny Kaminski?/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.11.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jakze Ty musisz byc szczesliwym czlowiekiem skoro masz problem tylko ze zmiennymi nastrojami Jaroslawa. Ja mam problem? Nie rozśmieszaj mnie jeszcze bardziej. Mamy tu magiel więc jak to w maglu gada się przede wszystkim o takich rzeczach jak np kto puścił głośno bąka. Ostatnimi czasy nikt w tej wesołej konkurencji PiS i jego prezesa przebić nie potrafi. Co więcej osiągneli w niej mistrzostwo świata. Zasmrodzili całą Polskę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 heh,bardzo dobrze to okresliles perm-magiel w ogole na fm fajnie sie tocza watki polityczne,szczerze mowiac pierwszy raz sie z tym spotykam,zeby dyskusje polityczne byly tak spokojne,olewcze itd nawet jak ktos tam probuje krzyczec"sitwy,kliki"itp,to jakos tak zostaje zaraz ulagodzony..... a co do tych poslanek...to tak chyba niehonornie wracac.... gdzie urazone ambicje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.11.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ...a co do tych poslanek...to tak chyba niehonornie wracac.... gdzie urazone ambicje? Jakie ambicje? Dzisiaj u Olejnik była Jakubiak. Ona dalej ma nadzieję że prezes jej przebaczy! Ona jest gotowa przepraszać chociaż nic nie zrobiła. Chore to jakieś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 a swoja droga,ciekawe,gdyby zapadla decyzja o przywroceniu poslanek,czy panie wrocilyby na lono partii? Też mnie to bardzo ciekawi. Ależ by to była żenada. Babciu, nie napinaj się tak, bo dostaniesz kociej mordki To wprawdzie nie do mnie było, ale owszem, jestem szczęśliwym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 14.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Też mnie to bardzo ciekawi. Ależ by to była żenada. Babciu, nie napinaj się tak, bo dostaniesz kociej mordki To wprawdzie nie do mnie było, ale owszem, jestem szczęśliwym człowiekiem. Czyzby Twoje dobre lustereczko pokazywalo taka mordke kiedy w nie spogladasz? a jak z Oldakowskim dalej bolejesz nad biedaczyna? a teraz napnij sie przed noca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Czyzby Twoje dobre lustereczko pokazywalo taka mordke kiedy w nie spogladasz?\ Nie, ale widzę ją w TV ilekroć Jaruś pojawi się w zasięgu kamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 14.11.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Nie, ale widzę ją w TV ilekroć Jaruś pojawi się w zasięgu kamer. Moja dobra rada.... nie ogladaj TV a bedziesz spokojniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts