Gość Pepeg z Gumy 26.11.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jednak Jarek coś ma w sobie takiego jak Kaszpirowski, tak człowieka zahipnotyzować. Tylko, że Kaszpirowski liczył do dziesięciu i na autosugestię odbiorców, a Jarek liczy do sześciu i na amnezję wyborców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 08.12.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam na forum, jestem tu nowy i widzę że Pisiorów tu mnóstwo ale lewaków jeszcze więcej:-)Jestem zwolennikiem drzewa i budowli drewnianych i nie cierpię betonu - szczególnie umysłowego. Myślę, że się polubimy mimo wszystko .Zaczynam od forum Hyde Park, ale wkrótce zobaczymy się w dziale domy drewniane.Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.12.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Już Cię, k.....a ,lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 08.12.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 O! widzę, że śpisz z kompem? O jaka wysoka kultura?Chyba się zaprzyjaźnimy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.12.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 O! Nie za dużo tych wołaczy ?Próbuj , próbuj! Może ten tryb przypuszczający zmienisz na oznajmiający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 09.12.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 O! Nie za dużo tych wołaczy ? Próbuj , próbuj! Może ten tryb przypuszczający zmienisz na oznajmiający. O Mordo Ty moja! Czyżbyś czekał na oświadczyny? Coś czuję że to początek wielkiej przyjaźni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts