t_ku 05.11.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam.Zaczynamy budowę domu w Warszawie (Wawer - Falenica).Zamierzamy budować systemem gospodarczym.W związku z tym szukamy poszczególnych ekip.Zaczynamy od samego dołu: szukamy murarzy do wykonania fundamentów, posadzki, ścian i stropu.Budowę planuję rozpocząć na wiosnę 2011 r.Typowy projekt domu jednorodzinnego o pow. ok. 240m2.Proszę o kontakt ekip budowlanych lub osób, które mogą nam polecić takie ekipy.Po postawieniu ścian, będziemy szukali kolejnych ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 05.11.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dodam jeszcze, że planujemy budowę z Porothermu 25 P+W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 06.11.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Fundamenty raczej z bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina19 06.11.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 polecam moją ekipę. budowa w Waeszawie na Zaciszu; mozliwość obejrzenia prac. są specjalistami pzez duże S od sso ale mają ekipy od dalszych etapów. jak na razie wszystko OK. namiary mogę przesłać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fischcar 07.11.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam. Zaczynamy budowę domu w Warszawie (Wawer - Falenica). Zamierzamy budować systemem gospodarczym. W związku z tym szukamy poszczególnych ekip. Zaczynamy od samego dołu: szukamy murarzy do wykonania fundamentów, posadzki, ścian i stropu. Budowę planuję rozpocząć na wiosnę 2011 r. Typowy projekt domu jednorodzinnego o pow. ok. 240m2. Proszę o kontakt ekip budowlanych lub osób, które mogą nam polecić takie ekipy. Po postawieniu ścian, będziemy szukali kolejnych ekip. prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 06.02.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam ponownie.Ponawiam moje pytanie i prośbę.Szukam ekipy do budowy domu w Warszawie.Nieskomplikowany projekt, dach dwuspadowy, powierzchnia ok. 220m.W załączeniu skany z projektu.Proszę o kontakt ekipy z ofertami oraz osoby, które mogą mi kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 07.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam. Zaczynamy budowę domu w Warszawie (Wawer - Falenica). Zamierzamy budować systemem gospodarczym. W związku z tym szukamy poszczególnych ekip. Zaczynamy od samego dołu: szukamy murarzy do wykonania fundamentów, posadzki, ścian i stropu. Budowę planuję rozpocząć na wiosnę 2011 r. Typowy projekt domu jednorodzinnego o pow. ok. 240m2. Proszę o kontakt ekip budowlanych lub osób, które mogą nam polecić takie ekipy. Po postawieniu ścian, będziemy szukali kolejnych ekip. Bogdański GÓRALE posiadam 12 ludzi budowy w Ładzyniu koło Mińska Czarny Las koło Grodziska mail [email protected] proszę o projekt i nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 07.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 namiary mogę przesłać na priva możesz podesłąc namiary [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzy Filaber 20.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Budujemy w okolicach W-wy ,proszę o kontakt lub skan projektu. tel.692 020 065[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts