Maciek_Klos 05.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam,Pięć lat temu zakupiłem drzwi z firmy Interdoor z ościeżnicą ,,Oval''Już kilka tygodni po montażu drzwi zaczęły przechylać się i obcierać podłogę.Montażyści byli u mnie 3 razy. Niestety ościeżnica zaczęła się łamać na wysokości górnego zawiasu, a dokładniej pomiędzy jego dwoma wąsami.Zawias pod ciężarem skrzydła drzwi zaczął się wyłamywać. Czy można z tą ościeżnicą jeszcze coś zrobić, jakoś naprawić.Ościeżnica nie jest z drewna tylko z ,,prasowanego papieru''.Nowa kosztuje ponad 900 zł razem z montażem i demontażem starej.Proszę o pomoc w tak nietypowej sprawie.Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 05.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Daj zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek_Klos 05.11.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam,Jakby coś to mogę zrobić bardziej dokładne zdjęcia.Te są tak na szybko.Pozdrawiam, http://picasaweb.google.com/emma.klos/DropBox?authkey=Gv1sRgCMW4tvjg76W-Gw&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek_Klos 08.11.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 czyżby nie było sposobu do uratowania tej ościeżnicy ? mam sobie kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.11.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 niestety, tak - najlepiej drewnianą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts