krzysiek1981 05.11.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mam zrobiony dach ale parę krokwi końcem delikatnie skręciło.Po zadeskowaniu płaszczyzna dachu jest delikatnie pofalowana w jednym miejscu. W przyszłym roku będzie kładziona dachówka. Czy należy coś z tym zrobić czy może nie będzie widać tego po położeniu dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_cinas 06.11.2010 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Przy kładzeniu łat i kontr łat niech dekarze ponabijają kliny tam gdzie trzeba i nie będzie problemu o ile to nie są różnice większe jak 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.11.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Profesjonalny wykonawca będzie wiedział co z tym zrobić. Nie wiem czy kliny (ja ich nie stosuję bo przekręcają łaty), prawdopodobnie trzeba będzie na pewnych odcinkach skorygować (pocienić) grubość kontrłat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts