orzeszkowa 06.11.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam Chciałabym prosić Was o radę w kwestii wyboru płytek do łazienki dolnej. Łazienka ma być czarno biała, minimalistyczna. Pomysł jest taki ze na białej czesci umieszczamy czarne elementy a na czarnej białe. Biale kafle będą duży polerowane bezfugowe, natomiast ciągle nie wybralismy czarnych kafli. Najnowszy pomysł jest taki żeby połozyć czarny marmur, takimi z białymi pasmami. Na wizualizacji wygląda pięknie ale niestety nie widziałam żadnej fajnej realizacji w czarnym marmurze. Obawiam się żeby nie było zbyt grobowcowo. Projektantka bardzo nas namawia na marmur ale ja ciągle nie jestem przekonana. Drugą opcją bezpieczniejszą jest czarna mozaika- mnie sie podoba,ale projektantka uważa, że to mało oryginalne i łazienka moze nie byc juz tak szykowna. Bedę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pierwsze zdjęcia to moja łazienka a dwa następne to wizualki lepszej jakości z czarnym marmurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.11.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam Chciałabym prosić Was o radę w kwestii wyboru płytek do łazienki dolnej. Łazienka ma być czarno biała, minimalistyczna. Pomysł jest taki ze na białej czesci umieszczamy czarne elementy a na czarnej białe. Biale kafle będą duży polerowane bezfugowe, natomiast ciągle nie wybralismy czarnych kafli. Najnowszy pomysł jest taki żeby połozyć czarny marmur, takimi z białymi pasmami. Na wizualizacji wygląda pięknie ale niestety nie widziałam żadnej fajnej realizacji w czarnym marmurze. Obawiam się żeby nie było zbyt grobowcowo. Projektantka bardzo nas namawia na marmur ale ja ciągle nie jestem przekonana. Drugą opcją bezpieczniejszą jest czarna mozaika- mnie sie podoba,ale projektantka uważa, że to mało oryginalne i łazienka moze nie byc juz tak szykowna. Bedę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pierwsze zdjęcia to moja łazienka a dwa następne to wizualki lepszej jakości z czarnym marmurem. Wydaje mi się, że o wiele ważniejsze jest Twoje dobre samopoczucie w swojej łazience i zadowolenie z efektu niż oryginalność zdaniem projektantki. Ty będziesz użytkować to pomieszczenie kilka razy dziennie i właśnie Tobie ma się ono podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 07.11.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Rzecz w tym, że ja juz sama nie wiem co mi się bardziej podoba stąd mój post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 07.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 wybierz marmur, Jest naprawde piękny. Ka mień to kamień. Jest ponadczasowy i żadna mozaika go nie zastapi. Widzę że masz tam jakis element drewniany. Bedzie elegancko i pięknie i na pewno nie grobowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 07.11.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 To oczywiście kwestia gustu, ale mnie się wydaje, że mozaika nie jest równie efektowna co kamień. Najważniejsze, co się Tobie podoba. My nie lubimy płytek i we wszystkich łazienkach w domu mamy kamień. Poszukaj dobrej firmy, zobacz realizacje. U nas kamień nie jest pocięty, są całe slaby. Podoba mi się bardziej, niż płytki. Ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 21.05.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Zdecydowanie radzę Ci położyć gładki marmur, bo będzie łatwy w utrzymaniu czystości. Bardzo ładną propozycję podałeś i na tą realizacje bym się zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NieJan 21.05.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Myślisz, że orzeszkowa ciągle czeka na sugestie? Od pięciu lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertos81 21.05.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 MArmur wygląda świetnie. Poszedłbym w jego kierunku. Jednak pamietajcie o tym, że jak będzie go z byt wiele będzie przytłaczał i optycznie zmniejszy pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof.Piznal 22.05.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Ja tam jestem za mozaiką z marmuru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts