multi-gliwice 19.02.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Witam Polecam usługi remontowo-budowlane własnej firmy, wykonujemy prace solidnie i w cenie do uzgodnienia:) Oczywiscie zapraszam na naszą strone http://www.multi-gliwice.webpark.pl i na obejrzenie niektórych prac wykonanych przez nas:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 07.08.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 PARTACZ DO KWADRATU!!! W wątku Największe fuszerki pokazałem jedną z prac, jakie wykonywał i nie skończył (zabudowa poddasza) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Jakoś facet zszedł do podziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumek 08.08.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Współczuję Fugasowi -obejrzałem fotki poddasza i odebrało mi mowę.Szkoda że nie skorzystał z mojej ofert choć może nie była tak ..."nęcąca" jak z multi-gliwice.Ale jak widać weryfikacja kwalfikacji zawsze wypłynie na wierzch ... szkoda tylko tych którzy muszę jej dokonać z takim skutkiem jak opisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts