jeszki 12.11.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dzisiaj zalewanie wieńca tzn o 12-tej miało być, ale czekają na pompę ;( więc nie zobaczę tego, bo leje deszcz i uciekłam ;( a o 12 pogoda jeszcze była ok (zamówiona) ale widocznie krótki ten angebot był, bo o 13 już lało. Co do naszych planów Sąsiadko to chcielibyśmy sso czyli teraz szybko więźba i deskowanie, papa na to - niech się uleży co ma się uleżeć, wymrozi co ma wymrozić i wtedy czekamy na wiosnę i ostro ruszamy, bo przyszłą Wigilię planujemy w DOMU naszym świętować Tak więc proszę jeszcze o przynajmniej 2 tygodnie pogody bez mrozu i deszczu a potem niechże będzie zima w grudniu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 15.11.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Wieńce zalane, a nawet lepiej, bo już Panowie Majstrowie za więźbę się zabrali Twierdzą, że nie ma na co czekać i ... MAJĄ RACJĘ ) Jak dotychczas pogoda dopisywała i wieńce podeschły na tyle, że zabrali się za konstrukcję dachu, z niepokojem jednak obserwujemy prognozy pogody, bo zapowiadają opady deszczu ;( oby się nie sprawdziły te prognozy, chyba nikt się nie pogniewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 18.11.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Siostra mi mówi, że zaniedbuję dziennik i nie widzi czy coś się dzieje na budowie ; ) Informuję więc, że wczoraj ekipa miała przerwę - lało i wiało ;( ale zdjęcia małżonek szanowny zrobił więc załączam ) a dzisiaj nie byliśmy na budowie - praca więc dalszy ciąg jutro - urlop ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 19.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Mam najnowsze zdjęcia jeden dzień nie było nas na budowie i tak się ładnie posunęła budowa pozdrawiam wszystkich Czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 19.11.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Kryjcie, kryjcie bo w nadchodzącym tygodniu pierwsze śniegi powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 20.11.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam Sąsiadów prześledziłam Wasz dziennik ale nijak nie mogę umiejscowić Waszego domku a okolica śliczna ... Rzeczywiście powinniśmy się sprężać z tym kryciem, Panowie Majstrowie starają się jak mogą, ale .. no właśnie pewnych rzeczy nie przeskoczymy i już ;( szczyty się robią, deski czekają, szukamy taniej i dobrej papy, kominy w poniedziałek powinny dotrzeć z zaprzyjaźnionej Hurtowni. Trochę przeraża mnie wizja białego puchu (w innych okolicznościach cieszyłabym się pewnie jak na razie nawet jak prognozy były niepomyślne jakoś udawało się wszystko co zaplanowaliśmy, może więc jeszcze tym razem też się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 20.11.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Najnowsze wieści z budowy - wygląda to całkiem, całkiem Inwestor na strychu, I goście tez już byli Żeby tylko udało się zadaszyć ... ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Hej Jeszki!! Wiem, ze ma byc mrozniej od piatku, ale snieg takze?? wow... Mam nadzieje, ze Wam sie uda zadaszyc przed sniegiem...kurcze, my juz z kopaniem pod gaz pewnie nie damy rady w najblizszym czasie, bo nam ziemia zamarznie zanim dostaniemy wszelkie zezwolenia:cool: Pan Inwestor jaki dumny na pierwszym zdjeciu;) Jak fajnie, ze mozecie byc tak czesto na budowie - latwiej wtedy dostrzec jakies niedorobki, gdy jeszcze sa "cieple" albo uprzedzic zmiany....zazdroszcze;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 22.11.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Deskowanie - czas zacząć Rzeczywiście dobrze móc na bieżąco doglądać budowy, chociaż Majster człowiek doświadczony i dużo nam doradza ... ale mąż i tak by nie wytrzymał musi jechać Inna sprawa, że spraw do załatwienia co nie miara więc na brak zajęć nie może narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 25.11.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 UWAGA, UWAGA jest coraz lepiej zobaczcie sami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 25.11.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 prawda że dobrze to już wygląda dach od północy już OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 28.11.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Hurra mamy białe dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 28.11.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Zdążyliście z drugą stroną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 29.11.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Tak, udało się, dzięki naszym dzielnym Budowlańcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 29.11.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dzisiaj Panowie dokończyli (prawie dzieło. Pozostał do położenia JEDEN pas papy, ale nie dziwię się ze go dzisiaj nie położyli, pogoda okrutna ;( zimno i ten przenikliwy wiatr brr, na samą myśl mi zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 29.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Przejrzałem Twoje rzuty i fotki i mam pytanie odnośnie przyszłej kuchni.Widzę, że macie w oknach wymurowane 3 pustaki. Blat normalnych szafek jest na wysokości 0,85 m, a u Was na surowo macie około 0,8 - od tego odejdą warstwy podłogowe. Tak ma być? http://images8.fotosik.pl/686/e0ce183e5cfee568.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 30.11.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam - BasH jesteś bardzo czujny - dzięki za zainteresowanie jeszcze jeden pustak tam będzie we wszystkich oknach a to małe obok też będzie na tym samym poziomie także powinno wyjść 85-90. Tylko Majstry nasze zajęli się w pierwszej kolejności zadaszaniem i chwała im za to Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 30.11.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam - BasH jesteś bardzo czujny - dzięki za zainteresowanie jeszcze jeden pustak tam będzie Uważam, że po to między innymi jest to forum - ja też chcę, aby jeżeli ktoś zauważy jakieś błędy u mnie je zgłaszał, aby w miarę szybko można było zareagować i je poprawić Wszelakie pomysły ulepszeń, poprawek mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 30.11.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Inwestor dzisiaj montował stolarkę otworową Na razie udało się wstawić duże okno i drzwi tarasowe Jutro może coś jeszcze uda się zabezpieczyć, chociaż patrząc na prognozy pogody "strach się bać" Zapraszam do salonu - trochę nie posprzątane, proszę wybaczyć - nie miałam czasu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 05.12.2010 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Stan Surowy prawie Zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts