Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zaczynamy - dom Ali Darka Ady i Leny

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Długo mnie tu nie było ;0 ale nic się nie działo ... niestety, z drugiej strony nie próżnowaliśmy - zamówiliśmy okna, rolety i drzwi wejściowe ;)

Maydaski - bardzo dziękujemy za życzenia, mam nadzieję że się spełnią, a Wam życzymy żebyście mogli przyjeżdżać do Waszego ślicznego domu zawsze kiedy będziecie mieli ochotę ;)

• 1 month później...
Witam, po dłuuuugiej przerwie. Wraz z lepszą pogodą nasi Budowlańcy wzięli się ostro do pracy i tym sposobem mamy w końcu komin wentylacyjny i prawie caly spalinowy. Dzisiaj miałam na budowie tylko komórkę więc tylko jedno zdjęcie - postaram się coś później dorzucić.

P1100243 - Kopia.jpg

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
Padamy na pyski ;) Cały dzień na placu boju ... starsza córka dzisiaj wyjątkowo pomocna i wydajna ;) zagruntowałyśmy cały pokój Lenki i sufit u Ady. Jak pomyślę ile jeszcze do zrobienia to mi się odechciewa ;( Ale za to jak będzie pięknie :)

P1130182.jpg

P1130191.jpg

Edytowane przez jeszki

• 1 month później...

Żeby nie było że nic nie robimy ;)

płytki wszędzie gdzie powinny być już są - poza kotłownia ale tam to na razie Meksyk

w salonie Masto Bianco Paradyż - chyba się zajeżdżę - 68m2 półpolerów,

małe wc prawie skończone (brak drzwi ;) płytki Penne Opoczno + dekor z Cersanitu chyba, ceramika Style Koło;

łazienka Metalic Opoczno, ścianka z Sanplastu, odpływ liniowy Kessel - zobaczymy czy nas nie zaleje ;) ceramika Roca Hall, armatura Hansgrohe.

pokój Ady pomalowany - miała być oliwka a wyszło ... jak wyszło ;)

P1130721.jpg

P1130809.jpg

P1130812.jpg

ady.jpg

• 1 month później...

Jeszki przyszłam tu za Tobą z wątku bezbrodzikowego:)

Bardzo fajny dom budujecie, gratuluję:)

Powiedz czy wypróbowaliście już patent z otwartym prysznicem? Tzn czy się nie wylewa na łazienkę i czy odpływ dobrze zbiera?? Łazienka po prostu CUDO!!!!

ps. tez mam córki w odstępie 10 lat:) ale na dokładkę jeszcze synka po kolejnych 3;)