mayadaski 22.12.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg ...a przyszlych Swiat w nowym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 05.01.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Długo mnie tu nie było ;0 ale nic się nie działo ... niestety, z drugiej strony nie próżnowaliśmy - zamówiliśmy okna, rolety i drzwi wejściowe Maydaski - bardzo dziękujemy za życzenia, mam nadzieję że się spełnią, a Wam życzymy żebyście mogli przyjeżdżać do Waszego ślicznego domu zawsze kiedy będziecie mieli ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 09.02.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam, po dłuuuugiej przerwie. Wraz z lepszą pogodą nasi Budowlańcy wzięli się ostro do pracy i tym sposobem mamy w końcu komin wentylacyjny i prawie caly spalinowy. Dzisiaj miałam na budowie tylko komórkę więc tylko jedno zdjęcie - postaram się coś później dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 20.03.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wiosna idzie ... w końcu Wklejam zdjęcie żeby Marlena widziała,że coś na tej budowie się jednak dzieje ) A dachówka już jedzie ... z Węgier - jakby bliżej nie było ;( ale wymyśliłam Revivę Braasa - to teraz muszę poczekać - mam nadzieje, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 24.03.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ciąg dalszy: mamy już jedne drzwi zewnętrzne Tomek - dzięki a od frontu w końcu otwór na okno się nam powiększył, i tak chyba lepiej wygląda - prawda? i troszkę wyrównaliśmy teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 27.03.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Dach się robi ... Inspektor czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 03.04.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Sezon grillowy uważamy za otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 06.04.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nasze "czorne" kominy i rynny Montaż okien umówiony na środę, dachówka podobno już lada moment ; Nie mogę się doczekać SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 20.04.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mamy SSZ okna i drzwi wejściowe w kolorze winchester Rolety zewnętrzne w kolorze kości słoniowej, i taka ma też być w przyszłości elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 25.04.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Z okazji Świąt - Wszystkim czytającym składam serdeczne życzenia a u nas niestety dach przed świętami nieskończony, ale i tak już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 18.05.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Tynki się robią a wcześniej elektryka, szambo, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 23.06.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 długo mnie nie było - a działo się łoj działo najważniejsze mamy kompletny dach nad głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 23.06.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 ponadto mamy też : rozprowadzone instalacje - ogrzewanie podłogowe, wylewki i żółte sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 26.06.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 (edytowane) Kawę w salonie można wypić - sufit nad głową już jest Edytowane 27 Czerwca 2011 przez jeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.06.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Rany!!! I stol i fotele tez sa!! ale wypas!!:D:D Idziecie jak burza!! Mam pytanie: gdzie rozgladacie sie za sanitariatami do domu? Myslalm pojechac do Casto w Bydgoszczy...ale czy moze jest cos sensownego blizej? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 30.06.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Mamy schody - nożycowe - stabilne i bardzo estetyczne, nawet ja sobie z nimi poradzę - próbowałam Na foto - ręce męża - żeby nie było nieporozumień ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 02.07.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Padamy na pyski Cały dzień na placu boju ... starsza córka dzisiaj wyjątkowo pomocna i wydajna zagruntowałyśmy cały pokój Lenki i sufit u Ady. Jak pomyślę ile jeszcze do zrobienia to mi się odechciewa ;( Ale za to jak będzie pięknie Edytowane 4 Lipca 2011 przez jeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 13.08.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Żeby nie było że nic nie robimy płytki wszędzie gdzie powinny być już są - poza kotłownia ale tam to na razie Meksyk w salonie Masto Bianco Paradyż - chyba się zajeżdżę - 68m2 półpolerów, małe wc prawie skończone (brak drzwi płytki Penne Opoczno + dekor z Cersanitu chyba, ceramika Style Koło; łazienka Metalic Opoczno, ścianka z Sanplastu, odpływ liniowy Kessel - zobaczymy czy nas nie zaleje ceramika Roca Hall, armatura Hansgrohe. pokój Ady pomalowany - miała być oliwka a wyszło ... jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jeszki przyszłam tu za Tobą z wątku bezbrodzikowego:) Bardzo fajny dom budujecie, gratuluję Powiedz czy wypróbowaliście już patent z otwartym prysznicem? Tzn czy się nie wylewa na łazienkę i czy odpływ dobrze zbiera?? Łazienka po prostu CUDO!!!! ps. tez mam córki w odstępie 10 lat:) ale na dokładkę jeszcze synka po kolejnych 3;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 19.09.2011 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Zaniedbałam dziennik okrutnie ;( ale przeprowadzka niedługo i doba robi się za krótka ... tak na szybko kuchnia i trochę salonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts