mayadaski 26.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Jeszki, piekna kuchnia! Uwielbiam biale:) Skad ja masz?U Was juz prawie skonczone! Zazdroszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 30.09.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mieszkamy !!!! :) :) :) Jestem totalnie w d... na walizkach, kartonach, workach ..... ale w swoim DOMU Zdjęcia później mayadaski - kuchnia robiona przez lokalny salon mebli m.in. kuchnie do zabudowy - polecam i służę namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.10.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Gratulacje zamieszkania!!! http://www.bombayjoe.com/images/champagne.jpg I jak, i jak po pierwszym weekendzie? Po namiary sie szeroko usmiecham, bo w przyszlym roku bym chciala sie zajac kuchnia u nas. Na razie myslalam o Ikei, bo jeden lokalny stolarz zaproponowany przez Kuzyna wycenil nasza kuchnie na 15 tys....troche duzo mi sie wydaje.....nie mam ambicji na kuchnie-mercedesa:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 19.10.2011 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Nasze drzwi, w końcu ) a tak wygląda dom po ociepleniu i malowaniu - tynku nie kładziemy... nie ma kasy, przecież dobrze wygląda .......... z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 21.10.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam, ale zazdroszczę tym co już są na swoim....może i ja niedługo się przeprowadzę, mam pytanie odnośnie gresu w salonie, dziś wpadł mi w oko właśnie paradyż masto bianco, napisz mi proszę jaki jest w użytkowaniu tym bardziej przy dzieciach, jak często czyścisz go, czy widać każdą plamkę itp...i jaką masz podłogę w kuchni, też marzy mi się jasna kuchnia a u Ciebie bardzo fajnie to wygląda z tym kolorem podłogi. Jeśli by dało radę to z chęcią zobaczyłabym więcej zdjęć salonu i kuchni, w razie co to dam maila na priv. Pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 21.10.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam, ale zazdroszczę tym co już są na swoim....może i ja niedługo się przeprowadzę, mam pytanie odnośnie gresu w salonie, dziś wpadł mi w oko właśnie paradyż masto bianco, napisz mi proszę jaki jest w użytkowaniu tym bardziej przy dzieciach, jak często czyścisz go, czy widać każdą plamkę itp...i jaką masz podłogę w kuchni, też marzy mi się jasna kuchnia a u Ciebie bardzo fajnie to wygląda z tym kolorem podłogi. Jeśli by dało radę to z chęcią zobaczyłabym więcej zdjęć salonu i kuchni, w razie co to dam maila na priv. Pozdrawiam i czekam na odp. Witaj agol powiem tak - jak je zobaczyłam w sklepie bardzo mi się spodobały i dlatego je kupiłam, ale jak je położyliśmy i próbowałam je wyczyścić to po prostu masakra ;( ja rozumiem że płytki się brudzą ale to jest przegięcie. Brud się wżera rzekłabym w te kafle. Widać wszystko na nich i niektóre zabrudzenia wystarczy przetrzeć a te które wejdą głębiej, np. petitki lubisie te czekoladowe (to przy dzieciach) to trzeba szorować.I nie wspominam o brudach "po budowlanych" zaprawy jakieś to tylko na kolana (używałam HG czysty gres, z lidla płyn do podłóg i nic) teraz używam jakiego kwiatowego Ajaxa i dałam sobie spokój z ciągłym lataniem z mopem ;) Reasumując - prezentują się na prawdę ładnie z daleka i pod światło wyglądają jak zamszowe ale z utrzymaniem w czystości jest spory problem. Widzę po miesiącu mieszkania, że ten problem prawdopodobnie zniknie jak przestanę się tak przejmować ) pozdrawiam ze zdjęciami jest taki problem, że nie mam czasu ich zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 21.10.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A ten gres trzeba dodatkowo impregnować? zobaczyłam też że jest jeszcze w wersji matowej hmmm.... jestem ciekawa jak mat się sprawdzi...bardzo dziękuję Ci za szybką odpowiedź, w razie co i tak będę zerkać w oczekiwaniu na jakieś fotki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofad 06.12.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam!Na początku gratulację. Mam wielką prośbę w/s dachu. Jestem prawie zdecydowany na dachówkę Reviva w takim kolorze. Widziałem już na "żywo" kolor rustykalny, który nie zabardzo mi się spodobał. Szukałem w necie od kilku miesięcy aż tu jest!!!!! Proszę o zdjęcia dachu oraz opinie tejże dachówki.Z góry dzięki!!!! oraz najlepszego w nowym domie! podaje e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 10.12.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Witam, mieszka się super ale na nic nie mam czasu a tak wygląda domek w świątecznej szacie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Sasiadko,Spelnienia marzen w 2012 dla Ciebie i Rodziny!! Maja http://2.bp.blogspot.com/-DIIjT_uSrzs/TtczkVDKFtI/AAAAAAAAPdE/xcE0Ryzi8N8/s1600/New+Year+2012+High+Quality+Images+and+Wallpapers-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Szperając po dziennikach zajrzałam do Twojego. Bardzo ładnie się urządziliście. W kuchni i korytarzu (post #64) masz Masto grys, czy mi się wydaje? W salonie doczytałam, ze Bianco. Jeśli możesz to prześlij mi namiar na stolarza od kuchni (też budujemy na Kaszubach). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 09.02.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Szperając po dziennikach zajrzałam do Twojego. Bardzo ładnie się urządziliście. W kuchni i korytarzu (post #64) masz Masto grys, czy mi się wydaje? W salonie doczytałam, ze Bianco. Jeśli możesz to prześlij mi namiar na stolarza od kuchni (też budujemy na Kaszubach). Pozdrawiam. Witam, wszędzie mamy Masto Bianco ale jak brudne to wyglądają jak grys tel. do wykonawcy mebli 509816884 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 18.02.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Długo mnie nie było ale mieszkać w DOMU to nie to samo co w bloku zawsze coś do zrobienia a net też działa ... bo działa Dużo jeszcze do zrobienia - kominek do tej pory nie obudowany więc na foto same płomienie ciepło daje i to dla nas teraz najważniejsze. Nasza sypialnia prawie gotowa ... kiedyś zmienię na pewno lampę - na razie opcja "taniość" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 26.01.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witam, po bardzo długiej nieobecności 100 lat mnie tu chyba nie było ale cóż mieszkamy - mieszka się na wsi cudownie, ale na wszystko mało czasu, tym bardziej teraz zimą chociaż dni już coraz dłuższe więc jest ok. Po półtora roku w końcu nasz kominek doczekał się obudowy - mój mąż jest mistrzem w naszym domu i w końcu go obudował - radość wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t.kasia 20.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam. Bardzo podoba mi się Wasz domek. Ja także będę miała ciemny dach ( antracyt), okna winchester i drewnianą podbitkę, ale nie mogę dobrać koloru impregnatu pod kolor ram okiennych. U Was kolor jest idealny. Mogę prosić o podanie koloru i nazwy producenta Waszego impregnatu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeszki 27.08.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam. Bardzo podoba mi się Wasz domek. Ja także będę miała ciemny dach ( antracyt), okna winchester i drewnianą podbitkę, ale nie mogę dobrać koloru impregnatu pod kolor ram okiennych. U Was kolor jest idealny. Mogę prosić o podanie koloru i nazwy producenta Waszego impregnatu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Kasia Witam, dziękuję za dobre słowo z tego co pamiętam to był LuxDekor kolor jasny dąb, ale nie sprawdził się za bardzo (płowieje), chociaż kolor rzeczywiście pasuje do koloru stolarki. Teraz do malowania sztachet - ogrodzenie kupiliśmy Altavxin kolor dąb, generalnie ten winchester to dąb wiec jakiś jasnych dębów trzeba szukać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts