Zbigniew100 06.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam. Miałem trochę czasu i robiłem porządki na komputerze córki. Tak posprzątałem ,że w tej chwili nie mogę otworzyć stron www przy pracującym avast. Doszedłem do tego ,że gdy wyłączę osłonę stron www to strony wchodzą. Ale tak na dłuższą metę nie może być komputer bez antywira . Może ktoś mi pomoże . Obiecuję już nie będę brał się za porządki na nie swoim kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remarbi 06.11.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Zbigniew!jeśli pozwolisz, to moja rada brzmi tak: odinstaluj go i zainstaluj na nowo.oczywiście, kiedy wersja free jest wystarczającą; ja kiedyś takiej właśnie używałem i raz miałem podobny problem, po prostu avast nie otwierał się do końca i mulił cały system; do dziś nie wiem co było przyczyną PSteraz mam tego pro i na razie jest git pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.11.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dziękuję. Tak zrobiłem ale nie pomogło. Przy pomocy innego forum ustaliłem ,że avast blokował jakiś port 80, znalazłem jak go odblokować i udało się. Ale radość.:D:D Naprawiłem komputer. :yes: Jestem wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts