kaboniarz 03.05.2017 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Witam, również mam problem z miganiem paska led - podswietlenie do lustra, u mnie sprawa wyglada nastepująco - przez rok bylo wszystko w normie , bez problemów, od jakis 2 tygodni ledy za lustrem zaczely migać od czasu do czasu przez około 5 minut od właczenia swiatła, nastepnie ( jezeli sa caly czas sa wlaczone ) juz nie mrugają, po wyłaczeniu światła i ponownym właczeniu sytuacja sie powtarza, mrugaja przez 5 minut nastepnie wszystko jest w normie. Mruganie nie jest równomierne ani stałe, od czasu do szau tak jakby iskrzyło i nie stykało ( połacznie sprawdziłem przy włączniku, za lustrem, gdzie jest zasilacz bedzie wiekszy problem bo lustro wielkie i sam nie dam razy sciagnac ) co moze byc przyczyna ? tasma, zasilacz? i dlaczego objawy wystepuja wylacznie na poczatku od właczenia swiatla ? Chce się jakos przygotować przed sciagnieciem lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 04.05.2017 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 ...co moze byc przyczyna ? tasma, zasilacz? i dlaczego objawy wystepuja wylacznie na poczatku od właczenia swiatla ? Chce się jakos przygotować przed sciagnieciem lustra. Nie mam szklanej kupi więc trudno powiedzieć. Może to być uszkodzony zasilacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 09.05.2017 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 jeśli migotanie jest na wszystkich diodach to przyczyną jest zasilaczJeśli miganie np raz na sekunde i tylko części ledów (np 3 sztuk) to spalony led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon 05.11.2017 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Panowie mam pytanie. Założyłem taśmę lądową w żelu. Zasilacz z 230 na 12, po wyłączeniu taśma mrugnie kilka razy. Długość paska to 1,2m.Co może być tego powodem? Czy to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 05.11.2017 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Prawdopodobnie to sprawa zasilacza. Ledowi nic nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts