Acik123 07.11.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam. Jestem malarzem po fachu. Temat założyłem z powodu takiego iż nie wiem wszystkiego bo wiadomo ze człowiek uczy się całe życie. Interesują mnie wasze opinie oraz odpowiedzi na temat gipsowania od podstaw jak wy to robicie. Jakich pacek używacie do nakładania gładzi dużych czy małych bo spotykałem różne opinie na ten temat. jaka gęstość gładzi. Przede wszystkim firma gładzi jaką używacie. jak nakładacie gładź grubo czy też cienko lub na 0 i więcej razy. Jakich papierów, kostek do szlifowania używacie (granulat)?? Może jednak lepiej szlifować żyrafą? Temat ten powinien porównać umiejętności każdego z kimś innym oraz mam nadzieję że pomoże wielu osobą które nie są w temacie a nie stać ich na fachowca!!! Z góry dziękuję za opinie oraz odpowiedzi. Myślę że ten temat pomoże wielu osobą!!!!! Pozdrawiam Acik123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts