Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D53 SPOKOJNY

Recommended Posts

Gość JACKIE P

proszę jeszcze naprawdę o dwa dni cierpliwości - albumik będzie do wglądu, a tak przy okazji bardzo dziękujemy z żonką za ciepłe słowa pochwały, bardzo się na razie staramy i nasze ekipy również.

Pozdrawiam :D :D :D

• Odpowiedzi 520
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

JACKIE P oglądam i podziwiam tempo prac budowlanych :)

Też gonimy z robotami chcąc zamieszkać jak najszybciej, a tu niektórzy żeby nie powiedzieć wszyscy straszą nas pękającymi ścianami i wilgocią jeśli mury nie przemarzną :o

Co o tym sądzisz, nie boisz się wilgoci i pękających tynków? :roll:

Gość JACKIE P

dzięki za słowa uznania, nie obawiam się specjalnie pękania tynków itp. ponieważ tynki i posadzki miałem skończone już w czerwcu, tak więc myślę, że okres dobrych 4 miesięcy był wystarczającym. Obecnie przepalam kominkiem aby dosuszyc ściany po gipsowaniu, ale praktycznie wilgoć była odczuwana tylko w okresie ok. tygodnia, fakt, że w pierwszy i drugi dzień po szybach okien leciały strużki wody, ale szybko to przeszło.

Faktem jest, że wszystko jak to mówią wychodzi w praniu.

pozdrovka :D :D :D

Gość JACKIE P
nie wiem czy zauważyliście, ale rolety zewnętrzne założyłem od zewnątrz przed oknami, uniknąłem w ten sposób kolejnych mostków termicznych, w ogóle budując ten dom unikałem jak mogłem mostków. Myślę, że sztuka ta udała się.

Witam po długiej nieobecności !!!

przeglądajac wasze komentarze widzę że wszyscy ostro budują

Zostało mi jeszcze wiele do zrobienia w około domu,jeszcze elewacja...

sporo roboty - większość robię już sam.

zamieszczam kilka fotek - choć dotycza one okresu wcześniejszego - na dzien dzisiejszy mam o wiele więcej zrobione.

Pozdrawiam wszystkich ...

tu sa fotki

http://voila.pl/bc5sz

Witacie Wszyscy!

Dla Was wszystkich mam po jednym numerze nowego tytułu z wydawnictwa Murator, który jest poświęcony budowaniu domu. Dostaniecie go do domu bezpłatnie. Wszytkich zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]

Do numeru będzie dołączona krótka ankieta dotycząca pisma, każdy, kto ją wypełni i odeśle dostanie kolejny numer tego tytułu bezpłatnie oczywiście. Ogólnie chodzi o zrecenzowanie nowego tytułu Muratora.

Gość JACKIE P

witam ponownie. Czy może mi ktoś doradzić jak się zabrać z efektem za firmę Pana Urzędowskiego z Ziębic, aby wreszcie mieć zrobione drzwi wejściowe? Ktoś już to przerabiał, bo mnie już ręka świerzbi aby zrobić z niedotrzymania terminów użytek w mass mediach, zwrócić się o pomoc do biura ochrony /czy też federacji ochrony konsumenta/ wrzucić coś na ogólnopolskie gazety itp. To już jest skandal, bo mój regionalny przedstawiciel jest całkowicie bezsilny wobec poczynań firmy U.

Nie dość, że jakaś niedouczona panienka odbiera telefony w recepcji, łączy z niekompetentnymi osobami, to jeżeli już uda się skontaktować z kimś w miarę odpowiedzialnmym za ten stan rzeczy, to od półtora miesiąca /minęły 4 m-ce od złożenia zamówienia/ ciągle tylko słyszymy, że drzwi jeszcze nie ma ale są w produkcji, potem, że drzwi już są ale jeszcze trzeba im zrobiś "szlify" /chyba nie generalskie/ itp.

Mam nadzieję, że te posty również czyta ktoś, kto ma kontakt z Panem U., a może ktoś z Muratora zrobi też z tego użytek?

pozdrovka :evil: :evil: :evil:

Gość JACKIE P

a ja jeszcze do dziś nie dostałem katalogu, może to tylko dla wybranych ?????????????

pozdro :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dostałem natomiast ze trzy maile, że mam wypełnić ankietę do piątku godz. 16.00 ale do czego ? może ktoś mi pomoże ??????????

• 2 weeks później...