spokojny tom 04.12.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 u nas nie stanęły,tylko że jesteśmy tak rozleniwieni przy naszym nowym piecu na drzewo że zapomnieliśmy o Bożym świecie.POZDROWIENIA Z CIEPŁEGO SPOKOJNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 04.12.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 JackieP chodziło mi raczej o kwotę jaką wydaliście na doprowadzenie budowy do stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 05.12.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 ok. 150 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.12.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 witam właśnie przeczytałam że masz okna o profilu aluplast jestem ciekawa czy jesteś z nich zadowolony ile komorowe kupiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 07.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 to nie są żadne aluplasty itp, chyba się pomyliłaś, my mamy okna drewniane "urzędowski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 08.12.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 sory za pomyłke mik99 wybrał okna z profilem aluplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 09.12.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ok ok tylko nie trzeba się było tak od razu czerwienić, pozdrovka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 26.12.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 no i jak budowniczowie minęły Wam święta ? Bo coś zamilkło od 09 grudnia 2005 na naszym forum. pozdrovka, życzę wszystkim jak najszybszego zamieszkania w wymarzonym "M" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hector 11.01.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 projekt jest wzorowany na d53, jest nieco przedłużony + podpiwniczonypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witajcie po długiej nieobecości! 1.Teraz aż do przeprowadzki: czerwiec/lipiec 2006 mam permanentmy dostęp do interentu to pisać więcej będę. 2.Kupuję w tym miesiącu aparat cyfrowy i fotki coraz ciekasze zamieszczać, planuję. 3.W minioną sobotę wybrałem kominek: tarnava comfort 16kw. 4.Prace wykończeniowe ruszają u mnie 15 marcalub wcześniej bo rodzinka do domku wprowadzać się chce koniecznie. A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 13.01.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam, Nam udało się w grudniu zrobić: tynki, wodę i c.o., wylewki i ocieplić strop. Teraz ostro suszymy i czekamy na cieplejsze dni żeby zrobić POŚ. Planujemy przprowadzkę w okolicach lutego.... ale czy się uda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 13.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 dom z zewnątrz wykończony od A do Z, w środku kończymy układać płytki, podłogi już leżą od grudnia, ogrzewanie już funkcjonuje, po płytkach jeszcze malowanie i można powoli mysleć o jako takim wchodzeniu na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spokojny tom 15.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 my jesteśmy na etapie szukania płytek posadzkowych-"zbyt duży wybór"-ale może do wiosny coś wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hector 16.01.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 do wszystkich szczęśliwych "spokojnych" i posiadaczy aparatów cyfrowych, czy mógłby ktoś umieścić fotkę kominka, ciekawi mnie jak to zostało u Was rozwiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 hektor: jestem w przede dniu zakupu kominka i najprowdopodoabniej zabuduję go tak: Kurcze podoba mi sie ta tarnava.... ale nam się marzy kominek z dwiema szybami (front i bok)... macie coś godnego polecenia? (albo hihihi znowu nam się marzenia odmienią tak jak z projektem domu i dachówką ) może takie coś:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17480.jpg nam podoba się taka zabudowa:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17540.jpg ale chyba zrobimy taką:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0001/4894.jpg tylko w okrojonej wersji (bez boków) i bardziej oszczędną w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Wkład juz wybrałem 16kw tarnava comfort za 3600 w cenie jest stojk z doprowadzeniem powietrza z zewnątrz, ale montaz mam gartis (w ramach upustu)http://www.tarnavakominki.pl/pliki/sklep/wkladyKominkowe/comfort16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 dom z zewnątrz wykończony od A do Z, w środku kończymy układać płytki, podłogi już leżą od grudnia, ogrzewanie już funkcjonuje, po płytkach jeszcze malowanie i można powoli mysleć o jako takim wchodzeniu na swoje Brawo!!! ja mam to smamo w planie , ale za pól roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hector 19.01.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ... za te fotki, kominek przede mna jeszcze kilka ładnych miesięcy, na razie trwa casting na ekipę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 19.01.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 hi mik !!!!!!! nie rozpaczaj, bo w tej chwili prace posuwają się znacznie wolniej, gdyż wykańczanie czasem może trwac dłużej jak sama budowa, może nie do końca pod względem finansowym, ale czasowym. Niestety tak perfekcyjnie już nie idzie dobrać ekip, gdyz wykończenia pochłaniają zdecydowanie więcej czasu. Ja sam byłem w lekkim szoku, że np od końca marca do 10 czerwca udało mi się postawić mury, nakryć dom dachem i wstawić okna. Ale to było faktycznie preludium i przedsmak tego co nas dalej czekało, chociaż musze przyznać, że satysfakcja nie jest obecnie nic mniejsza z kolejnych zakończonych etapów. Tak więc don`t worry pozdrovka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.01.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Świeta prawda.My Inwestorzy indywidualni, musimy być twardzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts