mik99 09.04.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Dawno tu nie zaglądałem, ale praca na budowie od świtu: 6.50 do nocy, pochłania mnie bez reszty. Aktualnie: ekipa wcześniej wymienianego Wojtka Felisiaka, wykonuje kompleskowo dociplenie drewnianego stropu razem z podwieszeniem sufitu, a w przerwach technologicznych, panowie "jadą" z elewacją. Tak mam front prac rozciągnięty, że z cudem organizuję terminowość dostaw kolejnych materiałów. Do świąt większość kluczowych tematów, jednak będę miał dopiętych , potem pozostanie tynkowanie. ja już mieszkam, od 8 marca Gratulacje!!! mieszka się spokojnie bo w dziczy tylko sarenki i zające biegają za oknem może kiedyś wpadnę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 09.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.04.2006 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Czy robiliście juz podbitkę?Jaki materiał?Jakie koszty musieliście ponieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 13.04.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 oczywiście, że nie mam podbitki ale planujemy mieć PCV chyba białą. Z przyczyn technologiczno-finansowo-bankowych mieszkamy prawie w stanie surowym Mogę powiedzieć ile kosztowały tynki gipsowe wew., co i c.w.u., wylewki itp życzę miłych i zielonych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 kolor mojej będzie brązowy, a tynki i wylewki też już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 26.04.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Masz już może wstępną wycenę podbitki?Jak duży jest okap w orginalnym projekcie?Ja mam 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.04.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Niebawem wkleję kilka fotek z otynkowanym domem.... wygląda super!!!Teraz szybko podbitę: drewno/pcv nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 30.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 czołem mik!!!!!!!!Na podbitę tylko drewno - ma wygląd, jest naturalne, co prawda wymaga zabiegów konserwacyjnych, ale cóż to jest natura. Ja mam świerk - środek do impregnacji kupowałem w Niemczech - w markecie budowlanym Hornbach - cenowo porównywalny z produktami w Polsce, ale jakościowo jest super /produkt sygnowany przez Hornbach/ Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 02.05.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 a oto moje postępy [/url]http://voila.pl/nhef5pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 02.05.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 jeszcze raz podaje namiary na fotohttp://voila.pl/nhef5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hector 03.05.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 kibelek mam zbudowany - dzisiaj skonstruowalem drzwi deski na szalunek sąprąd jestwoda jesthumus zdjetybudynek wytyczonyjutro kopię dziurę pod piwnicębo moj jest podpiwniczony hura !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopi 04.05.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 kibelek mam zbudowany - dzisiaj skonstruowalem drzwi deski na szalunek są prąd jest woda jest humus zdjety budynek wytyczony jutro kopię dziurę pod piwnicę bo moj jest podpiwniczony hura !!! G R A T U L A C J E ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 jeszcze raz podaje namiary na foto http://voila.pl/nhef5 kuchnia klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 06.05.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 dzięki mik za słowa uznania, jakoś sie staramy, czego Wam też życzymy i jak najszybciej w swoim "M" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hector 10.05.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 wybrałem ziemie na piwnice , jej ale jej duzo !!!! chociaz mam działkę ponad 1000 m to musiałem pozyczyć sąsiednia na skladowanie jak obliczylem wykop pod piwnice to okolo 240 m3 ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hector 06.06.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 a tylko ja zostałem budujący, uprzejmie donoszę, że mam polowicznie piwnicę zrobioną tzn nie ma jeszcze stropu i ociepleniaale pogoda ma od piątku sprzyjać wiec teraz to będzie sie działo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hector 17.06.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Piwnica została prawie ukonczona, ma powierzchnie 74 m2, koszt wybudowania wynisł razem z lawami fundamentowymi, ociepleniem fundamentow itd okolo 20 000, chyba wiec sie opłacało za 74 m dodatkowej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 18.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 no coooooo jeeeest ? tylko jest hector na tym forum, jak mik, jak inni???? My mieszkamy w spokojnym już od 03 czerwca, wspaniale. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 01.07.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 halllllllllooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no co nikt więcej nie buduje d53 spokojnego? Co euforia juz minęła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 30.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 no co przez miesiąc nikt nic nie buduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts