Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D53 SPOKOJNY

Recommended Posts

mam te Tullamore Dew- jest ok, podobne troche w smaku do JIM BEAMa

jak dobrze mieć kolegę podróżującego na wschód, tam litrowa butelka tylko 50 zł kosztuje

nie mogę się oprzeć, dzisiaj znalazłem

http://c.wrzuta.pl/wi18470/7ebb7c500022006645e4b4fe/m%C5%82ody%20wojew%C3%B3dzki?type=i&key=hSrmM8Riaz&ft=f[/i]

w takiej cenie sam bym kupił, jeśli tylko pewna

stronka mi się nie chce otworzyć :-?

• Odpowiedzi 520
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ze sklepu wolnocłowego w St. Petersburgu. Jak bede w Twojej okolicy to podrzuce :)

WIOSNA !!! szpaki przyleciały dzisiaj, ku zmartwieniu sąsiada - znowu nie zdązył z podbitką :)

Jutro próba pieca i instalacji CO. Kurde za same materiały to około 17 000 bez pieca. Chyba najdroższa rzecz po dachu.

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
hi mik ! od 15 marca 2007r to chyba przekopałeś się na drugi biegun półkuli. Gadaj co u ciebie ? Jak młodzież ? Jak druga połówka ? Jak nowy haus ?

No tak.

masz rację, przekopałem całość i pięknie wygrabiłem. minęło kilka tygodni i po deszczach pojawił się mo stary znajomy perz, ale teraz już likwiduję go Rundapem i w tak przygotowane miejsca wysiewam łubin, celem związnia luźnej gleby. Za trawnik zabiorę się po wakacjach. Podobno wrzesień to miesiąc najlepszy.

Chłopcy rosną, cały czas na powietrzu... jest super.

Żona też szczęśliwa.

pozdrawiam. :wink:

Gość JACKIE P
no, a najlepiej po łubinie przekopać ziemię i pozostawić przez zimę na tzw. "ostrą skibę" czyli bez grabienia po przekopaniu /tak mówią u nas rolnicy/ i na wiosnę dopiero ruszyć z resztą. Poza tym jak to jest grunt po budowie, co sam przerobiłem na własnej skórze, posyp także ziemię nawozem i pozostaw do wiosny. Ja właśnie ten temat spieprzyłem :wink: :wink:

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
Witam:) Czy ktoś moze buduje Spokojny D53 z muratora lub Miłą z archipelagu? czy możecie mi powiedzieć o planowanych kosztorysach i ewentulanych zmianach w projekcie? Zastanawiam sie nad tymi projektami, bop ułożeniem pomieszczen mi odpowiadają i pasują na moją wąską działkę. Mam nadzieję również, ze w porównaniu z innymi projektami będą trochę tansze przy realizacji.....Prosze o jakieś informacje:) Pozdrawiam :wink:

• 1 month później...