Anna Wiśniewska 19.03.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Szczęściarz z Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.03.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Hermansky ogromnie się cieszę, że wracasz do zdrowia.Napisz co faktycznie się stało?Ja też focusem jeżdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.03.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Nowe fotki z mojej działki w marcowym maraźmie. http://foto.onet.pl/upload/20/74/_228438_n.jpg Na zdjęciu widać ścianę garażu sąsiada. Mój garaż ma stanąć w ostrej granicy obok, dzięki takiemu posunięciu zyskałem dobre 3m. http://foto.onet.pl/upload/27/24/_228443_n.jpg Zdjęcia zrobiła żona kolegi z tego samgo miejsca w kierunku południowym i drugie północnym, którym stanie nasz domek. Podczas spotkania forumowuiczów skupionych wokół Chotomów Grupy. Link do naszej mapki:http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/map/map1/grupachotomow.html pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermansky 22.03.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Wpadłem w poślizg, gdy spieszyłem się do pracy. Było tak ślisko, że ABS nie odezwał się. Wpadłem na przeciwny pas i zderzyłem się z Oplem Omegą.Mam złamane obie nogi. Byłem na Intenywnej Terapii. Teraz chodzę o kuli. Słabo mi wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.03.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Herman trzmaj się!!!Kasia Fraenek i ja życzymy szybkiego powrotu do pełnej sprawniści fizycznej, drogi inwestorze.Takich wycieczek Ci życzę:http://rower.orbit.pl/strony/alpy96/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 23.03.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 O mało nie zemdlałam jak zobaczyłam to zdjecie- przepięknie. Uwielbiam góry i rower - naprawde super. Wprawdzie jednak nie bedę budowała spokojnego, ale śledzę z sentymentu ten wątek. Dla nas ten projekt okazał sie za długi. Ja również Hermanowi życzę szybciutkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.03.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Wprawdzie jednak nie bedę budowała spokojnego, ale śledzę z sentymentu ten wątek. Dla nas ten projekt okazał sie za długi. Jaki zatem macie zamiar budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 23.03.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Jak na razie to Gienia z Horyzontu http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=11&id_autora=2&spacer=2&proj=GIENIA Jak Ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.03.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Tak bardzo ciekawy, wybierając projekt na Muratorze się skupiłem. Przysyłaj fotki z realizacji. Pogoda w Warszawie dziś majowa, malina!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 23.03.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 U nas w Poznaniu też jest śliczna pogoda, a ja musze siedzieć w pracy i tylko marzyć o spacerku. A co do fotek z realizacji to mam nadzieje że jesteś cierpliwym człowiekiem, bo to troszkę jeszcze potrwa. Ale czekam na fotki od Ciebie, mam nadzieje że już wkrótce serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Budowę zaczynam w drugiej połowie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermansky 24.03.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 mik99:Dzięki za słowa otuchy i przyjaźni.Powiedz proszę, skąd wziął się jakiś złośliwy wobec Ciebie wątek na Forum? Czytałem, ale nie odgadłem o co poszło. Co do gór, to przecież większość życia spędziłem w Rabce! Przeszedłem Tatry polskie wzdłuż i w poprzek. I większość słowackich. Byłem częstym gościem w Słowackim Raju. O Gorcach i Beskidach nie wspominając.Chociaż rower z górami zupełnie mi się nie kojarzy. Znam góry na wylot.Niestety, nie zaimponujesz mi znajoością gór, mam złotą odznakę GOT, Od kiedy miałem 7 lat kajakuję. Zdobyłem wszystkie odznaki kajakowe. Byłem, chyba, na wszystkich spływach Tygodnia Dzikich Wód (Poprad i Dunajec) - impreza najważniejsza: MSKnD. Lubię wodę. Uwielbiam wodę. W górach zostaje cała moja rodzina. mam dokąd wybrać się na ferie i wczasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.03.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Dziś miałem jeden z tych trudnych dni. Rano pojechałem z Kasią i Frankiem do Centrum Zdrowia Dziecka na kolejną wizytę u okulisty dla wcześniaków. I się zaczeło.... Podczas skręcania na parking samochodem nagle szarpnęło i stanął dęba. Obszedłem go dookoła. Nic. Wrzuciłem na luz samochód na bok, a żona z synkiem do szpitala. Po chwili zobaczyłem plamę oleju na ulicy i metalowe części z mojego focusa . Mały po kolejnej już wizycie i szczególnie nieprzyjemnym badaniu ma zdrowe oczka i wykształconą siatkówkę - SUPER. Wiadomość tygdnia.Do domu zholował, mnie znajomy. Teraz wiem, że mam skrzynię biegów do wymiany. Koszty naprawwy straszne. kilka tysięcy, będę szukał używanej. Na razie dogadałem mechanika z ASO, który znając na wylot Forda mi zrobi to u siebie. Ale części jescze nie mam... Kochani, jeśli macie znajomości w tej dziedzinie to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.04.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 herman co słychać?Daj jakiś znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.04.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Dla wszystkich SPOKOJNYCHZdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych, suto zastawionych stołów, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca i miłych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół http://foto.onet.pl/upload/7/61/_242270_n.jpg Życzy Kasia, Mikołaj i Franek w roli wielkanocnego zajączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 09.04.2004 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Fajniutki ten wasz zajączek...Wszystkiego DobregoAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.04.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Dziś podczas spaceru świątecznego wybrałem się z żoną do Skierd za Jabłonną, gdzie stoi wybudowany: Spokojniaczek (20km za Warszawą). Poznaliśmy inwestorów, który okazali się niezmiernie miłymi i uprzejmumi ludzmi. Pokazali cały domek wewnątrz i opowiedzieli o budowie. Obecnie są na etapie wykończania stanu surowego zamkniętego, a intencją ich jest spędzenie świąt Bożegonarodznia we własnym domu. Jak wywołam film z aparatu to postaram się zeskanować fotkę, jaką zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.04.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Dziś pierwsza łopata, poszła! HUMUS zdjęty! http://foto.onet.pl/upload/21/46/_257766_n.jpg W poniedziałek zatańczę z geodetą. Drewno na wiązary już zamówiłem, mam grawancję zimowego wyrębu. http://foto.onet.pl/upload/34/33/_257764_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.04.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Wczoraj razem z zaprzyjaźnionym geodetą, wytyczliśmy budynki na mojej działce, wspólnie wyznaczylismy narożniki w zbiliśmy ławy drutowe. Mały ten domek mi się wydaje, ale....to tylko złudzenie. Niech się mury pną do góry! Pobiegałem trochę z lusterkiem i zdobyłem chyba odznakę geodety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 23.04.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 mik99-trzymaj się, ja też chyba będę budował d53, o ile nie nastąpią inne nieprzewidziane okoliczności, patrz: brak funduszy, pozdrawiam z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts