salik 26.11.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzięki za dyskusję, już nie mamy wątpliwości co weźmiemy, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy o kolorze. Poproszę jeszcze o jakieś zdjęcia dachów z Nibrą, bo na obejrzenie dachu w realu w okolicy Trójmiasta, już liczę U nas jest jeden dom w okolicy, prawie po sąsiedzku, ale coś ostatnio nie mogę zajechać do domu jak jeszcze widno jest (więc pewnie jutro zrobię zdjęcia). No i nasz dach się (mam nadzieję) zacznie robić w poniedziałek/wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 26.11.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Super, w takim razie czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.11.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wrzuciłem kilka zdjęć dachu z Nibrą G10, który znalazłem w okolicy.Zdjęcia można znaleźć pod adresem http://sal.pl/nibra-g10/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 29.11.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Dachówka jest świetna, już się z niej nie wyleczymy. Dziękuję, są jeszcze życzliwi ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek10 30.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dachówka jest świetna, już się z niej nie wyleczymy. Jak zrobicie dach to wklej jakieś zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 30.11.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Chętnie, ale to może trochę potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.12.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 My skończyliśmy nasz dach. Niestety zdjęcia będą jak przestanie padać, bo chwilowo mało widać Dekarz marudził że krzywe dachówki, ale pocieszył też że o proste ceramiczne trudno i właściwie tylko betonowe wychodzą proste, bo są z formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosek 11.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 no tak ceramiczne nie są z formy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 12.12.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Fajnie, to czekam na zdjęcia. Ja odezwałam się do firmy z Łodzi i poprosiłam o wycenę. Wysłałam im gotową specyfikację konkretnych dachówkek, którą przygotował inny skład, ale od ponad miesiąca nie doczekałam się wyceny. Spróbuję jeszcze raz, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.12.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 no tak ceramiczne nie są z formy:D Oj skrót myślowy. Chodziło oczywiście o to że ceramiczne są wypiekane w wysokiej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malachio 15.04.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Już niedługo też będę posiadaczem dachu z G10. Dachówki już są i czekają na dekarzy, którzy będą zapewne po świętach. Jak ułożą dach to wkleję zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_N 18.04.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Fajnie, nasza leży już od wczoraj na składzie, ale na kładzenie musi poczekać jeszcze z miesiąc. Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejjusia 18.08.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 podbijam wątek... ...może ktoś posiada jakieś zdjęcia domku z płaską dachówką? i mógłby się też wypowiedzieć na temat aktualnych cen i producentów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 02.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Dachóweczka pierwsza klasa sam się na nią czaje tylko jeszcze nigdzie u siebie jej nie znalazłem na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 16.11.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dachóweczka pierwsza klasa sam się na nią czaje tylko jeszcze nigdzie u siebie jej nie znalazłem na dachu Dachówkę kupiłem i porażka jest krzywa i powyginana . Nie polecam nawet wrogowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts