Gość 28.10.2001 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2001 Chciałbym przeczytać gdzieś w sieci opinie klientów o develperach, którzy budowali lub budują im domy. Sam wpłaciłem zadatek na mieszkanie i teraz jestem bez zadatku i bez mieszkania. Chciałbym znależć forum, naktórym mógłbym ostrzec innych potencjalnych klientów przed nieuczciwością tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 28.10.2001 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2001 Popieram.Zacznij opisywać. Inni pójdą za Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2001 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2001 Developer ma jeszcze 3 tygodnie przewidziane umową na oddanie zadatku. Jeśli to nie nastąpi oczywiście podam szczegóły, jeśli nastąpi - też podam szczegóły ale wydźwięk takigo anonsu będzie inny. Dzisiaj wiem, że straciłem przez niego ulgę budowlaną ( przez niego i przez swoją głupotę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2001 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2001 Zajrzyjcie na forum Gazety !!! Ja jestem ofiarą War Inwestu, wpłaciłam 60% na moje M i nigdy nie odzyskam pieniędzy ani mieszkania. Mam pytanie czy orientuje się ktoś jak jest w takim przypadku z ulgą, zaczęłam wpłacać w 2000 i w tym roku rozliczyłam część, co teraz czy mam oddać pieniądze skarbowemu czy rozliczać się z tego dalej. Pozdrawiam ZOOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 16.11.2001 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2001 Proponuję jednak by pod uwagę nie brać opinii Anonimowatych. Mogą byc niewiarygodne i nieszczere.Każdy kto chce ocenić developera czy wykonawcę niech ma odwagę przedstawić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linux192 21.03.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jeżeli chcecie wypowiedzieć się na temat deweloperów to zajrzyjcie na http://forum.odeveloperach.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReligaDeveloper 23.09.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Szczerze nie polecam Religa Development. Oszukują klienta i traktują go jak ścierwo. Mój przypadek zobaczysz na : religa.wordpress.comTam też możesz wyrazić swoją opinię i przyczynić się do promocji strony ostrzegającej przed tym developerem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts