agatek1 07.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam serdecznie! Czy ktoś ma w planach budowe tego domu? Projekt wydaje sie być ciekawy, prosta bryła i funkcjonalny rozkład.Bardzo prosze o opinie. Pozdrawiam Agata Link do projektu - http://projekty.muratordom.pl/projekt_niezwykly,2032,1,.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obi One Kenobi 08.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam serdecznie, Mi również podoba się ten projekt i bardzo poważnie zastanowiam się na jego budową. Faktycznie jest prosty funkcjonalny, ma fajny rozkład pomieszczeń (chociaż dół trochę chciałbym zmienić). Do tego jest to jeden z niewielu projektów przystosowanych dla 5-cio osobowej rodziny. To co mi w nim trochę przeszkadza to ciemna łazienka na dole oraz lukarny na dachu (wolałbym okna połaciowe, ale wtedy pokoje do góry robią się bardzo małe). Dodatkowym problemem jest to, że w lukarnach nie da się zamontować rolet zewnetrznych ze względu na tzw. jaskółki (trójkątne okna). Z koleji jeżeli z nich się zrezygnuje to nie wiem czy pomieszczenia nie bedą za ciemne jako że są to jedyne okna. W dwóch pokojach na poddaszu na środku są słupki konstrukcyjne co utrudnia trochę umeblowanie wnętrza. Na razie to tyle jeżeli chodzi o uwagi. Pozdrawiam,Damian:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatek1 08.11.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dzięki Damian Jeśli chodzi o zmiany to ja chciałabym pokój na dole zmienić na gabinet, a górna łazienke powiększyć. Łazienka na dole rzeczywiście bez okna, ale jeśli chodzi o mnie to mi to pasuje. Myśle że te lukarny dodają uroku no i właśnie doświetlają, więc też bym ich nie zmieniała. No ale zdecydowana na 100% nie jestem co do tego projektu. Pozdrowionka Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeelo 28.12.2017 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Witam, chciał bym podbić temat... Ktoś coś na temat tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts