Myometis 07.11.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ha! jest już też wątek komentarzy zapraszam komentujących, mile widziane optymistyczne wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 08.11.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To ja pierwsza będę Trzymam mocno kciuki za papierologię i budowlankę i oczywiście proszę o to samo dla siebie Wybrałaś fantastyczny projekt, jedyny słuszny, haha, zupełnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 08.11.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 no Gosja, przywołuję do porządku!! TROCHĘ skromności dziewczyno!! :D a po cichu: fajne dziołchy mają nosa do fajnych wyborów hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 06.04.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 no Gosja, przywołuję do porządku!! TROCHĘ skromności dziewczyno!! :D a po cichu: fajne dziołchy mają nosa do fajnych wyborów hihi a dzisiaj trzymam jeszcze mocniej kciuki- będzie dobrze, będziecie się cieszyć i wogóle, będzie co opijać- tfu! świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 07.04.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 wow!!!! są fundamenty!!!! ale to fajnie wygląda i hmm....rzeczywiście nie za wielkie ale, ale przypinając je do stojącego obok samochodu to w sumie nie takie małe zazdroszczę Ci widoków choć czytając o Twoim "specjaliście" uśmiałam się do łez wierząc równocześnie, że Wam do śmiechu raczej nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 07.04.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 heh, mnie przy tym nie było i też uśmiałam się do łez jak mi ojciec opowiadał, że sam modlił się już żeby gościu wyfrunął z błota bo nie wiedział czy on tam noc spędzi czy mu ścielić w garażu czy w wychodku myślę że takich kwiatków i "złotych kaszan" przyznamy jeszcze nie raz. Byleby jak najmniej. No i zdecydowanie wolę śmieszne sytuacje niż nerwowe, wiesz.. ja nie płaciłam za czas kiedy on wygrzebywał się błota, a sam sobie winien bo odrzucał wszelką pomoc i mimo rad popełniał błąd za błędem, echh. byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 09.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Przybyłam się przywitać Odnośnie fundamentów też miałam takie odczucia. Teraz jak stoją ściany myślę sobie: kto to będzie sprzątał Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Na fundamenty nie patrz... Też nie wierzyłam, że są wystarczająco duże... Pozdrawiam i braku przeciwności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 14.04.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) ja nie mogę, patrzę, patrzę, aż się wzruszyłam! jak to już ładnie wygląda!!- wiem, wiem, każdy przy zdrowych zmysłach powie, że bredzę, że baba chora, bo zachwyca się błotem i bloczkami fundamentowymi, ale, ale- głębia widoku przekłada się na efekt końcowy, który tkwi gdzieś w marzeniach o swoim kawałku podłogi! więcej zdjęć, więcej Twoich opisów- są zawaliste- umieram ze śmiechu i w 100% identyfikuję się z Twoim podejściem do spraw Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez gosja błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek.nowy 14.04.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No gratuluję pięknie to wygląda.Mam tylko pytanie (laika) gdzie jest wyjście kanalizacji. Rurę do podłączenia wody widzę, a rurę do odprowadzenia ścieków? Zawsze miałem wyobrażenie, że ona powinna gdzieś wychodzić pod fundamentami, ale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 14.04.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 rura jest, tylko akurat zdjęcia jej nie objęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek.nowy 14.04.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Tak też myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CODI 14.04.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Skąd te kiepskie bloczki? Warto wiedzieć jak będę szukał dla siebie we Wrocławiu. Kolega kupił w jednej ze znanych betoniarni (nazwy nie wymienię) i po postawieniu ściany zaczęły się rozsypywać. PozdrawiamCODI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 14.04.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 spod Opola aż, nazwa o ile dobrze pamiętam: Mega1000, ale tanio było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 18.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Na takie zastosowanie fundamentów nie wpadłam, a teraz już za późno, może na stropie się wyłożę . Humor Ci się poprawi jak wyjdziecie z ziemi. A to już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.04.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Pozwoliłem sobie przyjść w gości.Gratuluje postępów.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Eno! Zachrzaniacie moi mili, że hej! Dwa tygodnie a tutaj już można zasypywać fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 21.04.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 chwilowy przestój, niestety. Święta jakieś wymyślili czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek.nowy 27.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dzięki za dedykację Też chciałbym być w takim stadium budowy, niestety bank zażyczył sobie kolejnego papierka... Niedługo metryki pradziadków im zaniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mruczka nie truj Widzę, że idziesz jak burza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts