Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mruczkowa Chata - komentarzowe wsparcie budowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 658
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm, czytasz dziennik? :) my NIE MAMY wielkiej wanny obudowanej luksferami ;)
Wiem że nie macie.

Nigdy nie wiadomo co będzie za kilka miesięcy lub lat :):) Macie za to super lustro :)

LED-y najlepszy efekt dają jak są w różnych zakamarkach - nie widać źródła swiatła ale efekt jest piorunujący :)

Pozdrawiam

brr welna, beee karton gipsy ..... To chyba najgorszy etap jaki wspominam, nie dośc ze sie ciągnie to jeszcze gryzie ;)

Dlatego przekaz moje najszczersze wyrazy wspolczucia dla Mruczysława :)

Ps. Napiszesz mi na priv ile kosztuje instalacja odgromowa? Ładnie prosze:wiggle:

Hej hej,

Lecicie jak burze z wykończeniówką. Już tylko patrzeć jak kolorki będą na ścianach i obrazki zawisną. Fajowo tam u Was i te widoczki.

Z ciekawości spytam czy firma od piorunochronu dojeżdża gdzieś dalej w Polskę (mazowieckie, konkretnie)?

A co do psa, to przecież pies od tego jest, żeby szczekał. Wszyscy muszą wiedzieć, że w domu jest pies. Tylko mógłby na koty tyle nie szczekać, one mają potem migrenę :cool:

Dziękuję za namiary. Fajnie, że dojeżdżają.

Dla kotów i psów paracetamol jest silnie trujący. Uważaj proszę na swojego królewicza, żeby nie zjadł przypadkowo leków. Moja kicia miała w tym roku transfuzję krwi właśnie przez paracetamol. Krucho z nią było, ale na szczęście się udało. To prawda, ze koty mają 9 żyć. :yes:

• 2 weeks później...