Myometis 18.07.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 agalind - > z wisięką tzn że zwieńcza dzieło fulek-> w sypialni to naklejka (folia matowa srebrna) płytki to Gres Saturno (z Lerua) futro oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.07.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 aha, chyba że pytasz o te w sypialni to jest coś z Obi z promocji, w nazwie miało polaris czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.07.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Na pewno w łazience pasowałoby np w okolicy wielkiej wanny obudowanej luksferami albo w sypialni. hmm, czytasz dziennik? my NIE MAMY wielkiej wanny obudowanej luksferami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 agalind - > z wisięką tzn że zwieńcza dzieło Wiem, wiem. Zorientowałam się jak narożnik zobaczyłam, ze nie jest czerwony;) Chyba urlop by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgk 18.07.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Zaglądam i witam. Piękny domek. Zauroczyła mnie Twoja sentencja w sypialni napisz proszę, gdzie można taką dostać pleaaaaaaase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 18.07.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 hmm, czytasz dziennik? my NIE MAMY wielkiej wanny obudowanej luksferami Wiem że nie macie. Nigdy nie wiadomo co będzie za kilka miesięcy lub lat :) Macie za to super lustro LED-y najlepszy efekt dają jak są w różnych zakamarkach - nie widać źródła swiatła ale efekt jest piorunujący Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.07.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 mgk - ja swoją robiłam sama, ale na allegro masz ludzików co sprzedają takie cuda i zrobią nawet taki napis jaki sama im podyktujesz. Albo podejdź do najbliższej agencji reklamowej gdzie mają ploter tnący, to prosta sprawa. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 18.07.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Gratuluję przeprowadzki i oczywiście zazdroszczę, bo przed nami jeszcze daleka droga. Mam nadzieję, że bycie wieśniakiem Ci służy skoro nawet miekkie piernaty nie dla Ciebie. Siennika trzeba i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Spanko do góry podwoziem jest najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Oba spanka udane a to drugie identycznie powyginane jak moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 22.07.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 No nieźle!! Już mieszkacie!! Fajnie tam u Was :D:D Ja po prośbie się tu pojawiam. Możesz mi napisać co to za tapeta w sypialni i kinkiety? Te kinkiety dają dużo światła? (Z chęcią przygarnęłabym i tapetę i kinkiety u siebie). Wielka buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 23.07.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 hmm, tapeta z OBI na półce leżała, to przygarnęłam. A kinkiety i lampa z Castoramy ale nie pamiętam nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 23.07.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 aha kinkiety dają radę, dobrze oświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.07.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 brr welna, beee karton gipsy ..... To chyba najgorszy etap jaki wspominam, nie dośc ze sie ciągnie to jeszcze gryzie Dlatego przekaz moje najszczersze wyrazy wspolczucia dla Mruczysława Ps. Napiszesz mi na priv ile kosztuje instalacja odgromowa? Ładnie prosze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 26.07.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Hej hej, Lecicie jak burze z wykończeniówką. Już tylko patrzeć jak kolorki będą na ścianach i obrazki zawisną. Fajowo tam u Was i te widoczki. Z ciekawości spytam czy firma od piorunochronu dojeżdża gdzieś dalej w Polskę (mazowieckie, konkretnie)? A co do psa, to przecież pies od tego jest, żeby szczekał. Wszyscy muszą wiedzieć, że w domu jest pies. Tylko mógłby na koty tyle nie szczekać, one mają potem migrenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 26.07.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dri - dojeżdżają, załatwiają.. jak w reklamie, do nas jechali 200 km. podaje do nich namiar: 695 557 361 z tą kocią migreną mnie ubawiłaś :D zwykła aspiryna pomaga? i tu wyobraziłam sobie kota leżącego na plecach z ręczniczkiem na czole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 28.07.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Dziękuję za namiary. Fajnie, że dojeżdżają. Dla kotów i psów paracetamol jest silnie trujący. Uważaj proszę na swojego królewicza, żeby nie zjadł przypadkowo leków. Moja kicia miała w tym roku transfuzję krwi właśnie przez paracetamol. Krucho z nią było, ale na szczęście się udało. To prawda, ze koty mają 9 żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 29.07.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Hej Mruczka. Widać u Was duże zmiany. Mam pytanie odnosnie piorunochronu.Płaciliście za całość czy materiały w swoim zakresie na Fvat plus robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 29.07.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Dri - jeszcze nie dorobiliśmy się paracetamolu w nowym domu a tak na serio - wiem, będę uważać co żre jaśnie książę kowal - za całość z wykonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 GRATULACJE!!!!!!!! Dom zbudowany, potomek w drodze, drzewo posadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts