Gosiek33 30.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://reniferu.pl/wp-content/uploads/2010/11/szczur_20.jpg http://reniferu.pl/wp-content/uploads/2010/11/szczur_9.jpg http://reniferu.pl/wp-content/uploads/2010/11/szczur_13.jpg tak sobie tylko sprawdzałam czemu ich nie widać urocze, Wasze też takie muzykalne? Moja psica nie przepuściłaby żadnemu, nie żeby zjeść, ale osaczyć i zaszczekać falsetem to i owszem - tak szarego dzikusa osacza gdy te przyłazi zjadać okruszki po ptaszkach Moose kliknij ,,odpowiedź z cytatem" i te teksty pomiedzy a skopiuj i w nowej karcie wklej - potem enter i powinnaś zobaczyć to wesołe towarzystwo - oczywiście każdy obrazek osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 30.12.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 hmmm, a u mnie nic takiego się nie działo, zdjęcia widzę w dzienniku, czary jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img855.imageshack.us/img855/9466/2012rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Usmiałam sie strasznie, aczkolowiek ludzi wygladajacych jak z reklamy, pieknie sie usmiechajacych a potem wielkie cwaniactwo znich wychodzi - tez sie obawiam. Mam nadzieje ze Pan Pajero bedzie uczciwy. Co ze schodami, jakas nowa idea? Bo inspirka ktora wrzucilas super byla Edytowane 10 Stycznia 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mruczko Kochana Oprócz tego, że zgłaszam oficyjalny protest przeciwko nazywaniu jakiegoś niezguły - Glusiem, Glutem itp ( mój pies czuje się urażony...) Pozdrawiam i oby jak najmniej tych na G Ci się trafiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Uśmiałam się jak zwykle.... czekam na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 11.01.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 MSU - schody czekają na swoją kolej, ociec obmyśla, ten proces trwa zrobi mi takie jak na zdjęciu... podobno OŚ - o rany, ja niecelowo ani niezłośliwie, a Gluś to nie Glut nie? Ale ten gość tak wyglądał... jak bloodhound, no i samo się nasunęło.. załączam przeprośne głaski dla Great Dane Earl Grey - to brzmi dumnie Gosiek33 - ciąg dalszy nastąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 MSU - schody czekają na swoją kolej, ociec obmyśla, ten proces trwa zrobi mi takie jak na zdjęciu... podobno Noo i żebyś sobie zakodowała i zapamiętała, ze my z Szanownym Miskiem chcemy zobaczyc tu oto na tym forum jak je sie robi, tak step by step, bo nie to ze nie mamy 15-stu kafli, my nawet polowy tego nie bedziemy mieli - ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 OŚ - o rany, ja niecelowo ani niezłośliwie, a Gluś to nie Glut nie? Ale ten gość tak wyglądał... jak bloodhound, no i samo się nasunęło.. załączam przeprośne głaski dla Great Dane Earl Grey - to brzmi dumnie Hhehehe, przyjął głaski i klepanko na klatę, po czym zasnął snem sprawiedliwego... A chrapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 12.01.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Agata&Kuba zapraszam tutaj jakby co dzięki wielkie za usunięcie posta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Widzę postępy... podziwiam rury odkurzające, zwłaszcza, że samemu ułożone PIĘKNIE!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Fajnie, ze masz juz wysypke, to teraz niebawem będziesz sie wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 21.01.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 W obliczu mojej grypy brzmi to niejako złowrogo..... aaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 W obliczu mojej grypy brzmi to niejako złowrogo..... aaaaa Nie desperuj TWARDYM CZA BYĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.01.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Mruczka zyjesz kobieto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 31.01.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ale co to za życie... okutana w szalik nosa nie wyściubiam, dom zamarznięty na głucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 ale co to za życie... okutana w szalik nosa nie wyściubiam, dom zamarznięty na głucho Tia... u mnie za to tropiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 04.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Przyszedłem się przywitać dziennik przejrzałem, wyrywkowo poczytałem (w wolnej chwili dokładniej się wczytam) fajny domek, fajny dziennik, dodałem do subskrypcji (czy subskrybcji ???) i od dziś będę "szpiegował" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 10.02.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A witam witam wszystkie szpiegi mile widziane ci jawni też mam nadzieję że jeszcze troszkę, mrozy zelżeją (czy zelżą?) i dziennik razem z budową ruszy pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 15.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam, przyszlam pierwszy raz poniewaz u Tinka zobaczylam bardzo bliski memu sercu avatar. Kiedy zaczelam czytac , pomyslalam sobie: "aha! sa tak daleko jak my" i bylam ciekawa na jakim etapie jestescie teraz. No coz, z pewna taka niesmialoscia musze uznac, ze jestescie szybsi "o łeb" ( próbuje utrzymac sie w temacie) , no może "o szyję". Bardzo fajnie wszytko u Was idzie, kibicuje, zasubskrybowalam, bede podgladac.Wam i sobie zycze szybkiego odpuszczenia mrozów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts