Moose 15.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A witam witam wszystkie szpiegi mile widziane ci jawni też mam nadzieję że jeszcze troszkę, mrozy zelżeją (czy zelżą?) i dziennik razem z budową ruszy pełną parą A co za różnica... NIECH JE SZLAG TRAFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 16.02.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Paciorki - witam cieszę się że kochasz obiekt avatara, zapraszam i zaraz biegnę z rewizytą! Moose - już za chwileczkę, już za momencik.... spadnie co ma spaść i se pójdzie precz, taką mam teorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 16.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Wiem, że pewnie wam nie było/nie jest od śmiechu, ale wasze historie "drzwiowe" rozbawiły mnie bo łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.02.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 bo najlepsze komedie to pisze samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ależ podziwiam Twoją wytrwałość i gratuluję - drzwi super klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 17.02.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 my tez wlasnie jestesmy na etapie szukania drzwi wejsciowych, bo każdy wie ile sie na takie drzwi czeka . Nie wiem czy u Was jest taka możliwosc lub taki plan ale nam doradzono drzwi otwierane do wewnatrz - ze niby kiedy zawiasy sa wewnatrz ( schowane) to troche trudniej sie wlamac. Niby. Drzwi sa fajowe, chociaz szybki wygladaja na tym zdjeciu na wypukle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.02.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 bo na zdjęciu są wypukłe my zamówiliśmy płaskie, wypukłe kojarzą mi się jakoś tak... pałacowo? a drzwi oczywiście do wewnątrz, przy pierwszym zamówieniu babeczka spytała nas jak otwierane a my jednocześnie: Mruczka: - na zewnątrz Mruczek: - do wewnątrz chwila konsternacji, wyszło na jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mruczka, nie zazdroszczę batalii drzwiowej:rolleyes: A w kwestii zimowej to niestety... zasypało mnie na ament... dla jasności, ja swoim bolidem wyjeżdżam i wjeracam bez problemu natomiast autko osobowe nie ma większych szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 17.02.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Oś, ja błogosławię niebiosa, że małż służbowy ma 4x4 kopyta, ja już dawno wjechać NORMALNYM autem nie moge :/ a śnieg tylko przykrył breję z błocka. Zapraszam na spa, taplanie w glince gratis oczywiście tuż po krioterapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Zapraszam na spa, taplanie w glince gratis oczywiście tuż po krioterapii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.02.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Gosiek, a gdzie się kończy "wytrwałość" a zaczyna "upierdliwość"? bo ja chyba nie bardzo wiem jak zostałam odebrana przez sprzedawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ważna jest SKUTECZNOŚĆ a skoro się dało postawić na Twoim, to znaczy można było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No to miałaś z tymi drzwiami, ale zuch dziewczyna jestes i sie nie dalas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 23.02.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 MSU, ale jak tu nie być zuchem, sama wiesz, burzo gradowa, co zaraz jak Zeus będziesz ciskać gromami Ciekawam co dalej z Twoimi oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 MSU, ale jak tu nie być zuchem, sama wiesz, burzo gradowa, co zaraz jak Zeus będziesz ciskać gromami Ciekawam co dalej z Twoimi oknami. Eee tam ja spokojny człowiek jestem, dopóki mnie na odcisk nie nadepna PS. nie chce nic pisac o oknach bo jestesmy, ze tak powiem w trakcie. Po weekendzie sie wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Szkoda psiaka Trzymaj sie dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 27.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 strasznie mi przykro z powodu Ramzika- wiem jak to jest jak kochany pies odchodzi- przykro, pusto i smutno.... jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmms 27.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Wzruszyłam się - pięknie napisałaś o swoim piesku. To takie smutne, że nagle coś się urywa i nie ma powrotu, a człowiek taki mądry i zdolny i nie umie cofnąć czasu. Tak mi przykro [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Smutne to i niestety wszyscy przyjaciele psów i innych źwieziaczków muszą przez to przechodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 27.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 dziękujemy Wam wszystkim.... to wiele znaczy.Ramzes, choć został w domu rodzinnym Mruczka, "robił" za naszego psa. Jemu kupowało się smakołyki, nowe szelki, z nim włóczyliśmy się po lasach, jego zabieraliśmy wszędzie ze sobą, gdy przyjeżdżaliśmy, jemu było wolno więcej... i on to wiedział. Nie wyobrażam sobie, że już nie zaskomli na nasze przywitanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts