Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mruczkowa Chata - komentarzowe wsparcie budowlane

Recommended Posts

• Odpowiedzi 658
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my tez wlasnie jestesmy na etapie szukania drzwi wejsciowych, bo każdy wie ile sie na takie drzwi czeka :p.

Nie wiem czy u Was jest taka możliwosc lub taki plan ale nam doradzono drzwi otwierane do wewnatrz - ze niby kiedy zawiasy sa wewnatrz ( schowane) to troche trudniej sie wlamac. Niby.

Drzwi sa fajowe, chociaz szybki wygladaja na tym zdjeciu na wypukle :p

bo na zdjęciu są wypukłe :) my zamówiliśmy płaskie, wypukłe kojarzą mi się jakoś tak... pałacowo?

a drzwi oczywiście do wewnątrz, przy pierwszym zamówieniu babeczka spytała nas jak otwierane a my jednocześnie:

Mruczka: - na zewnątrz

Mruczek: - do wewnątrz

chwila konsternacji, wyszło na jego :)

MSU, ale jak tu nie być zuchem, sama wiesz, burzo gradowa, co zaraz jak Zeus będziesz ciskać gromami :)

Ciekawam co dalej z Twoimi oknami.

Eee tam ja spokojny człowiek jestem, dopóki mnie na odcisk nie nadepna :lol:

PS. nie chce nic pisac o oknach bo jestesmy, ze tak powiem w trakcie. Po weekendzie sie wyjasni

dziękujemy Wam wszystkim.... to wiele znaczy.

Ramzes, choć został w domu rodzinnym Mruczka, "robił" za naszego psa. Jemu kupowało się smakołyki, nowe szelki, z nim włóczyliśmy się po lasach, jego zabieraliśmy wszędzie ze sobą, gdy przyjeżdżaliśmy, jemu było wolno więcej... i on to wiedział. Nie wyobrażam sobie, że już nie zaskomli na nasze przywitanie...