Moose 27.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mruczka, bardzo Wam współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColourS 28.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ... rozpłakałam się jak głupia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alek_w 11.03.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Fajny dziennik. Domek wykańczany przez fachowców, w związku z czym napisałem prośbę na priv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Mruczka, gdzieś zniknęła zarazo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 15.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Już Ci tam od razu zarazo... obecnie nie chorujem, nie zarażam szykuję się w blokach startowych do otwarcia sezooonu (czytaj piłuję paznokcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 17.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witam serdecznie Mruczko, Jestem tu nowa na forum. Jeszcze nieśmiało raczkuję pośród mądrych głów stawiających swoje domy. Jednak Twój dziennik czytam od początku. I muszę ogromnie pogratulować niesamowitego talentu narratorskiego. Tylko wybrani z nas, szarej ciżby, potrafią w sposób tak wyrafinowany i jednocześnie zabawny pokazać absurdy życia inwestora. Także trzymam kciuki za postępy na budowie i kolejne wpisy w dzienniku. Pozdrawiam, Dri. PS. widzę, że kopytne zainteresowania mamy takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.03.2012 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dri.... aj no, żebyś widziała jak ja się teraz rumienię i rogala mam na buzi po oba ucha Witam serdecznie, zostań z nami, bo to pewnie jeszcze nie koniec absurdów no i nowy sezon (jak u doktora Hausa lub inszego M jak.. murowanie) p.s. kopytne w sercu forever! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.03.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mruczka, druhu toz Ty zyjesz, no w koncu bo juz sie Ciebie doczekac nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 18.03.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mruczko to musimy się kiedyś na mały wspólny terenik kopytny umówić Ja tak podpatruje Wasz dziennik, bo my pewnie w przyszłym roku zaczniemy zabawę z murarzami, cieślami i resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Już Ci tam od razu zarazo... obecnie nie chorujem, nie zarażam szykuję się w blokach startowych do otwarcia sezooonu (czytaj piłuję paznokcie) A komu planujesz ślepia wydrapać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.03.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Moose - Ty jak zawsze przewidzisz moje działania knowane na dnie czarrrnej duszy a komu planuję? a kto się nawinie, bo ja tak jak Czak Noris, ostrzegam tylko raz (niestety ten zabieg z bankiem nie zadziałał - kuaamliwa reklama!) Dri - Galopem to do Ciebie mam jakiś tydzień jazdy MSU - no daj pyska kochana, też się stęskniłam no ale już jestem, jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Moose - Ty jak zawsze przewidzisz moje działania knowane na dnie czarrrnej duszy Doświadczenie Kochana... Albo podobieństwo czarrrnych dusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 19.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Zawsze możemy się w połowie drogi spotkać Fajnie, że tuż tuż czekacie na drzwi i złotą bramę I przede wszystkim te tulipany. Aż się rozmarzyłam. Mam ambitny plan, żeby posadzić rabatę tulipanów i tak dobrać odmiany, żeby rabata kwitła od wiosny do końca lata. Co prawda, jeszcze nie znam się na tyle na tulipanach, ale plany mam ambitne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 20.03.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Oooo Dri.... a ja uwielbiam białe.... czy Ty to widzisz, klombiki pełne białych tulipanów w słoneczny poranek? mmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Mruczko, tak białe jak najbardziej Chociaż dla mnie każdy piękny i Królową Nocy też nie pogardzę. Widzę te klombiki, słoneczny poranek i śniadanko na tarasie... Mmmm rozmarzyłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Mruczka mordo Ty moja, wiesz ze co Cie nie zabije to Cie wzmocni. Dasz rade, jeszcze tylko raz z elektrykami przy odbiorze na zakonczenie budowy szpony naostrzysz i finito:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 22.03.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Taa, Mruczkę już w całym Tauronie znają i ten ryk oburzonej lwicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 22.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A mają tam taką tabliczkę "Nie drażnij lwa?":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No tak, bo każdy nawet najmniejszy kociak ma w sobie coś z tygrysa Ostatnio nasza pani Weterynarz (pozdrawiam serdecznie) się o tym przekonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Haha ale sie usmialam z ostatniego wpisu Ale ja tez ciagle do siebie gadam jak cos robie "cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts