Drimeth 26.03.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jaka ładna podłoga Powiedz, proszę droga Mru, jakiej grubości styropianem ocieplacie garaż? Czy będzie garaż ogrzewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 27.03.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Garaż jest nieogrzewany stąd potrzeba ocieplenia, żeby nie ciągnęło do środka. A styropian to 5 cm, na to pójdzie siatka i klej i jakaś farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to kiepsko z tym Dojcze, kurcze nam Peako w dwa tygodnie wszystko zalatwilo z pocalowaniem a lapke...ehh Niemce. Ale wiesz Mruczka, może nakrzycz na nich tak po swojemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jestem DUMNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 29.03.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 MSU - ale ja już krzyknęłam, teraz tylko echo się niesie.... Łaknę tego kredytu jak kania dżdżu, ni ma złotófffki :/ Moose - wiedziałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.03.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Oklaski bendom jak zdjecia pokazesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 z moim koszmarnym netem, dziś się doczłapałam z kredytem przylazłam - znaczy z życzeniami kredytowymi - albo lepiej z 6 w lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 31.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Hej Mruczko, trzymam kciuki za walkę z wiatrakami... tfu znaczy za pozytywne rozpatrzenie papierków w banku. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia zafugowanej, pomalowanej i opłytkowanej kotłowni. Musi być ładnie. A czemu Mruczek nóżką tupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 02.04.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mru tupie bo zmęczony jest, wycyckałam go z energii. Spooko, trochę piwa i filmów akcji i odżyje jak każdy facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Mruczka, miejże litość dla chopa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 04.04.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 nie ma litości! dla Mruczki też nie ma! never ever, zatyramy się, ale zamieszkamy w tym roku. Bo potem dupa, koniec świata czy coś... Mru się szybko regeneruje przy piffku, a jak meczyk leci to ta zieleń boiska mu uspokaja oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 To dziś się chyba zregenerował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Gratuluję postępów. Bitwy wyglądają na wygrane. A na pewno już jest piękniej, a będzie jeszcze ładniej. Pytanie techniczne: Mruczko Ty z tymi drzewami tirem po mieście jeździłaś? Bo 40 sztuk to mi się nijak do osobówki nie mieści, nawet teoretycznie Pozdrowionka i Wesołego Jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Mruczkom przyszłam zyczyc:) http://img528.imageshack.us/img528/166/wielkanoct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 08.04.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 MSU: no jakie nowatorskie jajooo, widzę nurt dekadencki przeplatany z fowizmem, kubizmem, nutką surrealizmu, szczyptą manieryzmu i rokoko a dobór kolorów pierwsza klasa, niech się WANGOK ze słonecznikami schowa Dla Was również causki jajeczne ! Dri - mamy hak, i dwie wypożyczalnie nieopodal i zwykle bierzemy przyczepkę krytą za 25 zł na 4 godziny jeżdżenia. Polecam, auto się nie brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.04.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mruczka, no jezdem z Ciebie dumna jak od siebie do Ciebie, no taaaki kawał dumy Normalnie jeszcze troche i sama ten taras machniesz, po co Ci fachowiec Alez Ty masz piekne drzwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Gratuluję postępów... A co do wyspania, to myślałam naiwnie, że się wyśpię jak zamieszkam... NO CÓŻ NADZIEJA MATKĄ... ITD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.04.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 weź mnie Ośka nie stresowuj no, ja już ostatkiem sił ciągnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.04.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 deprecha, to fakt... i komary bzykają na uchem Wiosna jednak idzie, a jak skończysz budować to dopiero dumna będziesz, że tyle się udało zrobić... pomimo wszystko Uchole do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 18.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Droga Mru, świetne wieści. Dalej do przodu, jakbyś sama nie dawała rady to daj znać popchniemy A czy Wasz skowronek już śpiewa? Słyszałam wczoraj jednego Wiosna, Pani Wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts